2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım kasım adetimi bekliyorum şimdilik plan bu ama aralık a da kalma durumu cıktı şimdi. Sen ne zaman yaptırcan? Keşke aynı zamanda aynı hastanede yaptırsak ne iyi olurdu
Çok iyi olurdu canım. Ben önce genetik test ve pıhtılaşma testlerini yaptıracağım. Kurtaj sonrası adet de daha yeni oldum.en erken aralık. Tabi ne zaman çıkar sonuçlar onu da bilmiyorum.sen nerde yaptiracaksin. Dua edelim hepimize

Canım sanırım senın de dondurulmuş transferın olacak...kac tane koydurcaksın, nerde olucak transfer? Hangi ilaçları verdiler sana? Amma soru sordum:KK66: Sanırım transfer tarihlerimiz yakın olacak seninle:KK66:
Evet canım, irenbede yaptırıyorum, dondurulmuş koyacaklar. Heycanını anlayabiliyorum o nedenle sıkıntı yok soru olayında. :KK48: doktorun yazdığı ilaçlara gelince histereskopiden sonra tetradox, prednol, estrofem, imom, ecopirin, climara forte bant. Bantlar 3 gün sonra başlayacak. 3 kasımda kontrolüm var, doktorum 5-7 gibi yaparız rahmin durumuna göre dedi. Progesteron testi içinde kan aldılar onun sonucunada bağlı sanırım. Sadece artık ilaç istemiyordum gene bu kadar ilacı görünce dellendimo_O ben 1 yumurta koyaduracağım ve kalanlarıda tek tek denemeyi düşünüyorum eğer tutmazsa ilki. Doktorumiki tanede ısrar ediyor yaş 35 olunca. Ben ikisi bir den tutarsa bakamam, ikisi birden tutmazsa bir kerede iki yumurta gitmiş olur.

Çok iyi olurdu canım. Ben önce genetik test ve pıhtılaşma testlerini yaptıracağım. Kurtaj sonrası adet de daha yeni oldum.en erken aralık. Tabi ne zaman çıkar sonuçlar onu da bilmiyorum.sen nerde yaptiracaksin. Dua edelim hepimize
Canım şişli memorial benim yine. Hepimize ayrı ayrı dua ediyorum 2 ay içerisinde burası şişman göbek dolsun inşallahhh

Merhaba kızlar bende kasım sonu aralık başı gıbı başlıycam ınşallh şuan raporla uğraşıyorum bende ıstanbul çapa hastanesınde çıkarıyorum genetık testlerı de orda yaptırdım ılk denememde 17 haftalıkken düşük oldu ıkıncı denemede 11 haftalıkken düşük oldu

C
anım eğer özelde yaptırırsan testlerı çabuk çıkar ama bıraz malıyetı var devlet hastanesınde yaptırırsa para ödemezsın ama uzun vakıt alır

Evet canım, irenbede yaptırıyorum, dondurulmuş koyacaklar. Heycanını anlayabiliyorum o nedenle sıkıntı yok soru olayında. :KK48: doktorun yazdığı ilaçlara gelince histereskopiden sonra tetradox, prednol, estrofem, imom, ecopirin, climara forte bant. Bantlar 3 gün sonra başlayacak. 3 kasımda kontrolüm var, doktorum 5-7 gibi yaparız rahmin durumuna göre dedi. Progesteron testi içinde kan aldılar onun sonucunada bağlı sanırım. Sadece artık ilaç istemiyordum gene bu kadar ilacı görünce dellendimo_O ben 1 yumurta koyaduracağım ve kalanlarıda tek tek denemeyi düşünüyorum eğer tutmazsa ilki. Doktorumiki tanede ısrar ediyor yaş 35 olunca. Ben ikisi bir den tutarsa bakamam, ikisi birden tutmazsa bir kerede iki yumurta gitmiş olur.
Canım aynı yere gidiyoruz doktorun oradan mı dışarıdan mı? Hayırlısı olsun inşallah ;)

Selam kızlar, bende tedavi sürecindeyim, 2 adet embriyom oluştu ve dondurduk, 12 kasımda transfer olacağım, ilk denemem, dualarınızı esirgemeyin, çıktığınız bu meşakkatli yolda hepinizin Allah yardımcısı olsun...
Allahım bebeklerimizi bize nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için canım ;)

Merhaba kızlar bende kasım sonu aralık başı gıbı başlıycam ınşallh şuan raporla uğraşıyorum bende ıstanbul çapa hastanesınde çıkarıyorum genetık testlerı de orda yaptırdım ılk denememde 17 haftalıkken düşük oldu ıkıncı denemede 11 haftalıkken düşük oldu
İnşallah bu sefer güzel sonuçlanır canım :nazar:

Rabbim sabır versin sana da canım. İnşallah bir sonraki ikinci tedavide bebegimize kavusuruz doğurup kucagimiza almak nasip olur

C

anım eğer özelde yaptırırsan testlerı çabuk çıkar ama bıraz malıyetı var devlet hastanesınde yaptırırsa para ödemezsın ama uzun vakıt alır
Devlette yaotiracam mecbur canım. İstanbula şehir dışından gidince de baya maliyetli oluyor bize tadavi. Çok uzun bir zaman bekletmezler inşallah

Canım şişli memorial benim yine. Hepimize ayrı ayrı dua ediyorum 2 ay içerisinde burası şişman göbek dolsun inşallahhh
İnşallah canım. Ben de gene Şişli Memorial da yaptıracağım inşallah.testleri bir yaptirayim bakalım sorun çıkmazsa dondurulmuş embriyolarimi denerim

Günaydın kızlar :) Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu inşallah güzel haberlerle geliriz. Ayın 30 unda kan vermeye gitmeden önce idrar testi yapmayı planlıyorum :KK70: hiç olmazsa bi nebzede olsa kendimi hazırlamış olurum. Belki de yapmadan giderim bilemedim :confused:
Oooo bisey kalmadi 30 una ister yap ister yapma ama dirayetli git guzelim sonuc ne olursa olsun kendini fazla yipratmak yok ilk hamis haberimiz senden olcak insallah

Gecmis olsun ve hos geldin tatlim genetik den sonuc ne cikti bebislerini neden kaybetmissin rabbim ayni acilari tattirmasin bir daha

Arkadaslar 35 yasin altına ilk denemede çift embriyo yasağı devam ediyor mu hala? Bu yasağı Delen merkezler var mı? Kendi doktoruma soracağım ama sorana kadar merakımı giderir misiniz :KK53:

O yasak devam ediyor ama birçok merkez iki hatta uç tane bile koyuyor. Ben de çok istedim iki tane konulmasını ama koymadilar

O yasak devam ediyor ama birçok merkez iki hatta uç tane bile koyuyor. Ben de çok istedim iki tane konulmasını ama koymadilar
Can'ım ben ıkı ıstedım ıkı konuldu yaşımda 24 sımdı 3 ıstıycem özeller bırden fazla ıstersen koyuyorlar doktoru zorla o kadar masraf yapıyosun bu bızım hakkımız ne kadar cok olursa o kadar şans yukselır bence

Back
X