2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Evet inşallah dollenir ler gözümü açtığımda agluyordum kaç tANE çıktı kaçtane diye sayikliyordum doktorum geldi yanıma 5 tane güzel yumur t an var dedi beşide gerçekten guzelmi diyorum evet evet diyo ayyy sonra aklıma geldik ce gülüyorum hemşirenin eşime canlı sperminiz 6 milyon esinize söyleyin içi rahat etsin dediğini duydum

Kızlar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırdığımızda en fazla kaç tane yumurta transfer ediyorlar? 30 yaş altında en fazla bir üstünde olanlara da iki tane diye duymuştum ben Mayıs ayında 29 a gireceğim tedaviyi erteleme kararı aldığımızdan zaten mayıs haziran gibi başlamayı düşünüyoruz İnşallah Rabbim o zamana kadar kendiliğinden doğal bebiş nasip eder.Zira ben gün geçtikçe daha çok korkuyorum panikliyorum.

Kızlar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırdığımızda en fazla kaç tane yumurta transfer ediyorlar? 30 yaş altında en fazla bir üstünde olanlara da iki tane diye duymuştum ben Mayıs ayında 29 a gireceğim tedaviyi erteleme kararı aldığımızdan zaten mayıs haziran gibi başlamayı düşünüyoruz İnşallah Rabbim o zamana kadar kendiliğinden doğal bebiş nasip eder.Zira ben gün geçtikçe daha çok korkuyorum panikliyorum.
Canım benim de aralık ayında transferim oldu bende 29 yaşındayım şuan tek embriyo transfer edildi

Aslınd bu sana ve doktora bağlı. 35 yaşa kadar 1 sonrasında 2 diye biliyorum ben.bu senin istediğin sayıya bağl ve doktorun da onaylamasına..

Canım sana 3 tane mi koyuldu? O nasıl oldu ya? Bana 2 tane koyuldu. Kaliteleri nasıl?
Arkadasim yasim buyuk oldugu icin bazi doktorlar sansi arttirmak icin koyuyorlar eger 4.saglam kalsaydi 2 koyup 2 donduracakti ama benim icin boylesi daha iyi bir daha yaptirmak istemiyorum zaten bi tane evladim var

Yas 41 3. Deneme 2 ,4 ve 6 hucreli kondu nasipse kardes gelir bir daha deneseydik kesske dememek icin yaptik cokumudumuz yok. Izmirde olanlar veya gidebilecekler icin soyluyorum ahmet zeki isik hoca cok insancil ,alanida cok iyi,muayenede cok kibar insanicok rahatlatiyor tavsiye ederim. Daha once 1. Kalite 2.kalite falan demislerdi bu hucre sayilarina gore nasil oluyor kalifteleri bilen var mi

Ya kızlar hemen yarın olsun da bi haber alayım bide bişi sormak istiyorum dün yumurtam toplandi bugunde tup bebek laboratuvar i kapalı eee bu nasıl oluyo donduruyorlarmi ne benim kafam çok karisti

Pazar günü labaratuarları kapalı değil canım benimde ctesi toplanmıştı pazar günü Öğlen de arayıp bilgi verdiler 3 gün boyunca gözlenicekler ve telefonla size haber vercekler durumunu 3 günün sonunda dondurulup saklanıyolar

Back
X