- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #4.201
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/45450739/
Anne olmak isteyenler salavat cekiyoruz .
Anne olmak isteyenler salavat cekiyoruz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben opudan sonra progestan vuruldum. Transferden sonra da başka iğnem var.Doktor başka iğne yok dedi bana ama ne ignesi varki baska
Hadi hayırlısı canım Rabbim tamamına ermeyi de nasip etsin inşallah önce göbüşüne sonra kucağına yerleşsinler inşallah :)Kızlar transferimi oldu ama çok zor oldu. Olmadan önce ve olduktan sonra çok ağladım. Çok yoruldum. Transferin kolay olacağını sanıyordum ama sıkışık kalabilmek çok zor. Nerdeyse 1 saat sıkışık kaldım. Benim için bu son aşama hiç kolay olmadı. 2 tane orta kalite kondu. İnşallah benimle birlikye 9 ay daha kalırlar.
Insallah bu mubarek gundu seninle kalir bebisin hayirli haberlerini bekliyoruZKızlar transferimi oldu ama çok zor oldu. Olmadan önce ve olduktan sonra çok ağladım. Çok yoruldum. Transferin kolay olacağını sanıyordum ama sıkışık kalabilmek çok zor. Nerdeyse 1 saat sıkışık kaldım. Benim için bu son aşama hiç kolay olmadı. 2 tane orta kalite kondu. İnşallah benimle birlikye 9 ay daha kalırlar.
Kızlar transferimi oldu ama çok zor oldu. Olmadan önce ve olduktan sonra çok ağladım. Çok yoruldum. Transferin kolay olacağını sanıyordum ama sıkışık kalabilmek çok zor. Nerdeyse 1 saat sıkışık kaldım. Benim için bu son aşama hiç kolay olmadı. 2 tane orta kalite kondu. İnşallah benimle birlikye 9 ay daha kalırlar.
Kızlar transferimi oldu ama çok zor oldu. Olmadan önce ve olduktan sonra çok ağladım. Çok yoruldum. Transferin kolay olacağını sanıyordum ama sıkışık kalabilmek çok zor. Nerdeyse 1 saat sıkışık kaldım. Benim için bu son aşama hiç kolay olmadı. 2 tane orta kalite kondu. İnşallah benimle birlikye 9 ay daha kalırlar.
Hatta full sıkışmadığım için sonda taktılarNeden okadar sıkışık bekledin ki...
ben sıkışık olduğum için doktor bi bardak yaptırmıştı bana çok sıkışık olman gerekmez dedi.. neyse hayırlısı olsun hakkında şuan anne adayısın yani 3 haftalık hamilesin!!! keyfini çıkar
Çok teşekkür eferim iyi dileklerin ve tavsiyelerin için. Kitap okuyacağım sanırım. İnşallah hayırlı sonuç alırız. Allah'ım tüm isteyenlere versin. Bir kez daha anladım. Doğal hamile kalmaknebüyük nimetmiş. Ancak doğal yolla hamile kalanlar bnu anlıyorlar mı bilmem.mavi zeyus bugünde senin için girdim buraya. Canım Allah yardımcın olsun. Bu bekleme.süreci çok çabuk geçsin ve güzel haberler ver bize. Amin.
Düşünmemeye çalış zor ama bu süreci keyifli hale getir kendine hobi bul. Bu süreci geçirmiş biri olarak söylüyorum kötü düşünceleri kov aklından. Onlar mahvediyor çünkü insanı. Içingeneler bebiş artık ve bol bol dikkat et kendine.![]()
Ay canum benim ınsalah ikiside sana tutunur ikiside iki ye bolunur 4 duzun olur rabbim kucagini boş bırakmasin inşallah bana da dua et olurmu yarın opum varKızlar transferimi oldu ama çok zor oldu. Olmadan önce ve olduktan sonra çok ağladım. Çok yoruldum. Transferin kolay olacağını sanıyordum ama sıkışık kalabilmek çok zor. Nerdeyse 1 saat sıkışık kaldım. Benim için bu son aşama hiç kolay olmadı. 2 tane orta kalite kondu. İnşallah benimle birlikye 9 ay daha kalırlar.
Desene yarın aramıza yeni bi hamiş katılacak. Canım inşallah iyi geçer. Sen sakin ol. Sakin olursan işlem de güzel gider. Bu arada transferden sonra bol bol uyursun.Benim de transferim yarın 11 de arkadaşlar beni de dualarınızda unutmayın sırayla hepimiz güzel haberler verelim inşallah
Kızlar opu mu old 5 yumurta toplandı beşide güzelmiş pazartesi haber vercekler dua edin