2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

canısı olmadan kaybını düşünme, olumlu ol biraz. sen sonucun negatif olabileceği ihtimalini düşün sadece, çünkü hatırlarsan benim sayfada tüp bebekle olacsk bence döllenmede sorun oluyor demiştik hepimiz, sonra bende böyle düşünenlerdendimki daha öncekî kaybımdan dolayı önce kalp atışı diyordum sonuç konusunda talihsizliğinide biliyorsan, dibine vurdum resmen olayın. şimdi ne hevesi yusuf yusuf durumdayım tüpte tutmazsa ne halt ederiz biz, nasıl yaşarız modundayım. benim yaptığımda yanlış biliyorum,
bu işin başı yüce Mevla, sonuda yüce Mevla. Allah ,Bismillah de çık yola, güzel söyle güzel olsun beybi :KK66:
Muckkkkkk

evet canım hakkımızda hayırlısı artık.ıkımızınde dış gebelıklerle tupler zarar gormuş.ne yapalım artık tup bebekle uğraşıyoruz.nasıp.benım transfer 29 ekım.senın bellımıcanım
Kusura bakmayın cevabım geç oldu. Ben Kasım adetiyle başlayacağım inşallah. Yani beklemedeyim henüz hiçbir şey belli değil

Kızlar bende varım mucizesine kavuşmak isteyen:anneadayı:kasımdaki adetimde başlıyoruz tup bebeğe inşallah.Acıbadem maslak a karar kıldık. Bu topikte bol pozitif ler görürüz insallahh

kıslar bende yarın sabah gidip tüm testlerim için kan veriyorum. Bismillah deyip başlıyorum tüp bebek maratonuna.... Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız

bende kasım adetimde:)
Hayırlısı olsun kızlar güzel haberlerle inşallah

Yatem gari yarin yarim gun falan mesai ama yorucu olucak zaten aklim allak bullak :/ esim israrla ugrasma raporla falan diyo ya :( 2 binlira kalicak kala kala cebimize 2 binin katve kati yipranicaksin bak simdiden basladin diyo napem ya baslamak bitirmenin yarisimiymis :D
Valla kizceler hakkimizda hayirlisi neyse o olsun rabbim evlat acisiyla sınamasın hiç kimseleri yine duami edeyim allahim saglikli sorunsuz hamilelik nasip etsin tez zamanda saglikli hayirli ugurlu evlatlar nasip etsin tez zamanda evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin saglikla rabbim herseyin yolunda gitmesini saglasin evlerimizi evlat kokusuyla sesiyle şenlendirsin kucaklarimizi doldursun tez zamanda

gunaydın arkadaşlar.yarın transferim var.çooookkkk heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.bakalım neler olacak
Haydi ınsaallah her şey gönlünce olsun. Bol bol dua et transfer sirasinda. Bayram günü transfer bayram gibi sonuç getirsin sana :KK68:

Haydi ınsaallah her şey gönlünce olsun. Bol bol dua et transfer sirasinda. Bayram günü transfer bayram gibi sonuç getirsin sana :KK68:
ınşallah arkadaşım hepımızınkını.cumhurıyet bayramı bebesı olur ınşallah.sızlerde dualarınızı eksık etmeyın canlar.

Günaydın herkeseeee :)
Transferi olacak arkadaşım ins hersey gönlünce olur rabbim hayırlısini nasip etsin
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz keske gelmek zorunda olmasaydiniz :KK43:

MERYEMMM Kuzummmmm herşeyde bir hayır vardır bidenem zorunda deyiliz zatende diyosya rehabilitasyon amaçlı yahuu :))

biz 3 yıldır istiyoruz ama ilk başlarda ben ovulasyon günlerini bile bilmiodum, öyle rast gele yani :) 6 ay sonra doktora gidince öğrenmiştim. neyse sonra klomen kullandım 4-5 kez, olmadı. sonra rahim filmi için gidip geldim, çekindim. o ara eşim hastalanmıştı.. çok şükür iyileşti. sonra aşılama yapalım dediler. ilki olmadı bile, sonra 2 kez aşılama oldum. tutmadı, sonrasında nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde dış gebe kaldım. ve bu ayın başında o illet iğneden vuruldum. değerim düşmeye başladı, daha sıfırlanmadı.. sonra doktor 6 ay hamile kalma dedi, bebek sakat olabilir dedi, iğne baya etkiliomuş, şimdi ise doktora muayene olmam gerekiyor, yarın gidicem. tüplere rahime bakacak. sonra nadasa bırakıcam kendimi.. benim hikaye kısaca bu. 4 yıldır da evliyim, artık kimseye ben düşünmüyorum daha diyecek durumum yok yani. inşallah bir an önce sağlıklı bir bebik istiyorum. sen ne durumdasın?
Bende 2senedir istiyrm aslinda bende senin gbi onceleri rastgele yumurtlama fon bile bilmiydum snra baktk olmuyo 2014 martta gttk doktora aslinda cok doktor gezdm hic bri tam olarak bi acklama yapmadi once biraz daba bekleyelm dediler bi kac ay oyle bekledk baktk ybe olmadi doktora bu sefer tedavi icin gttk ve doktor hemen rahim flmi dedi bi sorun ckmadi cok sukur esimdede bi problem ckmaynca 3ay klomen tedavisi gordum snra olmuyo asilama yapalm deynce doktor dalga gecti benmle hayatmn en kotu gunuydu oyle benm dedigm gbi olmuyomus param varmiymis bakalm hersey paraymis ordan cikar ckmaz hemen baska doktora gttm ve klomen tedavisine devam edelm deynce tamam dedm 3ayda oyle gecti ve hayatmn 2.kotu gunu son klomen tedavimde yasadm tutmamis merve tup bebek artk asilama onermiyorum deyince aglamaktan gozlerm ckti snra tup bebek icin karr verdk temmuz icin ama bseyler oldu ve edirnede bi doktor duyduk her giden hamile kaliyomjs ona gttk ve degerlerimizin ck guzel oldugunu ve tup bebege gerek olmadogini syledi ve asilama icin karar aldk ve yine husrana ugrayinca biraktk herseyi smdi tek. Care tup bebek ama istanbul disinda oturuyorm onn icin kendimizi toplamamiz lazm hem maddi hem manevi oyle iste ck anlattm ksura bakma canm

Back
X