- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Canim senin ismini kopyalamak zor gozunaydin tekrardan bebisine ikinci cocuk saniyordum seni yanildim misporsuz gobek kaslarini toplamak zor kiloyu veririz de .ben aburcubura bayiliyorum ama tutuyorum kendimi lessie ilk kez deneyecegim bende bakalim nasil daha oncede n tecrubelisin kendini zinde hissedersin vakit gecer yap gitsn :)
pellinnn canimilk cocukta oyle oluyor insan biraz zor bi piskolojide oluyor ama iki cocukla toparlanip onlara yetmem lazim hem onlarla oyun oynayamamiz lazim hadi sende toparlan cok iyi hissedersn kendini
Kizlar beni kim gorse niyf bu kadar gobegin kalmis diyor mormal dogum bile yapmissin fazla bcastirmailar hastanede kaanamam fazls olur diye korktular
heralde çünkü cok kanamam oldu. 6. Gun devam ediyor ped takihyorum siiznde devam ediyormu masil
durumlar
Canim 25gyn suruyrBu epizyo dikişleri ne zaman eriyecek kızlar? Doktor 20-25 gün o tarafa oturma dedi ama emzirirken şekilden şekile giriyorum...
Benim 23 gün oldu doğum yapalı 2 3 gündür daha rahat oturup kalkabiliyor sanırım yavaş yavaş geçiyor :)raindrop26t: 39064490 .!.:Bu epizyo dikişleri ne zaman eriyecek kızlar? Doktor 20-25 gün o tarafa oturma dedi ama emzirirken şekilden şekile giriyorum...
Merhaba kızlar uzun suredır gıremıyordum ama bu topık cokmıyı olmuss.. Bebekleriniz ve sizler de iyisinizddir insalah.. Ben bısey sormak istiyorum.. Sarılıgın sınır degerı kac kımler ne bılıyor. Birde dikiş atılanlar,, dikiş attıkları ipler dr tarafından mı alınıyor, yoksa kendı curuyup düşüyormu??
çağan ve yağmur canim.banada iki ay sonra spor yapabilirsin dedi bu arada sezeryan oldu.ebruli112 Allah kolaylik versin ikizlerle zor ama sonu cok guzel bi hayat var sizin icin isimleri ney bu arada normal sezeryan 3aydan once spor onermiyorlar sdece yuruyus ben lessie nin program yuruyus icerikli diye yapiyorm
Anladım canm. Benım kızım ıcın de 10 cıktı degerı.. Ama hemsıre sınır 5 dedı ben cok sasırdım. 5 ve ustu ıcın sıkıntıymıs tekrar topuk kanı ıstedıler bızden ama vermeyı dusunmuyorum yaBenim kızımın sarılığı yükselmişti biraz en fazla 15.6 yı gördük tahlilde, çocuk doktoruna göre tehlikeli sınır 17 idi. Ama devlet hastanelerinde 20-21 üst sınır kabul ediliyo sanırım.. Bu değerlerden sonra fototerapi uygulanıyor
arkadaslar arkadasimiz guzel bi arastrmaArkadaşlar merhaba, süt arttırımı ile ilgili biraz araştırma yaptım sizinle de paylaşmak isterim. İbrahim Saraçoğlu'na göre süt artıran besinlerden biri dere otu. Sabah ve akşam yemek öncesi birkaç tutam çiğ olarak tüketilmeliymiş. Incir kürü : mutlaka bu yılın kurutulmuş inciri olmalı ve dışındaki pudra şekeri soğuk suda yıkanıp ikiye ayrılıp yarım litre suda 8-9 incir kaynatılarak suyu tüketilir. ( herhalde incirler de ziyan edilmez) bir de yaş üzüm ama mevsimi değil tabi şu anda. Haber formatını da eke ekliyorum. Kalın sağlıcakla...
arkadaslar arkadasımız gzel bir arastırma yapmıs paylasmak ıstedım tesekurler ozleme ıns bebişide tez zamanda memsınden emecektr sutlerıArkadaşlar merhaba, süt arttırımı ile ilgili biraz araştırma yaptım sizinle de paylaşmak isterim. İbrahim Saraçoğlu'na göre süt artıran besinlerden biri dere otu. Sabah ve akşam yemek öncesi birkaç tutam çiğ olarak tüketilmeliymiş. Incir kürü : mutlaka bu yılın kurutulmuş inciri olmalı ve dışındaki pudra şekeri soğuk suda yıkanıp ikiye ayrılıp yarım litre suda 8-9 incir kaynatılarak suyu tüketilir. ( herhalde incirler de ziyan edilmez) bir de yaş üzüm ama mevsimi değil tabi şu anda. Haber formatını da eke ekliyorum. Kalın sağlıcakla...
Bende ayni durumdayım bir hafta sonra parca kendin disari atti iki operasyon yasadimBenim de 22. Günümde hala devam ediyor kanamam. Bitmek üzereydi aslında ama 19 . Günde küçün biroperasyon geçirdim doktor um ultrosandan rahmmde birşey görüyordu sürekli onu aldı plesnta olabilir dedi ama birşey çıkmadı çok şşükür :) tekrar o masaya çıkmak kötüydü
Neyse ben daha iyiyim birkaç gündür inşallah kırkım çıkana kadar toparlanacağım :)
Cok gecmis olsun canim kadin olmak ne zor hic bitmiyor sikintilar ins bebwginle bi daha ayrilmazsnz cok mu agri oldu nasil anladnz pihti kaldigini kurtajda dogum kadar zor diyorkar hakikaten zormuyduMrb anneler bugun 11.gunumuz ama cok skkinti cektiK.19 ocakta normal dogjm yaptim kanama fazla olduğu için iki gün sonra hastaneden ciktik.kanama devam etti. Bir hafta sssonra parca geldi hast. Gittik parca kalmis ve kan birikmis. Temizlediler rahmimi daha doğrusu kürtaj oldum diyelim 4 gun yatirdilar hastanede unv.hastanesi oldugu icin beklettiler daha sonra ultrasonda bakinca tekrar kan pihtisisi gorduler docent busefer temizledi kanamayi aldi dun eve geldik insalah birdaha sorun olmaz mahflduk bebekle evde sadece 4 gun durabildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?