2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Allah korusun canım kaybın için üzüldüm ama çok şükür ki diğeri seninle beraber stres yapıp onu da üzme. Bir arkadaşımda senin gibi ikizmiş 8.haftada birini kaybetti çok şükür doğumuna 20 gün kaldı şimdi
Kaybetiği bebeğe ne oldu peki içerde mi kaldi

Sunyycat ve burger öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sizler adına çok üzüldüm ama Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı bilir Allah sabır versin kaybettiklerinizin yerine daha hayırlısını versin İnşallah.

Sunyycat ve burger öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sizler adına çok üzüldüm ama Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı bilir Allah sabır versin kaybettiklerinizin yerine daha hayırlısını versin İnşallah.
Amin canım benim hepimize umut ve mutluluk bizimle olsun sağol iyi dileklerin için

Doktorum diğeri buyudükce ona baskı yapıp onu yok edecektir dedi genelde öyle oluyormus suan için bi sorun yok dedi
Evet onu duymuştum canım herhangi bir sorun olmuyormuş içini ferah tut

Amin canım benim hepimize umut ve mutluluk bizimle olsun sağol iyi dileklerin için

Evet onu duymuştum canım herhangi bir sorun olmuyormuş içini ferah tut
Tosuncugumun gelişimi iyi çok şükür tup bebek yaptığım yer tek olduğunu söyledi bana bugün öylesine devlete gitmek istedim çünkü ben iki tane hissediyordum eve doktor ultrasyonda baktığında aaa ikiz sin sen dedi ben şok Hayır dedim değilim evet ikiz dedi ultrasyonu bi çevirdi yavrum kalbi durmus hiç gelismemis kuçucuk diğeri iyi ama çok şükür rabbim ona uzun ömürler versin insallah

Tosuncugumun gelişimi iyi çok şükür tup bebek yaptığım yer tek olduğunu söyledi bana bugün öylesine devlete gitmek istedim çünkü ben iki tane hissediyordum eve doktor ultrasyonda baktığında aaa ikiz sin sen dedi ben şok Hayır dedim değilim evet ikiz dedi ultrasyonu bi çevirdi yavrum kalbi durmus hiç gelismemis kuçucuk diğeri iyi ama çok şükür rabbim ona uzun ömürler versin insallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ya Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin başka sıkıntı vermesin :KK200:

Pko olupta tup bebekle hanile kalan arkadaslar yazabilirmi bizlere umut olsun

mini87 mini87 canım çok sevindim. Hayırlı olsun ay birde ben verseminim şu haberi darısı bana ve diğer isteyenlere olsun. Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım hayırlısı herşeyi sen ne yaptın ne aşamadasın. Kızlardan kimsenin sesi çıkmıyor kayboldu herkes inzivada mi ne

mini87 mini87 canım çok sevindim. Hayırlı olsun ay birde ben verseminim şu haberi darısı bana ve diğer isteyenlere olsun. Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım hayırlısı herşeyi sen ne yaptın ne aşamadasın. Kızlardan kimsenin sesi çıkmıyor kayboldu herkes inzivada mi ne
Ben inanıyorum vereceksin güzel haberi İnşallah. Canım dondurulmuşla ihtimal daha yüksek demişlerdi sen de olacağına inan.

bnde ara ara bakıyorum kimsenin sesi çıkmıyor yazmıyorum sonrada.
senden de güzel haberler alırız inşallah canım ozgskne2011 ozgskne2011

Back
X