- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
Bırde herşeyı toptan ıstemıyolar her gıtmeyı ayrı ayrı soyluyolar boşa vakıt kaybı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ben ondan korkuyorum biz bir ilden diğerine gidicez arası 2 saat, sabahları dersim var öğleden sonra gidebilirim ancak 1 de yola çıksam 3 te ordayım ne kadar yapılırsa, ama haftanın 3 günü her sabah bırda olacaksın derlerse yandık.Bırde herşeyı toptan ıstemıyolar her gıtmeyı ayrı ayrı soyluyolar boşa vakıt kaybı
Inş kolayca halledersın Can'ımgeldim bennnn şimcik ortalama 2 saat boyunca doçentin keyfini bekledim kızlar 2 kelime edicek diye dosyamı verdim tüp bebek raporu için geldim dedim baktı baktı 2. aşılama için de evraklarını bulabilirsen aşılama denenmesine gerek kalmaz dedi ama öyle bir evrağımız yok ne yazıkki ben dedim dış gebelik geçirdim yinede aşılama yapılırmı dedim sanmam dedi ama bizden bir hocaya muayene olman lazım dedi kurul üyesi olan biri olursa daha iyi olur senin açından dedi muayene ücreti 122 liraymış pazartesiye randevu aldım son 6 ay içinde çekilmiş rahim filmi istiyorlarmış ben evdekini götürücem bakalım ibnşallah bir daha istemez neyse bir yerden başladım en azından elime açıklayıcı bilgilerin yazdığı bir evrakta verdiler pazartesi ola hayrola artık
O zaman doktora belırt ne gereklıyse hepsını soylesınler durumunu anlat onlaraaslında ben ondan korkuyorum biz bir ilden diğerine gidicez arası 2 saat, sabahları dersim var öğleden sonra gidebilirim ancak 1 de yola çıksam 3 te ordayım ne kadar yapılırsa, ama haftanın 3 günü her sabah bırda olacaksın derlerse yandık.
Rapor ıcın geldıgınıde söyle o Zaman prosedüre gıdıyolar ınce ayrıntıya gırmezleraslında ben ondan korkuyorum biz bir ilden diğerine gidicez arası 2 saat, sabahları dersim var öğleden sonra gidebilirim ancak 1 de yola çıksam 3 te ordayım ne kadar yapılırsa, ama haftanın 3 günü her sabah bırda olacaksın derlerse yandık.
Sanırım sende benım gıbı raporla uğraşıyorsun bende ıstedıklerı herşeyı yaptım sımdıde dahılıye ıle psıkıyatrı ye gonderdıler bakalım daha neler ıstıycekler
Merhaba kızlar bizim de 2 yıldır bebeğimiz olmuyo bi dünya kontrolden sonra sebebsiz infertilite teşhisi konuldu 1kez başarısız aşılama oldu artık son umudumuz tüp bebek ama onun için bi süre bekleme kararı aldım sonrası bende tüp bebek için gün saymaya başlayacağım bu süreçte sizlerle birlikte olmak iyi gelecek
Eczanede ilaçları bekliyorum en azından ilaçlarımı almayı başardım darısı başınıza![]()
Hoşbuldum canım ya gerçekten samimi insanlara samimi sohbetlere o kadar ihtiyacım var ki . Çünkü bu konuyu kimseyle konuşamıyoruz kimseyle paylaşamıyoruz hepimizin desteğe ihtiyacı oluyo inşallah hepimiz burdan hamiş olduğumuzu da paylaşırız :)hoşgeldin canım hepimizin burda bulunma amacıda bu zaten destek tam destek :)
ohbeee sonunda iyi bir haber de yasemin ilaçlar farklı farklı oluyomuş yahu ben tüp uygulamasınİda bu hastanede yaptırmaya karar verdim canım detayları akşam pcden yazarım eczaneden şarj off
Bız de senın gıbıyız Canım burda o kadar rahat dertleşıyorum kıHoşbuldum canım ya gerçekten samimi insanlara samimi sohbetlere o kadar ihtiyacım var ki . Çünkü bu konuyu kimseyle konuşamıyoruz kimseyle paylaşamıyoruz hepimizin desteğe ihtiyacı oluyo inşallah hepimiz burdan hamiş olduğumuzu da paylaşırız :)
Ohh be sonunda beni anlayan birilerini buldum :)Bız de senın gıbıyız Canım burda o kadar rahat dertleşıyorum kı
Hoşbuldum canım ya gerçekten samimi insanlara samimi sohbetlere o kadar ihtiyacım var ki . Çünkü bu konuyu kimseyle konuşamıyoruz kimseyle paylaşamıyoruz hepimizin desteğe ihtiyacı oluyo inşallah hepimiz burdan hamiş olduğumuzu da paylaşırız :)
Tedavıye ılk mı başlıyorsun bundan önce denemelerın varmıOhh be sonunda beni anlayan birilerini buldum :)
Aramıza hoşgeldin canım keşke farklı güzel ortamlarda yollarımız kesişseydi ama kısmet böyleymiş inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririzHoşbuldum canım ya gerçekten samimi insanlara samimi sohbetlere o kadar ihtiyacım var ki . Çünkü bu konuyu kimseyle konuşamıyoruz kimseyle paylaşamıyoruz hepimizin desteğe ihtiyacı oluyo inşallah hepimiz burdan hamiş olduğumuzu da paylaşırız :)