2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

eve geldim kızlar doktorada siniir oldum
kan testi yapıcam dedi durumu anlatınca, dedim ben yaptım evde negatif, olsun dedi bende bakıcam. olsun gerçekten ama dedimki prolaktin problemim var, onun için sonra gel dedi adetlisin olmaz ama adet olamadığımı hatırlattım olmaz dedi ısrarla, birde tedavilerden dolayı kist oluyor onada bakar mısınız dedim, belki biraz fazla karıştım ama kan testi yarına kalabilir dediler sadece kanla dönmek istemedim ordan sonucu biliyoruz e nihayetinde, birde sabahtan dersim var, hastane uzak birde, kısa ve öz bugün bitsin istedim yani sevmiyorum arkadaş hastaneleri kötü anılarım var, kistede bakmadı onada sonra gel dedi, ısrarla kan testinden sonra bakarız belki getek kalmaz adet olursun, çıktım ordan eşim arıyordu açtım snlattım kapattım, yanımdaki kadın dediki aman kızım seni beni düşünen kim, hergün giriş yapta para kazansın yazık adama dedi :KK66:

manyakmı ne tövbe yarabbimm len alt tarafı ulturasondan bi muayene sonra gel ne beeeee diyeydin işten izin alamam uzağım gelemem cart curt bişeyler söylüyeydin işteeeee:KK67:

ayyyyyyyy yolasım geldi adamı :KK11::KK62:

hastanelerden de doktorlardan da sağlık sisteminden de herşeyden tiksindik arkadaşım haklısın ben geçen haftadan beri hergün gidiyorum hiç olmazsa ilaç raporumu çıkartabilmek için yarın alabilirsem ilaçlarımı 2 ay uğramayı düşünmüyorum bir daha

hadi inşallah sen bari becer şu işi yahu :(

hastanelerden de doktorlardan da sağlık sisteminden de herşeyden tiksindik arkadaşım haklısın ben geçen haftadan beri hergün gidiyorum hiç olmazsa ilaç raporumu çıkartabilmek için yarın alabilirsem ilaçlarımı 2 ay uğramayı düşünmüyorum bir daha
a bende tüp raporundan tırstım bisn eşime tamam altından kalkarım dedim ams iyimi ettim bilemedim, adam dedi o kadar onların insafına kalırsak perişan oluruz diye.

manyakmı ne tövbe yarabbimm len alt tarafı ulturasondan bi muayene sonra gel ne beeeee diyeydin işten izin alamam uzağım gelemem cart curt bişeyler söylüyeydin işteeeee:KK67:

ayyyyyyyy yolasım geldi adamı :KK11::KK62:
dedim tatlım çalışıyorum bugün baksak olmazmı dedim arkamdan hasta çağırdı, dik dik yüzüme bakarak önce kan testi dedi daha ısrar etsem kovacak belki adamın yüzünden inat akıyor tatlım yaşadığım yerin küçüklüğü doktor azlığı, kalitesiz bir yaşam sürüyor buradakiler ve siyeset en sevmediğim şey aöa bu çökmüş sisteme rağmen buranın yöneticileri 4 yıldır aynı, kaldıkı bu gittiğim adam bu şehrin devlet hastanesinde en ün yapmış adamı
adının dediği gibi bizi düşünen kim ?

bende sıkı bir araştırmaya girdim veeee raporu alamıyorum kızlar 3 yıl evli olmak hala şartmış :( biz daha 2 yi bitirdik ne yazıkki ama yinede üniversteye gidip şansımı denicem ama olmicak yahu
birde
Fibrinojen

477 mg/dL 200 - 393

bu değerim yüksek çıkmıştı buna bir daha baktırıcam gidip
hatta şimdi bi arıyımda yarın yarından sonra tatil girmeden bi sıra almaya çalışayım

aldım yarın 11,20 ye randevuyu yahu telefona çıkan kız bile ruhsuzlaşmış alo bile yok hangi polikiliniğe randevu alcaksınız gebemisiniz hocadanmı normalmi tc telefon söyle bitti
:/ neyse yarın bi gidem bakalım zaten sonuçları 15 günde çıkıyo hiç olmazsa genetiği almaya gittiğimde onuda almış olurum bide bi deniyem şansımı tüp bebiş için kimseyede söylemicem gitcemi çünkü eşimde annemlerde tepki göstericekler ne bu acelen diye sana demedilermi genetik çıkmadan bişey yapmıyoruz diye sen ne yapmaya gidiyosun falan fıstık

hadi inşallah sen bari becer şu işi yahu :KK43:[/QUOTE
ben beceriyor sayılmam pek kürtajdan sonraki hafta gittiğimde yok olmaz demişlerdi 6 ay içinde yapılmış adetin 2.günü testleri olmadığı için sonra regl olunca bir arkadaşımın o servisteki hemşire arkadaşını aradım kadında sağolsun hemen yarın gelin konuşalım dedi gittim konuştuk bir baktım benim dosya elden ele uçuyor dedimki içimden lanet olsun 2 kişi yıllardır maaşımızdan kesiliyor primler hastaneler Suriyeli yeşilkartlı dolu adamları kesip biçip tedavi edip duruyorlar tanıdık olmasa kıçıma bakarak geri dönücem ki döndüm de hiç olmazsa ilaçlarımı alabilirsem yarabbi şükür diycem vatandaş olarak 18 yılı bitiren öğretmen olarak hiçbir değerimiz yok :(

Ya ne doktorlar ne de orada çalışanlar hasta halinden anlamıyorlar ( genelleme yaparak konuşuyorum hepsi öyle değil tabii) resmen mekanikleşmişler. İnsan sağlığıymış geç kalsam belki bişeyleri mahvederimmiş yok arkadaş! Bu mesleği severek isteyerek yapacak kişiler yapmalı yoksa mesaimi doldurayımla olmuyor bu işler sonuç olarak insanla uğrasıyorsun

Son düzenleme:
Ben genetik testler için İzmir'de Tepecik Kadın hastanesine gitmiştim. Benim şansım mıydı bilmiyorum, çok memnun kaldım, doktorundan kayıt alan personeline kadar..Ki bilen bilir baya kalabalık bir hastanedir;)

Ben genetik testler için İzmir'de Tepecik Kadın hastanesine gitmiştim. Benim şansım mıydı bilmiyorum, çok memnun kaldım, doktorundan kayıt alan personeline kadar..Ki bilen bilir baya kalabalık bir hastanedir:KK66:

hastanemi aman amannn
allah eksikliğinide göstermesin muhtaç da etmesin özel hastanelerde bu yüzden prim yapıyorlar işte insana yaklaşımlarından dolayı benim şimdiki hastaneye gittiğimde yanımıza hemen bi sekreter veriyorlar dosyayıda o taşıyor biz arkasında geziyoruz sadece bide devlet yada üniverste hastanelerine git bakalım adam başını kaldırıp yüzüne bile bakmıyor hatırlayınız olur belki tahliller için gittiğimde doktorun tepkisi şikayetin ne şikayetim yok dedim ee niye geldin o zaman diye sert bir söylemle karşıladı beni ee sonrasıda malum zaten geliş gidiş en son kavgayı çıkardım ondan beri melek adam bana karşı cinsss

aynen öyle hatırlasana bana adam bidaha düşür öyle gel dedi ya :KK62:

mubarek ne düşürüyoruz zannediyosa tepki gösterip ses yükseltince normale döndü ama
böylemi olması lazım yani hakkımız için kavga gürültü pis ortammı olması lazım
sizi bilmemde ben her hastaneye gittiğimde hasta bakıcısı dahil tepkili ve temkinli davranıyorum hemşireye sağdan damar bulunmuyo diyorum dikleşiyo benimle sokuyo çıkarıyo iğneyi en az 3 kere ne gerek var kardeşim söylüyoruz işte sana sağdan damar bulunmuyo soldan al diye sonra ben demiyomuyum size niye hususi canımı acıtıyosunuz diyince ee biz sağdan daha rahat alıyoruz normalde diye cevap veriyo uzat gari uzatabildiğin kadar

acaba herşey banamı denk geliyo diyorum yok ya alakası yok diş dede aynı mevzu olmuştu ya ağzımdaki diş çekilmiş görünüyor hemde 2011 de hemşire akıl veriyo doktora ne düşünüyosunuz öbürünüde çekiverelim gitsin

ayyyyyyy çıldırdımmmmm aklıma geldi yine gerildim:KK57: bak yarın kesin çatık kaşlarla giricem doktorun yanına höyttt ben geldim yine edasıyla yine genetik falan fıstık dicek olurlarsa çıkarcam dişlerimi hırrr diye :21: o zaman normale dönüyorlar heheheheh

kızlar napıosunuz bakim özlediniz mi beni :KK68:
hafta sonu fuardan anca fırsat buldum. 3 gündür sabah 5te kalkıp gecenin bi yarısı yatıyorum. aklımdaydınız. var mı haber birilerinden ara sayfaları okumadan geçtim :)
dün gece eşimle konuştum yine, hazirandan önce olmaz diyor napcam ben :KK43:

kızlar bende sonuca baktım netten 0.1, dedik işte yok diye hastaneye gidemedim bile 16:30 da çıktı sonuçlar zaten polikilinik bitiş saatine denk geliyor. ben gidene kadar adam toz olmuştur. sonucu bin defada bilden değişmiyor görünce ağladım yine, kendi kendime, garip geldi rahatladım ama bide adet olup rahatlayaydım.
adama yarın temkinli ve savaş baltaların cebimde gideceğim.

merhaba kızlar, ancak yazabiliyorum. değerim 20'ye düşmüş, ya 1 hafta da ancak 48'den 20'ye düşmüş. Sizce bu normal mi? Doktor normal görünüyor dedi, çarşamba gel muayene edeyim dedi. bu arada bilmeyenler için söylüyorum 1 aydır dış gebelikle uğraşıyorum da. sadece iğne vuruldum, başka bir müdahale olmadı.

kızlar biliyor musunuz ben internetten hiçbirşey almıyorum.. illa gitmem görmem ve dokunmam gerekiyor hatta bazen denemem :KK33:

merhaba kızlar, ancak yazabiliyorum. değerim 20'ye düşmüş, ya 1 hafta da ancak 48'den 20'ye düşmüş. Sizce bu normal mi? Doktor normal görünüyor dedi, çarşamba gel muayene edeyim dedi. bu arada bilmeyenler için söylüyorum 1 aydır dış gebelikle uğraşıyorum da. sadece iğne vuruldum, başka bir müdahale olmadı.

kızlar biliyor musunuz ben internetten hiçbirşey almıyorum.. illa gitmem görmem ve dokunmam gerekiyor hatta bazen denemem :KK33:
Allah önce hepimize sağlık versin sonra sabır en sonda gönlümüze göre versin. Artık iyi şeyler okumak istiyorum

Kıyamam canım ya...Allah sana güç versin...Ne zaman sıfırlanırmış? Bir an önce normale dönmen lazım tekrar toparlanmak için...
Canım güvenilir sitelerden güvenli yollarla yapıldıktan sonra, kurtarıcım valla netten alışveriş benim...E-bay'dan saçma sapan 1-2 dolarlık şeyleri bile bedava kargoyla almışlığım var..;)

İnşallah biran evvel sağlığına kavuşursun canım benim :nazar:
Ben kafama yatarsa alıyorum netten ama zaten bu ürünleri English Home mağazasında görmüştüm o yüzden çok düşünmedim ;)

Back
X