2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

icequeen87 icequeen87 gözünüz aydın, ne güzel bir haber bu,
Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini,

mini87 mini87 ozgskne2011 ozgskne2011 tedavinizde kolaylıklar dilerim, inşallah güzel haberleri paylaşırsınız bizlerle,

Bekleme sürecinde olan, tedavide olan, hamiş olan herkesin gönlüne göre versin Rabbim, her aşama ayrı bir sınav bizler için...
İnşallah güzel haberler veririz canım. Bize bol bol dua et lütfen.

Canım ben de gittim kontrole son kontrolümdü. Cumartesi transfer olacak. İlaçlarımı aldım hemen kullanmaya başladım.
Hadi bakalım hakkında hayırlısı sen bendenasılsın önce haberi alacasin ve inşallah güzel haberler verirsin bize bende senin bekleyişin bittiğinde belki yeni transfer olmuş olacağım desene. RABBİM yardım etaşın bize ve bizim gibi tüm evlat hasreti çekenlere

Hadi bakalım hakkında hayırlısı sen bendenasılsın önce haberi alacasin ve inşallah güzel haberler verirsin bize bende senin bekleyişin bittiğinde belki yeni transfer olmuş olacağım desene. RABBİM yardım etaşın bize ve bizim gibi tüm evlat hasreti çekenlere
İnşallah önce ben güzel haber veririm sonra da sen güzel haber verirsin. Bol bol dua edelim.

Kızlar bugün nedenini bilmediğim bir şekilde ümitsiz, herşeyden el çekmiş,bunalmış,hevesi kırılmış,yorgun,bitkin bir durum vardı üzerimde nitekim bir kaç saat önce hiç duymak dahi istemediğim bir haber öğrendim eltim hamile olduğunu duyurdu imalı bir şekilde zaten bu haftam berbat geçti.Okuldaki öğretmen arkadaş hamile olduğunu öğrendi bu hafta hemde beraber aldık tahlilini arkadaş çok sevindi bende onun adına mutlu oldum bir de bugün sabah ablasının da hamile olduğunu söylemez mi Allah'ım dedim ne zaman bitecek benim sınavım!Bu hafta sürekli hayırlı haber aldım yanlış anlamayın kıskandığımdan falan dedğil her geçen gün hafta ay benden birşeyler eksiltiyor ümidim hevesim yok olup bitiyor gözyaşına boğuluyorum sürekli kendimi çok nasipsiz hissediyorum.Mutsuzummmm...

Kızlar bugün nedenini bilmediğim bir şekilde ümitsiz, herşeyden el çekmiş,bunalmış,hevesi kırılmış,yorgun,bitkin bir durum vardı üzerimde nitekim bir kaç saat önce hiç duymak dahi istemediğim bir haber öğrendim eltim hamile olduğunu duyurdu imalı bir şekilde zaten bu haftam berbat geçti.Okuldaki öğretmen arkadaş hamile olduğunu öğrendi bu hafta hemde beraber aldık tahlilini arkadaş çok sevindi bende onun adına mutlu oldum bir de bugün sabah ablasının da hamile olduğunu söylemez mi Allah'ım dedim ne zaman bitecek benim sınavım!Bu hafta sürekli hayırlı haber aldım yanlış anlamayın kıskandığımdan falan dedğil her geçen gün hafta ay benden birşeyler eksiltiyor ümidim hevesim yok olup bitiyor gözyaşına boğuluyorum sürekli kendimi çok nasipsiz hissediyorum.Mutsuzummmm...
üzülme dicem canım ama elde olmuyo malesef Rabbimin vardır bi bildiği demek ki vakti gelmemiş daha bebişin

Çok kötüyüm kızlar :KK43: tam sevindim derken herşey tepetaklak oldu. Bugün tam 6. haftasına giriyordum hamileliğimin... Ama bebeğim benimle kalmayacak :KK43: Hafta başında yaşadığım ani kanamayla birlikte beta hcg değerim biranda düştü çok kötüyüm.Allah daha büyük acı yaşatmasın elbette. Ama ne bileyim ilk güzel haberi almam geliyor aklıma hep. 2.tüp denememdi herşey çok güzeldi pozitiftim şimdi herşey bambaşka :KK43:

Çok kötüyüm kızlar :KK43: tam sevindim derken herşey tepetaklak oldu. Bugün tam 6. haftasına giriyordum hamileliğimin... Ama bebeğim benimle kalmayacak :KK43: Hafta başında yaşadığım ani kanamayla birlikte beta hcg değerim biranda düştü çok kötüyüm.Allah daha büyük acı yaşatmasın elbette. Ama ne bileyim ilk güzel haberi almam geliyor aklıma hep. 2.tüp denememdi herşey çok güzeldi pozitiftim şimdi herşey bambaşka :KK43:
canım çok geçmiş olsun kanaman hala devam ediyomu

Geçmiş olsun canım :(

canım çok geçmiş olsun kanaman hala devam ediyomu

sunnycat sunnycat canım ne desem bilemedim. RABBİM yardım etsin sana ve sabır güç kuvvet versin.

Geçmiş olsun canım :KK43:
Çok sağolun kızlar :( çarşamba günü progestanı ağızdan da almaya başlayınca kanamam kesilmişti dün değerim düşünce doktor bırakmamı söyledi sanırım etkisi geçtiği zaman düşük yapmaya başlıcam ama ne zaman gelir bilmiyorum canım

Canım benim çok zordur eminim. Sağlıklı embriyo değilmiş demekki. Birazda iyi tarafından bakmaya çalış.Hep hayırlı ve sağlıklı bebek için dua ettik.Bir daha denersin Allah sana ve eşine sağlık versin

Canım benim çok zordur eminim. Sağlıklı embriyo değilmiş demekki. Birazda iyi tarafından bakmaya çalış.Hep hayırlı ve sağlıklı bebek için dua ettik.Bir daha denersin Allah sana ve eşine sağlık versin
Sağol canım haklısın sağlıklı olsaydı benimle kalırdı :( O kadar dalgalı ki şuanda ruh halim... Bazen unutuyorum avutuyorum kendimi daha kötüsü de olabilirdi yine de şükret diye sonra yine başa dönüyorum. Amin canım hepimize sağlık versin Allah. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle... Eminim ediyorsundur da dua et bizim için canım

Sağol canım haklısın sağlıklı olsaydı benimle kalırdı :KK43: O kadar dalgalı ki şuanda ruh halim... Bazen unutuyorum avutuyorum kendimi daha kötüsü de olabilirdi yine de şükret diye sonra yine başa dönüyorum. Amin canım hepimize sağlık versin Allah. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle... Eminim ediyorsundur da dua et bizim için canım

Herkes için ediyorum .Benimde 3.denememdi.Şuan hamileyim .Bende kaybettim 2. tüp bebek denememde bebebiğimi.
Ama hayat devam ediyor.Sen ve eşin sağlıklı olduğu sürece maddiyat da el verdiği sürece olana kadar denersin.
Kimsenin garantisi yok ben o yüzden diyorum ki kimse kucağına almadan çok sevinmesin ben bile sevinmiyorum oldu bitti ye getirmiyorum .Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin sağlıklı bir evlat

Herkes için ediyorum .Benimde 3.denememdi.Şuan hamileyim .Bende kaybettim 2. tüp bebek denememde bebebiğimi.
Ama hayat devam ediyor.Sen ve eşin sağlıklı olduğu sürece maddiyat da el verdiği sürece olana kadar denersin.
Kimsenin garantisi yok ben o yüzden diyorum ki kimse kucağına almadan çok sevinmesin ben bile sevinmiyorum oldu bitti ye getirmiyorum .Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin sağlıklı bir evlat
Doğru diyorsun amin canım çok sağol kanamam başladı şimdi :( zaman herşeyin ilacı...

Kotuyum kızlar ya bugün bebegimin ikiz olduğunu fakat birinin 7 haftalik ken kalbinin durduğunu Ogren dim diğeri çok şükür iyi durumda ama korkuyorum ya diğerine bi zararı olursa diye

Kotuyum kızlar ya bugün bebegimin ikiz olduğunu fakat birinin 7 haftalik ken kalbinin durduğunu Ogren dim diğeri çok şükür iyi durumda ama korkuyorum ya diğerine bi zararı olursa diye
Allah korusun canım kaybın için üzüldüm ama çok şükür ki diğeri seninle beraber stres yapıp onu da üzme. Bir arkadaşımda senin gibi ikizmiş 8.haftada birini kaybetti çok şükür doğumuna 20 gün kaldı şimdi

Back
X