- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #5.121
Merhaba. Sanırım dondurulmuş embriyo ile hamile kaldın. Benim de 2 tane dondurulmuş embriyom var. Tedavi aşamalarından bahseder misin?Kızlar ben 2. tedavime başladım. Donrudurulmuş embriyolarla deneyeceğiz. Dualarınızda bana yer verin lütfen.
Nisan ayında dondurulmuş embriyo ile hamile kalmıştım ama gelişimi durdu ve 6 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi 5 aylık hamileyim ce normal yolla hamile kaldım.Merhaba. Sanırım dondurulmuş embriyo ile hamile kaldın. Benim de 2 tane dondurulmuş embriyom var. Tedavi aşamalarından bahseder misin?
Merhaba canım .normal yolla hamile kalmana çok sevindim . Allah kucagina da almayı nasip etsinNisan ayında dondurulmuş embriyo ile hamile kalmıştım ama gelişimi durdu ve 6 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi 5 aylık hamileyim ce normal yolla hamile kaldım.
Dondurulmuş embriyo ile tedavide rahim kalınlığına bakılıyor. Bant verilmişti bana. Daha sonra kalınlaşma az olmuş deyip ilaç vermişti doktorum. Adetin 20. günü transfer olmuştu. Östrojen bantını kullanmaya devam ettim bu arada. Benim tavsiyem transfer sonrası bol su için. Günde en az 2 litre.
Amin canım. Sen de sağlıkla kucağına alırsın İnşallah.Merhaba canım .normal yolla hamile kalmana çok sevindim . Allah kucagina da almayı nasip etsin
İnşallah canım. Dua eder misin bana, riski geçiyor hamileliğim?Amin canım. Sen de sağlıkla kucağına alırsın İnşallah.
Rabbim olmayan arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda.
Tabi dua ederim. Hiç stres yapma İnşallah kucağına alırsın.İnşallah canım. Dua eder misin bana, riski geçiyor hamileliğim?
Nisan ayında dondurulmuş embriyo ile hamile kalmıştım ama gelişimi durdu ve 6 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi 5 aylık hamileyim ce normal yolla hamile kaldım.
Dondurulmuş embriyo ile tedavide rahim kalınlığına bakılıyor. Bant verilmişti bana. Daha sonra kalınlaşma az olmuş deyip ilaç vermişti doktorum. Adetin 20. günü transfer olmuştu. Östrojen bantını kullanmaya devam ettim bu arada. Benim tavsiyem transfer sonrası bol su için. Günde en az 2 litre.
Umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun. Ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve 5 aylık bir kızım var. İkinci çocuğu kısa zamanda istiyoruz. Eğer kendiliğinden olmazsa iki tane dondurulmuş embriyomuz var. Onları transfer ettireceğim.Nisan ayında dondurulmuş embriyo ile hamile kalmıştım ama gelişimi durdu ve 6 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi 5 aylık hamileyim ce normal yolla hamile kaldım.
Teşekkür ederim. İnşallah kendiliğinden olur 2. bebişin.Umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun. Ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve 5 aylık bir kızım var. İkinci çocuğu kısa zamanda istiyoruz. Eğer kendiliğinden olmazsa iki tane dondurulmuş embriyomuz var. Onları transfer ettireceğim.
Mwhmet emin soysala tup bebek icinmi gtmisdiniz acaba sonuc nasl olduMehmet emin soysal cnm
MerhabA bu asn 680 ile ilgili bilginiz var mı acabaahada değilsin işte kuzum polikistik falan nooluurrr poizitif ol bende aldım bugün test sonuçlarımı doktor herşey normal dedi ama asn680 genotip saptanmıştır diye bir şey yazıyor bende onu araştırıyorum şimdi neymiş bu asn 680
MerhabA bu asn 680 ile ilgili bilginiz var mı acaba[/QU Hiç hatırlamıyorum doğal yoldan hamile kaldım birşeye engel olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?