2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum geçen hafta tüm hafta boyunca tüp bebek süreci ile ilgili epeyce araştırma yaptım bir sürü makale inceledim hatta farklı hastanelerde görev yapan doktorlarla da iletişim kurdum.Bütün bunlardan anladığım kadarıyla tüp bebek tedavisi sorunu belli olan kişilerde daha olumlu oluyormuş tutması daha kolay oluyormuş ancak benim gibi sorunu belli olmayan sebepsiz infertilite denilen kişilerde pek başarılı olmayabiliyormuş tutması nadiren oluyormuş yani sorunu belli olan 5 hastadan en az dördü tüp bebek sayesinde çocuk sahibi olurken diğer gruptan 5 hastadan iki tanesinde ancak olumlu sonuç alınıyormuş benim kafam iyice karıştı bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Ben ilk defa böyle bişey duydum mantıklı olabilir soruna yönelik tedavi uygulandığında başarı artabilir ama sorun yoksa tutmaz diye bi durum olduğunu sanmıyorum sonuçta denemeden bilemeyiz bizimde sebepsiz infertilite aksine doktorum en kolay gruba giriyosunuz demişti

Canim istatistik olarak boyle bisey varmi varmi bilmiyorum ama benim nedeni belli infertilite 5 kez tup bebek yaptik hepsi kimyasal.ablamin sebebsiz infertilite ilk denemede tuttu ikizleri.simdi ikinci transferini oldu gun sayiyor.

Kızlar tamamen şans olayı diye düşünüyorum. Butun adet belirtilerini yaşadım ağrı sivilce. Kesin tutmadı dedim 2 gün çok umutsuz yattım. Sonra dedim kısmet. Şimdi umutsuzlugum gitti ama hiçbirşey hissetmiyorum. Tamamen nötr durumdayım. Aslında 6.hissim çok güçlüdür ilk kez şimdi içimden bisey gelmiyor.

Kızlar tamamen şans olayı diye düşünüyorum. Butun adet belirtilerini yaşadım ağrı sivilce. Kesin tutmadı dedim 2 gün çok umutsuz yattım. Sonra dedim kısmet. Şimdi umutsuzlugum gitti ama hiçbirşey hissetmiyorum. Tamamen nötr durumdayım. Aslında 6.hissim çok güçlüdür ilk kez şimdi içimden bisey gelmiyor.
benimde bugün transferimin 5.günü kaç gündür hiç en ufak bi belirti his yoktu ama bugun sabahtan beri inanılmaz bir karın ağrım var ne oluyor anlamıyorum kaç gündür en ufak sızlama bile yoktu

bahçecide 1 i transfere giden biri gitmeyen 2 denemem var sorunumuz şiddetli OAT ,tane ile sperm çıkışımız var sizce hangi doktorla devam etmeliyim,,2 denemeyi aytun hn la yaptım ama tekrar tekrar aynı şeyler hevesimi kaçırdı değişikliğe ihtiyacım var merkezden memnunum ama değişik bir doktorla denemek istiyorum benim gibi olup başarı yakalayanlar doktorunuz kimdi ?

bahçecide 1 i transfere giden biri gitmeyen 2 denemem var sorunumuz şiddetli OAT ,tane ile sperm çıkışımız var sizce hangi doktorla devam etmeliyim,,2 denemeyi aytun hn la yaptım ama tekrar tekrar aynı şeyler hevesimi kaçırdı değişikliğe ihtiyacım var merkezden memnunum ama değişik bir doktorla denemek istiyorum benim gibi olup başarı yakalayanlar doktorunuz kimdi ?
Canim anladigim kadariyla istanbulda merkez soruyorsun.ben istanbulda yaptirsam kesinlikle aret beye giderdim.istanbul tup bebek merkezinde.ablam ve arkadasim orda yaptirdi ikiside ilk denemede tuttu.basarisi ilgisi klinigi cok iyi her anlamda.ben antalyadayim esim istemiyor baska sehire gitmeyi.imkanin varsa gidip gorusmeni tavsiye edrim.hakkinda hayirlisi osun.Rabbim yardimcimiz olsun

Denizlilisrsy Denizlilisrsy @jasmine7676 mrym5579 mrym5579 ve tabiki ben uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi taaa benim aşılama topiginden beri ve büyüdük büyüdük koca bir aile olduk aramıza yeni katılanlar çocuk sahibi oldu, bi biz mi kaldık şimdi :110: bu acidan balınca fenaa
Ben eski arkadaşlardan mavi zeyus mavi zeyus ile başladık ve sırayla çocuk sahibi olacağız inşallah açısından bakmayi daha iç açıcı buldum :KK54:
En kısa sürede bize de bulaşsa ne iyi olur demi
evet tatlım bi biz kaldık, üstelik benim yakın zamanda tüp bebek deneyemeyeceğimi düşünürsek ben size kardeşler yaparım inşallah :)

Denizlilisrsy Denizlilisrsy @jasmine7676 mrym5579 mrym5579 ve tabiki ben uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi taaa benim aşılama topiginden beri ve büyüdük büyüdük koca bir aile olduk aramıza yeni katılanlar çocuk sahibi oldu, bi biz mi kaldık şimdi :110: bu acidan balınca fenaa
Ben eski arkadaşlardan mavi zeyus mavi zeyus ile başladık ve sırayla çocuk sahibi olacağız inşallah açısından bakmayi daha iç açıcı buldum :KK54:
En kısa sürede bize de bulaşsa ne iyi olur demi

İnşallah tatlım inşallah
da bende ne umut var ne heves :(( tükenmişlik bu olsa gerek hiç bir şey yapasım yook

mrym5579 mrym5579 o hiç belli olmuyır ben suresiz tedaviyi bırakmıştım ki şartlar bizi bune mecbur bıraktı kısmet diyelim Denizlilisrsy Denizlilisrsy seni öylesine iyi öylesine içten anlıyorum ki bilemezsin birkaç aydır bu hisleri hissediyorum ve tedaviyi bırakmıştım oysa ve tam vazgeçtiğim noktada bu çıktı ortaya eşim diyor ki her olumsuzlukta vazgeç demek mi bu, işaret mi diye düşünüyordun ya işte sana vazgecme diye bir isaret bu diye dolanip duruyor. Ama biz bir çok kişide mevcut olan sebeplerden dolayı çocuk sahibi olamıyoruz ilahı tarafida var elbette ama normal yolla çocuk sahibi olanlarda belki de daha fazlası var ve bunlardan heccc haberleri yok. İşte tam bu noktada bizimkiler sebep bile olmuyor ve o zamanda diyorum ki herkes anne olacak diye birşey yok bende onlardanim galiba. Artık negatif olmasından da korkmuyorum sadece ne kadar hızlı bu durumu kabul edersen o kadar hayatıma adapte olacağım kötüyüm çünkü bir iki aydır sadece uyku ve yemek var hayatımda her iş eşime kaldı depresif bir haldeyim ve kolumu bile kaldırmak istemiyorum , şimdi yeniden başlamak çok zorr

benim de hayatım 1.denemeden 2.denemeye giderken günü geçirmek, zamanı hızlı akmasını hiissetmek istediğim boş şeylerle dolu,,şimdi de 2.den 3 e zaman geçirmek için yapıyorum her şeyii mayıs gelsin diye beekliyorum tamamen ona odaklaamışım kendimi ve arada yaptığım her şey sırf bu zamanı çabucak geçirmek adına olan şeyler,,,mesela akşam yatarken ohh bi gün daha bitti falan derken yaşadığımız anı kaçırıyorum nasıl bir psikoloji bu Allahım :(:(
tamamen tüp bebek odaklı oldum ve bunu atamıyorum kafamdan gün içinde bununla alakalı bişi araştırmazsan eksik hissediyorum kendimi resmenn Allah cümleize yardım etsinn tedaviyi çok meşakketli bulmuyorum ama zaman beni tüketiyoo :(

Canlar Rabbim hepimize sınavımızda kolaylık versin bizde bununla sınanıyoruz... Geçenlerde arkadaşımla konuşurken icequeen tek derdin bu olsun şükret haline dedi bi arkadaşının küçük bebeği varmış ama evinde hiç huzuru yokmuş hem maddi hem manevi... Birkaç gün önce kendi kendime onu düşündüm bende iyi bir eşim mesleğim evim arabam herşeyim tamam... Bir tek eksiğimiz çocuk onu da arıyoruz demekki sınavım bu... Daha ağıt imtihanlar vermesin inşallah... Sınavımızı hakkıyla vermek nasip olsun :(

Canim anladigim kadariyla istanbulda merkez soruyorsun.ben istanbulda yaptirsam kesinlikle aret beye giderdim.istanbul tup bebek merkezinde.ablam ve arkadasim orda yaptirdi ikiside ilk denemede tuttu.basarisi ilgisi klinigi cok iyi her anlamda.ben antalyadayim esim istemiyor baska sehire gitmeyi.imkanin varsa gidip gorusmeni tavsiye edrim.hakkinda hayirlisi osun.Rabbim yardimcimiz olsun
Canm antlayda hangi merkeze gidyrsn bende antlyadym

Euro fertil da yaptiriyorum cnm .sen nerede yaptiriyosun
Ben ilk denememi izmirde yaptrdm kimyasal oldu 2.yi akdeniz üniverstesnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaptm malesef :( 3. İçin nereye gitsem ne yapsam diye düşünyrm kara kara..ama il dışına çıkmak istemyrm.. Karar aşamasındaym yani canm. Sen hangi aşamadasın?

Ben ilk denememi izmirde yaptrdm kimyasal oldu 2.yi akdeniz üniverstesnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaptm malesef :KK43: 3. İçin nereye gitsem ne yapsam diye düşünyrm kara kara..ama il dışına çıkmak istemyrm.. Karar aşamasındaym yani canm. Sen hangi aşamadasın?
Benim 1 tane donmus var ama onu tek kullanmak istemiyorum.ramazandan sonra tekrar ayni yerde tedaviye baslayacam .doktorumdan cok memnunum ilgi alaka cok iyi.ne zaman istersem ulasabiliyorum.yani hastane ortami cok rahat bu onemli biliyosun

Benim 1 tane donmus var ama onu tek kullanmak istemiyorum.ramazandan sonra tekrar ayni yerde tedaviye baslayacam .doktorumdan cok memnunum ilgi alaka cok iyi.ne zaman istersem ulasabiliyorum.yani hastane ortami cok rahat bu onemli biliyosun
benim eşim çok araştırdı şuan antalya tüp bebekde çok iyi iller arasında bencede antalyada yaptır. bende antalyada yaptırdım

Back
X