2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

ne zaman yapiliyo gunu varni adetin 2.gunu falan oluyo ya bazi testler hem gtsem kafin dogumcuya bu testi istoyrm desem yaparmiki

herhangi bir zamanı yok sadece ankara ve istanbulda yapılıyor diye biliyorum düzen miydi dizeymiydi labaratuvarın adı orda yapılıyor ama kimi tüp bebek merkezleri aracılığıyla gönderebiliyorsun ben öyle yaptım burdaki hastaneye kanımı verdim onlar gönderdiler 5 günde sonucum geldi

herhangi bir zamanı yok sadece ankara ve istanbulda yapılıyor diye biliyorum düzen miydi dizeymiydi labaratuvarın adı orda yapılıyor ama kimi tüp bebek merkezleri aracılığıyla gönderebiliyorsun ben öyle yaptım burdaki hastaneye kanımı verdim onlar gönderdiler 5 günde sonucum geldi
O zaman en yakn zamanda istanbula gdince yaptiriym saol canm

Yani biz tup bebek icin gttigimizde adetn 2.gunu gel dediler bize o ay olup olmicagi kedin diilmi anlayamadim yapilan tahlillere goremi yada verilen ilaclara goremi kesin olcak
Tüp bebek işleminde adetin 2. Günü gittiğin zaman yumurtalarını geliştirici iğneler vs veriliyor sana. Daha sonra olumlu devam ederse yumurta toplama işlemi yapılıyor. Vücut olarak uygunsan transfer işlemi embriyonun durumuna göre yerleştiriliyor. Eğer uygun değilsen ki benim öyle oldu donduruyorlar. Bir sonraki ay rahim kalınlığı için tekrar iğne vurdum ilaç aldım. Transfer için uygun kalınlığa geldiğinde de transferin gerçekleşiyor.

acele etme tatlım çok umutlanma ama bu kadar umutsuzlanmada herşeyin fazlası zarar rabbim hayırlısını versin bulup kaybetmek daha kötü birde öyle düşün ama sen genelde pozitif düşün olursa mucize olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz :KK74:
Evet canım herşeyin hayırlısı sadece pozitif sonucu görmekle de olmuyor sağlıkla kucağımıza almayınasip etsin Allah. Olumsuz haberi alırsam çok üzülcem ama yılmak yok tabii

Bende 2senedir istiyrm aslinda bende senin gbi onceleri rastgele yumurtlama fon bile bilmiydum snra baktk olmuyo 2014 martta gttk doktora aslinda cok doktor gezdm hic bri tam olarak bi acklama yapmadi once biraz daba bekleyelm dediler bi kac ay oyle bekledk baktk ybe olmadi doktora bu sefer tedavi icin gttk ve doktor hemen rahim flmi dedi bi sorun ckmadi cok sukur esimdede bi problem ckmaynca 3ay klomen tedavisi gordum snra olmuyo asilama yapalm deynce doktor dalga gecti benmle hayatmn en kotu gunuydu oyle benm dedigm gbi olmuyomus param varmiymis bakalm hersey paraymis ordan cikar ckmaz hemen baska doktora gttm ve klomen tedavisine devam edelm deynce tamam dedm 3ayda oyle gecti ve hayatmn 2.kotu gunu son klomen tedavimde yasadm tutmamis merve tup bebek artk asilama onermiyorum deyince aglamaktan gozlerm ckti snra tup bebek icin karr verdk temmuz icin ama bseyler oldu ve edirnede bi doktor duyduk her giden hamile kaliyomjs ona gttk ve degerlerimizin ck guzel oldugunu ve tup bebege gerek olmadogini syledi ve asilama icin karar aldk ve yine husrana ugrayinca biraktk herseyi smdi tek. Care tup bebek ama istanbul disinda oturuyorm onn icin kendimizi toplamamiz lazm hem maddi hem manevi oyle iste ck anlattm ksura bakma canm

Dediğin gibi az çok benzio hikayeler..ama sen biraz fazla aşılama yaptırmışsın. Neyse artık olan olmuş. Şimdi sıra tüptee.Ben de hastaneye geldim şimdi. Muayene olucam. Sıra bekliyorumm..

Dediğin gibi az çok benzio hikayeler..ama sen biraz fazla aşılama yaptırmışsın. Neyse artık olan olmuş. Şimdi sıra tüptee.Ben de hastaneye geldim şimdi. Muayene olucam. Sıra bekliyorumm..
Aynen canm nasil gecti muayne merk ettm

Yeni katılan arkadaşlar merhabalar, hoşgeldiniz;) Iki gün giremedim foruma ne muhabbetler dönmüş;)
Ben bugün doktoruma muayeneye gittim, adetimin 14. günü rahim kalınlığım 6,8 mm. Bilmeyenler için dondurulmuş embriyolarım var, onlar transfer edilecek, rahim hazırlanıyor bu süreçte transfer için.. Doktor bey, cilimara forte verdi ek olarak, östrojen bandı bunlar...Östrojenden over dose yaşıcam gibi geliyor;)
Neyse, haftaya bugün tekrar bakılacak, geçen transferimde baya bir nar suyu tüketmiştim, nar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş dedilerdi, işe de yaşamıştı sanki, şimdi tekara nar suyuna başladım, bakalım börücez etkisini;) sunnycat sunnycat Canım bozma moralini, bence negatif değil senin, bi arkadaşım da 10. gün idrar testinde negatif görmüştü fekatttt 12. gün kanda herşey çok farklıydı;) Güzel şeyler olacak canlar, bir gün ama hangi gün bilmiyorum hepimiz istediğimiz miniklere kavuşacağız...Ok?;)

Ya aslinda 2016 diyoruz ama ay olarak martt yada daha erken yada daha gec bilemiyrm biraz maddi yonden toplamamiz lazm kebdimizi tam olarak ne kdr tutuyo ilaclarla herseyle bilen varni
Bizim mikroçip yöntemi olacak embriyolar dondurulacak ilaçlar hepsi 10bin tutuyor öyle hesapladim tabi ekstra başka şeyler çıkarsa bilemem

Tüp bebek işleminde adetin 2. Günü gittiğin zaman yumurtalarını geliştirici iğneler vs veriliyor sana. Daha sonra olumlu devam ederse yumurta toplama işlemi yapılıyor. Vücut olarak uygunsan transfer işlemi embriyonun durumuna göre yerleştiriliyor. Eğer uygun değilsen ki benim öyle oldu donduruyorlar. Bir sonraki ay rahim kalınlığı için tekrar iğne vurdum ilaç aldım. Transfer için uygun kalınlığa geldiğinde de transferin gerçekleşiyor.
ay canım bizim kızlar bilir, ilk tüpümde bilmeme rağmen 7. gün falandı galiba gittim idrar testi yaptım sonra da negatif çıkınca höyküre höyküre ağladım. ve yine sabırsızlığıma yenilerek son günlerimde yaptığım idrar testinin pozitifliğine güvenerek kan testinde negatifi alınca yerle bir oldum ki benim idrar testlerim çeşitli sebeplerden pozitifdi aldandım. bu çok değişik bir psikoloji doktoru dinleyememek ! bizi üzüyor aslında ki topikte son gününe kadar negatifi alıp kanda pozitif gören insanlar var, inşallah canım sende onlardan olur kanda pozitifi görür ve bebeğini sağlıkla kucağına slırsın.

ay canım bizim kızlar bilir, ilk tüpümde bilmeme rağmen 7. gün falandı galiba gittim idrar testi yaptım sonra da negatif çıkınca höyküre höyküre ağladım. ve yine sabırsızlığıma yenilerek son günlerimde yaptığım idrar testinin pozitifliğine güvenerek kan testinde negatifi alınca yerle bir oldum ki benim idrar testlerim çeşitli sebeplerden pozitifdi aldandım. bu çok değişik bir psikoloji doktoru dinleyememek ! bizi üzüyor aslında ki topikte son gününe kadar negatifi alıp kanda pozitif gören insanlar var, inşallah canım sende onlardan olur kanda pozitifi görür ve bebeğini sağlıkla kucağına slırsın.
Eee benimdenöyleydi evde 10. Gunde yaptigim test tek basina cizgiydi kanda cikti 15. Gunde sonrada esim erken gebelik testi getirip geldi kesinlesince hatira olsun diye :KK24:

Back
X