2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Denizlilisrsy Denizlilisrsy ben bıraktım artık düşünmeyi ve istemeyi bizi yönlendiren her neyse ona biAralık kendimizi ve bende senin gibi herşey yük geliyor bana kendim ve ev dahil diğer işlerine bıraktım böyle olması da şuan için hoşuma gidiyor acikcasi bir ara canım isterse toparlarim kendimi, ne yapalım yani bazı şeylerde eksik olsun bırak kendini gunun hengamesine , beski ise yarar

arkadaşlar merhaba ben daha 4 gün önce meleğini kucağına almış bir anneyim.bugüne kadar yaşadığım bütün sorunlarda danıştığım ve mesajları okumakla umutlandığım bu sitede başımdan geçenleri yaşadıklarımı anlatıp sizlere bir nebze ümit vermek istedim.2009 yılında evlendim 33 yaşındayım.evlendikten sonra ankaraya yerleştim hemen 1 ay sonra atamam yapıldı ve afyona tayin oldum ve eşimle ilk ayrılığı yaşadım tam bir sene.Bu süreçte zaten ayrıyız birde çocuk olmasın istedik.Daha sonra ben van başkaleye tayin oldum.yine 1 sene ayrı kaldık.2 yılın sonunda eşimle aynı evde yaşamaya başladım:)).Daha sonra çocuk olsun istedik fakat olmadı ve bizimde hastane ve doktor maceramız başladı.İlk önce tahliller yaptırdık hem eşim hemde ben önce ikinizdede bir sıkıntı yok dediler gönderdiler.3 ay sonra başka bir hastahaneye gittik ve ilaç tedavisine başladık fakat 4 ay boyunca hamile kalamadım.daha sonra tayinimiz ağrıya çıktı ve kontrollere orda devam ettik ve aşılama yaptırmaya karar verdik 3 defa denedik yine yüzümüz gülmemişti.hep dua ettik inandık ama her hamilelik testinden sonra hayalkırıklığı daha da arttı.En sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve o zor süreç başladı.dondurulmuş embriyo transferiyle ilk denememde hamile kaldım.bebeğim 8 haftalık olunca kontrole gittiğimde yavrumun kalbi atmıyordu bizi bırakmıştı çok üzüldük kürtaj olmak zorunda kaldım çok yıprandık tekrar denemeye cesaretimiz kalmamıştı ama tekrar denemeye karar verdik ve kalan dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettirdik.bu esnada yine tayin olduk ve hamilelik haberimi tekirdağda aldım.hamileliğimin 8 haftasında yoğun kanamam oldu ve 3 gece hastanede kaldım bu bebekte gitti diye düşünürken yavrum bana sıkı sıkı tutundu.Artık hamileydim ve herşey yolunda gidiyordu taki 26 haftada detaylı ultrasona girene kadar orda bana bebeğin bağırsaklarında parlaklık olduğu ve bununda down sendromu belirtisi olabileceğini söylediler ayrıca damarlarımda çentik olduğunu bununda gebelik zehirlenmesine neden olduğunu söylediler ve geri kalan hamilelik haftalarımı nasıl geçirdim bir ben birde Allah biliyor.Amniyosentez önerdiler yaptırmadım.daha sonra bende gebelik şekeri çıktı ve bebeğimde gelişme geriliği olabileceğini söylediler ve bana diyet verdiler.36 ncı haftamı yaşadığım geçtiğimiz p.tesi günü bir uyandım gözlerim ellerim ayaklarım şiş ve etrafımı bulanık görüyorum hemen hastaneye gittik ve gebelik zehirlenmesi yaşadığımı hemen sezeryan olmam gerektiğini söyleyip beni yatırdılar.narkozun etkisi geçip kendime geldiğimde yanıbaşımda minik meleğim canım kızım uyuyordu.sağlıklı ve çok güzel bir kızım oldu.bu yazdıklarım yazmak istediklerimin yaşadıklarımın çok kısa bir özetiydi.aslında hepsinin hikayesi ayrı ayrı en az bu yazdığım kadar sürer.siz siz olun olmaz demeyin dua edin kendinizi Allaha teslim edin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Kuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
Nolursun rabbim daha fazla sınama artik..

Kuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
allah hepimizin yardımcısı olsun dusmanimi bile bu duruma düşürmesin başına gelmeyen anlamaz vicdanı olanda bunu yapmaz

Yazık ya kuzen olacak birde Rabbim onu başka türlü sınamaz inşallah diyorum canım...

Sabır canım sabır allah hepimize sabır versin cok karsılasıyoruz boyle seylerle benimse bi arkadas var oda asılamayla cocugu oldu benim neler cektigimi en cok anlıycak gibi cocugunu yanımda oyle bir seviyoki sanki resmen gösteriş yapıyo bizimde olucak allahın izniyle birgun bizde o zön kimseye el surdurmiycez yavrumuza

Ne kadar vicdansız bir kadınmış kuzenin üstelik hamile olduğu için daha hassas düşünmesi gerekirken... Ama malesef böyle insanlar da var aslında Allah onları sınıyor acaba nasıl davranacak diye. Lütfen takılma zor ama takılman senin yararına değil daha da zararına... Allah hakkımızdakini hayırlı yanına çevirsin canım

Kızlar ayyy çok heyecanlıyım dün toplanan 23 yumurtadan 20si istenen kalitedeymiş ve 14 tanesi çok güzel döllenmiş yarın tekrar arayacaklarmış :KK73:
Tatlım hayırlısı olsun hakkında bende 5 tane toplandi 4 du birinci kalitede oldu iki transfer edildi ve suan 5 haftalik gebeyim darısı başına insallah

Kızlar ben yeni bugün transfer oldum da sağ ya sola dönmem de sıkıntı olurmu lütfen yardımcı olurmusun
Canim Relax ol ben sağa daa döndüm dolara yüz üstü de yattım transferin 3 gunu ide başladım eğilim kalktım tuttu yani veren rabbim nasibini varsa her sekilde verir nasibini yoksa pamuklara sarsan genede vermez sadece pozitif ol onun orda olduğunu ve tutunacagini hep dusun ben öyle yaptım çok şükür hamileyim suan salı günü keseyi gorcez insallah

Kızlar ben yeni bugün transfer oldum da sağ ya sola dönmem de sıkıntı olurmu lütfen yardımcı olurmusun
hiç bir sıkıntı olmaz rahat bırak kendini benimde 12. günüm pozitifi gördüm çok şükür çok rahattim allah nasip edecekse hiç bir şey zarar veremez nasibinde yoksa istediğin kadar yat kimildama tutmaz önemli olan kalbini ferah tutmak allah hepimize hayirlisiyla kucağıma almayi nasip etsin

Ami
hiç bir sıkıntı olmaz rahat bırak kendini benimde 12. günüm pozitifi gördüm çok şükür çok rahattim allah nasip edecekse hiç bir şey zarar veremez nasibinde yoksa istediğin kadar yat kimildama tutmaz önemli olan kalbini ferah tutmak allah hepimize hayirlisiyla kucağıma almayi nasip etsin
Amin canim saol

Back
X