- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
cemi cümlemize hepicimize hayırlı olsun bakalımUu beybiii temiz beyaz bir sayfa açtık hayırlı uğurlu olsunnnn
Arkadaşlar merhaba bende kasım ayında 3. denememi yapacağım kısmetse. inşallah bu ay herkes güzel haberler alır...
merhaba kızlar.bende ekım sonu transfer olacağım nasıp kısmet ederse.benım sonuç kasım ayında bellı olacak allah nasıp ederse
Delik deşik olduk ama pes etmek yok napalım elbet gülecek yüzümüz
Bende kısmetse Aralık ayında tedavi olacam, şu an rapor sürecini başlattık.
Benim beşinci denemem olacak.
Biz aynı yerde iki defa tüp bebek yaptığımız için eşimden tekrardan test istemezler diye düşündük, fakat üroloji tekrardan bir test istedi.hay maşallahhhhh inşallah bu defa tutar bebişler sağlık bir hamilelik olur neden şimdiye kdr rapor almadınız peki
Biz aynı yerde iki defa tüp bebek yaptığımız için eşimden tekrardan test istemezler diye düşündük, fakat üroloji tekrardan bir test istedi.
Polikline gitiğimzde görevliler tek spermogram olmaz tekrar üç defa geleceksiniz diyor, halbuki iki defa ünüverstede deneme yapıldı neden tekrar uraştırıyorlarbilemedim.
Bir sorum olacak ben sigara kullanıyorum, tüp bebekte sigaranın çok fazla önemi var mı, Eşim sürekli sigarayı brakmam için israr ediyor.
anladım hayırlısı olsun... Bizde sayı, hız, morfoloji hepsi sorun ama ümit çok :) geçen yıl ilk denemem oldu 2 tane transfer edildi ikisi de tuttu ama 26. haftada erken doğum yaptım 1 ay sonrada melek oldularşimdi tekrar deneme vakti geldi. Bakalım kısmet diyoruz... Biz şişli memorial deyiz siz nerede yaptırıyorsunuz
hayırlı olsun, güzel haberlerle dolsun topiğimiz,
bende ikinci denemeyi aralıkta yapacağım sorun çıkmazsa, yumurta rezervi azlığı ile gittik ilkinde iki tane transfer edildi ama maalesef negatif oldu, zaten kalite anlamındada çok iyi değillerdiki şimdi atı sütü - bal- polen takviyesi yapıyorum. en az 3 ay kullanmak lazıımış, aralıkta 3 ay olacak ben umutluyum bu sefer bakalım.
3 kez test istemesi problem değil, fakat biz geçen yıl iki defa deneme yaptık ve mevzutta ( d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli/protokollü sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.) diyor, ama daha önceki tedaviler erkek infralite olduğundan ve son testten bir yıl geçmesi nedeniyle tekrar test istediler.bende aynıyım senin gibi sigara içiyorum eşim içmiyor benim üzerimdede seninki gibi baskı var tabiki etkiliyordur her doktor bu konuda uyarıyor zaten özellikle tüpleri ve yumrutaları çok etkiliyor en azından azaltmak lazım diye düşünüyorum ben
hamile kaldığımı öğrendiğimde hiç içmemiştim düşük oluyor dedikleri gün başladım tekrar içmeye
sperm testini evet her merkez veya doktor 3 kez istiyor bizdende 3 kez ve aynı yerde yapılmasını istemişlerdi normal yani
3 kez test istemesi problem değil, fakat biz geçen yıl iki defa deneme yaptık ve mevzutta ( d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli/protokollü sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.) diyor, ama daha önceki tedaviler erkek infralite olduğundan ve son testten bir yıl geçmesi nedeniyle tekrar test istediler.
Peki eşimin testinde 5 miliyonda fazla çıkar ise nasıl olacak, aşılama mı yapacaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?