2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba kızlar. Geçen gün biraz aşırı tepki verdim üyeliğimi iptal ettirecek kadar :oops: neyse ki tekrardan geri alınabiliyormuş tekrar burdayım. Yazdıklarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün kan tahlilimi verdim transfer gününü saymazsak aslında 11. Günüm ama doktorum vermemi söyledi. Değerim 7.37 çıktı... Kendisi konferansa gireceği için akşam görüşcez. Yardımcısıyla görüştüm. Negatif değil geç tutunmuş olabilir pazartesi tekrar kan testi değerine göre netleşecek. Hafta sonu dinlen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. İnşallah kimyasal gebelik vs değil de değerim yükselir. Durumlar ben de böyle. Buarada özlemişim valla siziii:KK19:

Canım bu sonuca çok sevindim. İnşallah değerin yükselir ve bize umut ışığı olursun..

Bugün transferi yapilicak arkadasimız vardi dua edelim herşey yolunda gitsin 14 gün sonra bize mujdeli haber versin bebisleri annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah
canım arkadaşlarım hepınıze çok teşekkur ederım.dua eden, edemeyen aklından geçıren herkese.çok saolun.allahım kımsenın kucağını boş cıkarmasın.hepımıze bol bol hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar versın.dun transferım oldu.1 tane 4aa kalıtelı blast transferı yapıldı beklemedyım bakalım neler olacak.darısı tum bekleyen arkadaşlarımın başına

canım arkadaşlarım hepınıze çok teşekkur ederım.dua eden, edemeyen aklından geçıren herkese.çok saolun.allahım kımsenın kucağını boş cıkarmasın.hepımıze bol bol hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar versın.dun transferım oldu.1 tane 4aa kalıtelı blast transferı yapıldı beklemedyım bakalım neler olacak.darısı tum bekleyen arkadaşlarımın başına
İnşallah hayırlı güzel haberini alırız canım :nazar:

amin cümlemize inşallah
bide birşeyi 40 kere dersrn olurmuş diyip durma şöyle ya, 40 olmadıysa 39 olmuştur :KK67:
40 i geçmiştir bence :( napiyim ya adetim biteli 10 gun oldu kendimi dinliyorum oyle acaba oldumu dis gebelik olur kesin bak kasigim agriyo zaten ayni digerindeki gibi diye diye aksam uzerinden beri basima agri soktum kendi kendime migrenim tuttu ögürüp duruyorum

Canım yumurta rezerv sorunun yoksa takma yaşını...35 iyi bir yaş..38 den sonra asıl yumurta kalitesinde azalma başlıyo..40 tan sonra iyice kötüleşiyor...(bkz.benim durumum) Maddi durumun iyiyse tek tek koydur o zman..ne dersin?
Canım bende yumurta rezervinde bir azalma var, doktorum yaşına göre az dedi ilk muayenede, ama hormonlarım henüz alarm vermedi. annem ve teyzelerim 38 yaşında menopoza girdi ve 40 yaşında yumurta olayları bitmişti, korkum o. Şu an için iyicene tek düşünmeye başladım. Çift gerçekten çok zor. Birde bütün yumurtaları buzundan çözdürmek istemiyorum :) Tek tutmazsa kalanı komple denerim diye düşünüyorum şimdilik. Tabi doktorum salı günü gaza getirmezse... Çok pis insanın aklına giriveriyolar çaktırmadan :D

günaydın yeni güne uyanabildik yine günaydın umutları sonsuz insanlar günaydın ruhu bebek hasretiyle örtülmüş bacılar günaydın geleceğe inatla sarılıp birgün anne olucak anne aday adayları
Bir cümle daha yazsaydın ağlıcaktım o_O günaydın kızçelerrr

Slm arkadaslar.biz de embriyolarimizi dondurduk bi bucuk ay kadar once..yariyil tatilinde transfer dusnuyorz..bizim iki adet embriyomuz kaldi geriye.ilk basta epey fazlaydı ama besinci gün iki tanesi kaldi.biri 4ba kalite diğeri sanirim 3.kalitede.ikisini birlikte dondurmuslar ve ayni gun transfer olacak.acaba 3.kalitede olup hamile kalmis olan varmi ?

Bir cümle daha yazsaydın ağlıcaktım o_O günaydın kızçelerrr

ağlamayın yahu ağlayın diye yazmadımda kızlar benim bu sol tarafımda aynı dış gebelikteki gibi bacağımdan çekme sol yumurtalığımda adet sancısı gibi bir ağrı var nedir bu yahu kötü bişey çıkmasa bari pazartesi prof a gittiğimde bi baksın bakalım ama aklıma çok takılıyor nasıl olcak bilmem

Slm arkadaslar.biz de embriyolarimizi dondurduk bi bucuk ay kadar once..yariyil tatilinde transfer dusnuyorz..bizim iki adet embriyomuz kaldi geriye.ilk basta epey fazlaydı ama besinci gün iki tanesi kaldi.biri 4ba kalite diğeri sanirim 3.kalitede.ikisini birlikte dondurmuslar ve ayni gun transfer olacak.acaba 3.kalitede olup hamile kalmis olan varmi ?

umarım ikiside tutunur ama bizde bebişi tutunup beklemede olan henüz yok canım yinede benim bilgim dışında olan varsa arkadaşlar yazar zaten

Peki nerelerde yaptriyorsunz.biz memorialda yaptrdk ilk defa denedik.istanbul memorial iyi diye duyduk.bahcecide de aklimz kalmadi degil

ağlamayın yahu ağlayın diye yazmadımda kızlar benim bu sol tarafımda aynı dış gebelikteki gibi bacağımdan çekme sol yumurtalığımda adet sancısı gibi bir ağrı var nedir bu yahu kötü bişey çıkmasa bari pazartesi prof a gittiğimde bi baksın bakalım ama aklıma çok takılıyor nasıl olcak bilmem
gebelik olsa bu kadar erken belli olmaz kuzu adetim geçeli ongün oldu demedinmi benmi yanlış anladım yoksa.
sen belki şu pekmezden dolayı çatır çatır yumurtlamışındır ondandır, yinede baktır tabi ama eğer dış gebelik derse profun adını soyadımı yaz kendisinie bir şekilde ulaşıp söyleye söyleye başına getirdiğin içün iki şaplak indiriversin sana benim yerime, şiddet damarlarımı kabartton burda ;)

Canım merhaba hayırlısı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.. Bir topik buldum sorunun cvbı belki orada olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-embriyo-ile-gebeligi-devam-edenler.324033/

Back
X