2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Arkadaşlar merhaba bende kasım ayında 3. denememi yapacağım kısmetse. inşallah bu ay herkes güzel haberler alır...

inşallahhh ... topiğimiz uğurlu gelir umarım

bende kasım ayına genetik sonuçlarımız çıkarsa başlıcam tedaviye yada aralık ayında ama sonuç olarak umudumuz tüp bebek

Delik deşik olduk ama pes etmek yok napalım elbet gülecek yüzümüz

aynen öyle bizde bu inanç olduktan sonra elbet birgün yüzümüz gülecek peki sizin sorun nedir bizim ileri hareketli sorunumuz var aşılama denedik tuttu ama dış gebelik oldu o yüzdende riske atmamak için tüp bebeğe geçiş yaptık

anladım hayırlısı olsun... Bizde sayı, hız, morfoloji hepsi sorun ama ümit çok :) geçen yıl ilk denemem oldu 2 tane transfer edildi ikisi de tuttu ama 26. haftada erken doğum yaptım 1 ay sonrada melek oldular şimdi tekrar deneme vakti geldi. Bakalım kısmet diyoruz... Biz şişli memorial deyiz siz nerede yaptırıyorsunuz

hay maşallahhhhh inşallah bu defa tutar bebişler sağlık bir hamilelik olur neden şimdiye kdr rapor almadınız peki
Biz aynı yerde iki defa tüp bebek yaptığımız için eşimden tekrardan test istemezler diye düşündük, fakat üroloji tekrardan bir test istedi.
Polikline gitiğimzde görevliler tek spermogram olmaz tekrar üç defa geleceksiniz diyor, halbuki iki defa ünüverstede deneme yapıldı neden tekrar uraştırıyorlar bilemedim.

Bir sorum olacak ben sigara kullanıyorum, tüp bebekte sigaranın çok fazla önemi var mı, Eşim sürekli sigarayı brakmam için israr ediyor.

bende aynıyım senin gibi sigara içiyorum eşim içmiyor benim üzerimdede seninki gibi baskı var tabiki etkiliyordur her doktor bu konuda uyarıyor zaten özellikle tüpleri ve yumrutaları çok etkiliyor en azından azaltmak lazım diye düşünüyorum ben
hamile kaldığımı öğrendiğimde hiç içmemiştim düşük oluyor dedikleri gün başladım tekrar içmeye
sperm testini evet her merkez veya doktor 3 kez istiyor bizdende 3 kez ve aynı yerde yapılmasını istemişlerdi normal yani

peki neden erken doğum olmuş melekler patolojiye gittimi yada doktor ne diyor bu konuda
ben denizlideyim burda bu işi yapan tek hastane var bir çok şehir ve merkez araştırdım ama en doğrusu yine memleketimde diye düşündüm zaten önemli olan doğru doktoru bulmakta bunu yaparkende çok fazla açılmamakta lazım ekonomik olarak

hayırlı olsun, güzel haberlerle dolsun topiğimiz,
bende ikinci denemeyi aralıkta yapacağım sorun çıkmazsa, yumurta rezervi azlığı ile gittik ilkinde iki tane transfer edildi ama maalesef negatif oldu, zaten kalite anlamındada çok iyi değillerdiki şimdi atı sütü - bal- polen takviyesi yapıyorum. en az 3 ay kullanmak lazıımış, aralıkta 3 ay olacak ben umutluyum bu sefer bakalım.

Umudu kaybetmek yok ne olursa olsun desteklerimizle bu iş olucak dimi sakinem :)

3 kez test istemesi problem değil, fakat biz geçen yıl iki defa deneme yaptık ve mevzutta ( d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli/protokollü sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.) diyor, ama daha önceki tedaviler erkek infralite olduğundan ve son testten bir yıl geçmesi nedeniyle tekrar test istediler.

Peki eşimin testinde 5 miliyonda fazla çıkar ise nasıl olacak, aşılama mı yapacaz ?

Hsg çektirdim muayene oldum erken doğum sebebi yok herşey normal dr lar ikiz olduğu için dediler sonunda. Tabi herşey Allahtan. Sigara içmeyin spermleri öldürüyo yumurta kalitesini bozuyo ne kadar erken bırakırsanız kar. Yumurta kalitesi içi bana glifor verdiler isterseniz dr larınıza danışın. Biz elimizden geleni yapalım gerisi kısmet

Zannetmiyorum raporunuz yenilenecektir sadece sayı yeterli değilki hareket ve morfoloji yani şeklide önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…