• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 sizi de tir gibi ezip gecti mi ?

Uzuldum, kotu olmus size de ama baska seylere yonelmenize cok sevindim. Benimki hakimlik sinaviydi. Bir daha girer miyim bilmiyorum, is guc bakacagim artik isimde ilerlemem lazim. Insanlar burolarini acarken ben oldugum yerde sayiyorum. Insallah hepimiz istedigimiz yerlerde oluruz :)
İşine başla kendini toparlar yine denersin şansını hiç üzülme eminim işindede başarılı olacaksın

:) sans oyunu adi üstünde.
Bir sansim olmasi icin o biletlerden biri bende olmali. Yani aslinda sansi da yine kendimiz yaratmis oluyoruz.

Bu tabi mecazi bir ornek ama hayatın kendisi de aslinda bu.
Hayiflanmak yersiz.
Bir söz var tam dogru yazamayabilirim ( biraz kafam şey :)

Hayattaki zorluklar kaybedis degil, kisa süreli imtihandir diye.

Hayatin bize verdigi birsey yok.
Biz ne verirsek onu aliyoruz.
Çok doğru..

Altına imzamı atardım hatta ama yaşadığımız ülke tr olmasaydı..

İskandinav ruhlu arkadaşım bu özelliğini yitirme gene de.. Senin gibiler renk katıyor hayatıma .. Yoksa bu pesimist ruh ile çok yaşamam ben ..

Bu arada ben de erken şey oldum bu sene ne oluyorsa ☺️

Abartma yavrucum daha Baharının da baharındasın.

Erken evlenen hele bir de Erkenden çocuk yapan insanların muhtelif Zaman'larda dertlerini dinlemekten gına gelmiş biri olarak daha çok çok erken bu kompleksler için diyorum..

Heee aynı kişiler normal günlerde kelebek gibi dolaşıyorlar orası ayrı..

Not: istisnalar saldırmasın..

Ayyh yok son 2 yılda o kadar çok duygusal kaos yaşadım ki zaten ne evlenmeye ne de başka bir tür ilişkiye hiç hevesim yok catharsis.

Çok aşık oldum, karşıdaki bana layık olamadı terk ettim ama içimdeki sevgi kalıntısı mı nedir bir türlü kurtulamadım. Sonra aradan bayağı zaman geçti ilgi gösteren birinden hoşlanır gibi oldum ama yapamadım. Bu adamdan da hoşlandım ama diğeri gibi ruh ortaklığı, ruh eşliği aramızda yoktu. Yapamadım, ruh eşimi tanımış olmasaydım bu adamla hiçbir eksiklik duymadan mutlu olurdum belki ama olmadı işte.

Son 1.5 yılı manevi olarak tükenmiş geçirdim. 2li ilişkilerden ne beklentim var, ne de arayışım. Bana koyan evlenmemek vs değil zaten, içimdeki acı, bu acıyı taşumak zorunda olmam, beni bu kadar mutsuz eden kötü kadere isyan. Şu kaderi alnıma kim yazdıysa bulursam kalemini kırıcam.

Uzuldum, kotu olmus size de ama baska seylere yonelmenize cok sevindim. Benimki hakimlik sinaviydi. Bir daha girer miyim bilmiyorum, is guc bakacagim artik isimde ilerlemem lazim. Insanlar burolarini acarken ben oldugum yerde sayiyorum. Insallah hepimiz istedigimiz yerlerde oluruz :)
Az kişi çağırmışlar zaten ara sınav gibi bişi idi bu..
Ve üst düzey kazıktı bu sınav. Umutsuzluğa kapılmak için yeterince sebebin yok bence..

Belki tekrar deneyebilirsin..

Ayyh yok son 2 yılda o kadar çok duygusal kaos yaşadım ki zaten ne evlenmeye ne de başka bir tür ilişkiye hiç hevesim yok catharsis.

Çok aşık oldum, karşıdaki bana layık olamadı terk ettim ama içimdeki sevgi kalıntısı mı nedir bir türlü kurtulamadım. Sonra aradan bayağı zaman geçti ilgi gösteren birinden hoşlanır gibi oldum ama yapamadım. Bu adamdan da hoşlandım ama diğeri gibi ruh ortaklığı, ruh eşliği aramızda yoktu. Yapamadım, ruh eşimi tanımış olmasaydım bu adamla hiçbir eksiklik duymadan mutlu olurdum belki ama olmadı işte.

Son 1.5 yılı manevi olarak tükenmiş geçirdim. 2li ilişkilerden ne beklentim var, ne de arayışım. Bana koyan evlenmemek vs değil zaten, içimdeki acı, bu acıyı taşumak zorunda olmam, beni bu kadar mutsuz eden kötü kadere isyan. Şu kaderi alnıma kim yazdıysa bulursam kalemini kırıcam.
Demek istediğim şu zaten; karar vermek için çok erken..

Kadere kötü demek, yaşadığına aşk demek ya da ben kırıldım demek için çok erken..

Aşka da bir kez yaşanan bir şey gibi davranmamak lazım ya..

İliklerine kadar titretecek Adam belki 2 dk sonra belki 2 gün.. Bilinmez.

Az kişi çağırmışlar zaten ara sınav gibi bişi idi bu..
Ve üst düzey kazıktı bu sınav. Umutsuzluğa kapılmak için yeterince sebebin yok bence..

Belki tekrar deneyebilirsin..

Ama iste bende hep boyle oluyor. 3 oldu bu iki kere kiyida kaldim 1 puanla kacirdim, bir sinava artik istemiyorum dedim o sinav da mayista cok kolay bir sinavdi. Ben istemeyince kolay oluyor ben hazirlaniyorum boyle sinavlar oluyor. Artik yoruldum. Belki avukatliktan gecise girerim 1 2 yil sonra su an yorgunum, sadece ise girmek istiyorum :)

Çok doğru..

Altına imzamı atardım hatta ama yaşadığımız ülke tr olmasaydı..

İskandinav ruhlu arkadaşım bu özelliğini yitirme gene de.. Senin gibiler renk katıyor hayatıma .. Yoksa bu pesimist ruh ile çok yaşamam ben ..

Bu arada ben de erken şey oldum bu sene ne oluyorsa ☺️

Güzel günler belki hic gelmeyecek, gelmesin...
Yeter ki Biz yurumekten vazgecmeyelim :KK50:

Gel bir sarilayim sana ( sarilma ikonlarini bulamıyorum :KK48: Bunla idare ett :KK19::KK53:

Kadere kötü demek, yaşadığına aşk demek ya da ben kırıldım demek için çok erken..

Ben 2 kere aşık oldum.
Bu adam 2. aşkımdı. 1. de aşktı ama bu çok farklıydı, gerçekten ruh eşliğiydi. Birinden tekrar hoşlanırım ama bu şekilde olmaz, biliyorum, insan hissediyor. Bu yüzden kendimi avutma yoluna hiç gitmiyorun, kendimi kandıramıyorum zaten. Benim bir tarafım hep eksik kalacak. Göğsümde oturan bir çuval tuğlayı taşımaya mahkumum. 2 yıldır nereye gittiysem geldi.

Bilmiyorum Catharsis , senin yazdıkların da kendime söyleyip inanmadığım yalanlara benziyor. Gerçeği bilmek çok kötü bazen.

Ama iste bende hep boyle oluyor. 3 oldu bu iki kere kiyida kaldim 1 puanla kacirdim, bir sinava artik istemiyorum dedim o sinav da mayista cok kolay bir sinavdi. Ben istemeyince kolay oluyor ben hazirlaniyorum boyle sinavlar oluyor. Artik yoruldum. Belki avukatliktan gecise girerim 1 2 yil sonra su an yorgunum, sadece ise girmek istiyorum :)
Sen biraz dinlen..

Çok bunalmışsın haklısın.

Ama şunu da belirteyim ; akrabam yurt dışından geldi Ankara'ya o snv için ve sınavı pazar biliyormuş halbuki mayıs snvı cmtsi idi. Kısmet işte ancak delirecekti.

Aralık sınavını kazandı bu kişi .. Bilgine...

Güzel günler belki hic gelmeyecek, gelmesin...
Yeter ki Biz yurumekten vazgecmeyelim :KK50:

Gel bir sarilayim sana ( sarilma ikonlarini bulamıyorum :KK48: Bunla idare ett :KK19::KK53:
İşin doğrusu bu zaten.

Güzel günler gelecek diye diye avunduk. Bir türlü gelemediler .. Belki de akışına bırakmak lazım.,

N'oluyor bana çok iyimserim an itibari ile..

Şarap iyiymiş epey..

Öpüyorum seni ..

Burcu neydi bu öküzün?

İnsan bi kere geç kaldığını hissetti mi, sonra hiç acele etmiyor,edemiyor, eder gibi olsa yine olmuyor.

Ben 2 kere aşık oldum.
Bu adam 2. aşkımdı. 1. de aşktı ama bu çok farklıydı, gerçekten ruh eşliğiydi. Birinden tekrar hoşlanırım ama bu şekilde olmaz, biliyorum, insan hissediyor. Bu yüzden kendimi avutma yoluna hiç gitmiyorun, kendimi kandıramıyorum zaten. Benim bir tarafım hep eksik kalacak. Göğsümde oturan bir çuval tuğlayı taşımaya mahkumum. 2 yıldır nereye gittiysem geldi.

Bilmiyorum Catharsis , senin yazdıkların da kendime söyleyip inanmadığım yalanlara benziyor. Gerçeği bilmek çok kötü bazen.
Ne büyük aşklar ne büyük kırıklıklar sonunda huzur buluyor bazen insan..

Ne bitmez dediğin aşklar bitiyor.
Ya da tatmin olmayınca, kavuşamayınca adı aşk oluyor ...

Biraz daha yaş alınca huzur arıyor insan. Aşkın , mutluluğun adı huzur oluyor.. Ve inan ki daha değerli oluyor ..

Ama içimden bir ses; senin için tutku, heyecan yeni başlıyor diyor. Bırak yarım kaldıysa ona da yarım kaldı. Tek sana değil.. O merak etsin, dertlensin..

Öf benim penceremden dünyada 3, 5 milyar civarı erkek var.. Oranlarsak karamsarlık için çok fazla bu sayı

Ben buna inanmak istiyorum ama sanki aşk bi kere gibi oluyor o da zaman geçtikçe yani eğer bir kere iliklerine kadar yaşamışsan ve sonu hüranla bitmişse ,olmak isteyemiyor ya da korkuyorsun..

Bi kere bana aşık birini ben kaybettim , sonra 5 yıl önce körkütük aşık oldum sandım.18 SAAT yolu sabah karar verip çıktım barışmak için, işini bekle, askerliğini bekle.. sonra hiç ummadığım anda gitti. geçenlerde baktım silik diyebileceğimiz biri ile evlenmiş sünepe:63:

Ha şimdi 5 yıl öncesini düşünüp aptalmışım diyorum keşkelerim yok ama ondan sonra da o duyguyu yakalayamadım. yanlış kişilerde harcanan duygular, sonra hakedenlere de kalmamış oluyo sanki.

Azcik da beni sevseniz ya MissCherryBlossom MissCherryBlossom çok ihtiyacım geldi :) Ben yorumlarınızdan sizi çok seviyorum :) 2015 i çok sevmiştim ben ama 23 Mayıs'a kadar sonrası inişli çıkışlı. Dilerim 2016 bize tüm istediklerimizi getirir.

Pfff Atart bu gece çok dertliyim bilmiyorum neden.

Koç burcu :)

Annemmm , atla gel ;) ben biliyorum, her yeniyıla girerken insan böyle olur, nerden nereye olur, kimler geldi kimler geçti olur,aynaya bakar sen kimsin olur, sorar eksik parça neydi diye arar durur, eksik parça bilinir ama tamamlanamaz durur..

Back
X