Kızlar ben geldim.
Ne zamandır yoktum çünkü bulantı bulantı ve bulantı. Klozetin başından kalkmıyorum desem yeridir. Şikayetci miyim asla.benim ufaklık iyiymiş. 12 mm olmuş. Ama bir bulantı yapıyor aman Allaha im. Hiç yiyemiyoRum yediğim ide çıkarıyorum ama canı sagolsun.bende dün yasadigim beni çok üzen bir olayı anlatmak istiyorum belki derdin bumu diyeceksiniz ama çok üzüldüm
Bizim okulda çocuklara kahvaltı çıkıyor. Ben bu sene doktor izin vermediği için oruç tutamadım. Bir hoca ile ben kahvaltı yapıyoruz haliyle ama ben yaptigimi çıkarıyorum o ayrı. Birgün önce kahvaltı tabağı koymamışlar gittik aldık ve mutfak personeli bunu gördü ters ters baktı haklılardır oruç kafası dedim geçtim. Dün sabahta bir kahvaltı tabağı hazırlamışlar size inanın abartmıyorum arkadaşla bize tepeleme belki 3 yada 4 kepçe patates koymuşlar. Mesajı anlayın artık. Gittim tabağı önlerine koydum bunların bu memleketin açı ben değilim oruç benim üzerime farz değil çünkü hamileyim bunu yapan arkadaş sadece midesi ile değil kalben oruç tutsun.dini vecibelerimi biliyorum hesabım. Allah a, açın kitabı okuyun hamileye hastaya oruç farz değil, bu saatten sonra bunları ben ogretmeyecem size dedim çıktım ordan arkamdan yapan terbiyesiz diyor ki yemiyorsan çocuklara verirsin demiyor ki hocam yanlış anladin falan. Birde meğerse bir gün önce ameliyat nedeniyle tutamayan arkadaş biz tutmuyoruz öle ters ters bakmayın ben midemden ameliyatliyim demiş benimde hamile olduğumu söylemiş. Ona rağmen.
Neyse.
Sizleri çok özledim
Siz nasılsınız biraz okudum yapılanları, neler yaptınız nasıl geçiyor ramazaniniz