2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

Allah razı olsun Cnm benim ikinci zaten kızım 8.5 yaşında teyzesi :)) kırkım çıksın başlarım sanırım ama sezeryanımı bu kez göbeğin hemen altından yapmışlar ve çok kesmişler ilki daha aşağıdaydı o yüzden kendimi germeye korkarım bir düre mekik falan gibi

Cnm benimde göbeğim duruyo balon gibi hala kanamam da devam ediyo az da olsa 14. Gün benimde kırkı çıkana kadar tek tük devam eder sanırım

Benim de 22. Günümde hala devam ediyor kanamam. Bitmek üzereydi aslında ama 19 . Günde küçün biroperasyon geçirdim doktor um ultrosandan rahmmde birşey görüyordu sürekli onu aldı plesnta olabilir dedi ama birşey çıkmadı çok şşükür :) tekrar o masaya çıkmak kötüydü

Neyse ben daha iyiyim birkaç gündür inşallah kırkım çıkana kadar toparlanacağım :)

Canlar ben 32.gundeyim bugun kanama 30gun surdu yani tam kan degil ama löşi denen sivi ...sabab tartildim 78.8olmusum dun esim nobetciydi cok yemedim ise yaradi yarin misafr var borek corek off tutcam kendimi sporada sali gunu baslicam

Bu epizyo dikişleri ne zaman eriyecek kızlar? Doktor 20-25 gün o tarafa oturma dedi ama emzirirken şekilden şekile giriyorum...

raindrop26t: 39064490 .!.:
Bu epizyo dikişleri ne zaman eriyecek kızlar? Doktor 20-25 gün o tarafa oturma dedi ama emzirirken şekilden şekile giriyorum...
Benim 23 gün oldu doğum yapalı 2 3 gündür daha rahat oturup kalkabiliyor sanırım yavaş yavaş geçiyor :)

Merhaba kızlar uzun suredır gıremıyordum ama bu topık cokmıyı olmuss.. Bebekleriniz ve sizler de iyisinizddir insalah.. Ben bısey sormak istiyorum.. Sarılıgın sınır degerı kac kımler ne bılıyor. Birde dikiş atılanlar,, dikiş attıkları ipler dr tarafından mı alınıyor, yoksa kendı curuyup düşüyormu??

Canim benim normal dogum bizim curuyup gidiyr sarilik hic bilmyrm iki cocugumda olmadi

Kizlar bugun 15dk yuru incel yaptim lessie ile iyi geldi piskolojik olarak rahat ediyor insan

sezeryanla dogum yapan anneler doktorunuz ne zaman spor yapabilirsiniz dedi bide korse kullanmaya ne zaman basladinizz

Benim kızımın sarılığı yükselmişti biraz en fazla 15.6 yı gördük tahlilde, çocuk doktoruna göre tehlikeli sınır 17 idi. Ama devlet hastanelerinde 20-21 üst sınır kabul ediliyo sanırım.. Bu değerlerden sonra fototerapi uygulanıyor

ebruli112 Allah kolaylik versin ikizlerle zor ama sonu cok guzel bi hayat var sizin icin isimleri ney bu arada normal sezeryan 3aydan once spor onermiyorlar sdece yuruyus ben lessie nin program yuruyus icerikli diye yapiyorm

ebruli112 Allah kolaylik versin ikizlerle zor ama sonu cok guzel bi hayat var sizin icin isimleri ney bu arada normal sezeryan 3aydan once spor onermiyorlar sdece yuruyus ben lessie nin program yuruyus icerikli diye yapiyorm
çağan ve yağmur canim.banada iki ay sonra spor yapabilirsin dedi bu arada sezeryan oldu.

Anladım canm. Benım kızım ıcın de 10 cıktı degerı.. Ama hemsıre sınır 5 dedı ben cok sasırdım. 5 ve ustu ıcın sıkıntıymıs tekrar topuk kanı ıstedıler bızden ama vermeyı dusunmuyorum ya

arkadaslar arkadasimiz guzel bi arastrma

arkadaslar arkadasımız gzel bir arastırma yapmıs paylasmak ıstedım tesekurler ozleme ıns bebişide tez zamanda memsınden emecektr sutlerı

Mrb anneler bugun 11.gunumuz ama cok skkinti cektiK.19 ocakta normal dogjm yaptim kanama fazla olduğu için iki gün sonra hastaneden ciktik.kanama devam etti. Bir hafta sssonra parca geldi hast. Gittik parca kalmis ve kan birikmis. Temizlediler rahmimi daha doğrusu kürtaj oldum diyelim 4 gun yatirdilar hastanede unv.hastanesi oldugu icin beklettiler daha sonra ultrasonda bakinca tekrar kan pihtisisi gorduler docent busefer temizledi kanamayi aldi dun eve geldik insalah birdaha sorun olmaz mahflduk bebekle evde sadece 4 gun durabildik

Bende ayni durumdayım bir hafta sonra parca kendin disari atti iki operasyon yasadim

Cok gecmis olsun canim kadin olmak ne zor hic bitmiyor sikintilar ins bebwginle bi daha ayrilmazsnz cok mu agri oldu nasil anladnz pihti kaldigini kurtajda dogum kadar zor diyorkar hakikaten zormuydu

Merhaba kızlar :)

Çok abur cubur tüketiyorum evdekiler bitince kocama söyledim abur cubur alma eve kilo vermem lazım bu gidişle daha çok alıcam :s

dikişlerim daha az acıyor daha rahat oturup kalkıyorum çol şükür birde göğüslerim iyileşir se benden iyisi yok zeytinyağı sürüyorum sanki iyi geldi gibi geliyor inşallah geçer bebeğimi rahat rahat emziririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…