2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Çok uzun zaman oldu ama ben kimyasal gebelık geçirmiştim bir hafta icinde olmuş bitmisti herşey. Kaça çıktıda kaçtan düştü biliyor musun.
Her şerde varsir bir hayir ama insan üzülmeden de edemiyor canım benim.
560 a kadar çıkmıştı sonra test yapmadım. Herşey yolundaydı. Çok üzüldüm çok ağladım ama elden birşey gelmiyor.

Kızlar bugün transferimin 6. Günü çoknet ilk 15 dk bböyle inş bu son olur kkimyasal falan değildir çatlama iğnesi falan olmadım sadece vajinadan jel ile Birtane beyaz ilacım var hormon ilacı kullanıyorum dün de yaptım yoktu hiç çİzgi falan

Eklentiler

• IMG-20160508-WA0006.webp
    IMG-20160508-WA0006.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bugün transferimin 6. Günü çoknet ilk 15 dk bböyle inş bu son olur kkimyasal falan değildir çatlama iğnesi falan olmadım sadece vajinadan jel ile Birtane beyaz ilacım var hormon ilacı kullanıyorum dün de yaptım yoktu hiç çİzgi falan
Evet kuzum baya net gerçekten hayırlısı inşallah olsun artık

Evet kuzum baya net gerçekten hayırlısı inşallah olsun artık
Dedigin gibi ablacım artık olsun istiyorum ama tediri de elden birakamiyorum eşime bile dedim sakın sevinc belirtileri gösterme taki kalp atışı duyana kadar kimse bilmeyecek bizde asla emin hareket etmeyeceğiz diye. Ama hiç oluyor mu şimdi nerde bizim bu kızlar özellikle Denizlilisrsy Denizlilisrsy arkadaşım. Hadi ben neyse de senin ki tam bir boMBA azıcık şamata koparmaliydik yani

Dedigin gibi ablacım artık olsun istiyorum ama tediri de elden birakamiyorum eşime bile dedim sakın sevinc belirtileri gösterme taki kalp atışı duyana kadar kimse bilmeyecek bizde asla emin hareket etmeyeceğiz diye. Ama hiç oluyor mu şimdi nerde bizim bu kızlar özellikle Denizlilisrsy Denizlilisrsy arkadaşım. Hadi ben neyse de senin ki tam bir boMBA azıcık şamata koparmaliydik yani
Kopqrmqdıgimiz iyi olmuş kanama m başladı bir rüyada böyle bitti cuma günü betahcg 1200 çıkmış ti umytlsnmistim bu defa ama gene olmadı eşim üzüldü bu defa ona üzüldüm bende hayırlısı bakalım

Kopqrmqdıgimiz iyi olmuş kanama m başladı bir rüyada böyle bitti cuma günü betahcg 1200 çıkmış ti umytlsnmistim bu defa ama gene olmadı eşim üzüldü bu defa ona üzüldüm bende hayırlısı bakalım
Hadi ya, ne diyeceğimi bilemedim. Nasıl ama ya. Sen büyüksün yarabbim, bitir sinavimizi güldür yüzümüzü. Ama bak doktora git bekleme lütfen kanamayı durdurabilirlwr belki benim arkadaşım daha dün konuştuk ilk 2 ay şakir şakir 3 yada 4 kez kanaması olmuş. Kanama başladı diye beklemesen.
Ay çok kötü oldum şuan.

Hadi ya, ne diyeceğimi bilemedim. Nasıl ama ya. Sen büyüksün yarabbim, bitir sinavimizi güldür yüzümüzü. Ama bak doktora git bekleme lütfen kanamayı durdurabilirlwr belki benim arkadaşım daha dün konuştuk ilk 2 ay şakir şakir 3 yada 4 kez kanaması olmuş. Kanama başladı diye beklemesen.
Ay çok kötü oldum şuan.
Giderim tabi canım kötü falan olma ben olmadım bozma moralini hayırlısı diyoruz hep

canım inşallah kalbinin attığını da duyacaksın kucağına da alacaksın Rabbim inşallah bu sefer yüzünüzü güldürecek :KK200:

Giderim tabi canım kötü falan olma ben olmadım bozma moralini hayırlısı diyoruz hep
canım ya hakkınız da hayırlısı olsun inşallah Rabbim tekrar nasip etsin kucağınıza aldırsın inşallah :dua:

naptınız kızlar yahu organik bebişimiz gelmiş hayırlı olsun diyemeden ne diyeceğimi bilemedim ablacım J jasmine7676 noldu birden bire kimyasal olamaz bu değerle neden müdahale ettirmiyorsun ablam rabbim mücizesini ne güzelde verdi bak ne olucağı hiç belli olmaz sen tedbiri elden bırakma lütfen

ozgskne2011 ozgskne2011 kuzzzzzummmmmmm inşşallah bu defa olucak bak görürsün bebişin seninle sonuna kadr gelicek

ben bayadır girmiyorum kızlar tedavi olayını uzunca bir süre kapattım gibi görünüyor en azından ekime kdr yani 3 yılı dolduruncaya kdr hafta sonumda zaten sümük çekmekle geçti malum anneler günü hayatıda boşverdim bebek işinide boşverdim olmicaksa olmaz napıyım rabbim böyle uygun görüyor demekki

560 a kadar çıkmıştı sonra test yapmadım. Herşey yolundaydı. Çok üzüldüm çok ağladım ama elden birşey gelmiyor.
Canım biraz geriden okumaya başlamıştım ilk hamilelik haberini okudum çok sevindim sayfa geçtikçe olumsuz haberini okuyunc çok üzüldüm :( Ben de geçen ay 6 haftalık düşük yaptım değerlerim güzel gidiyordu en son 1500 lere kadar çıkmıştı ama düştü :( çok ağladım çok yıprattım kendimi zaman zaman aklıma geldikçe de devam ediyor ama herşeyin hayırlısu malesef elden birşey gelmiyor güzel haberlerimizi alırız inşallah

naptınız kızlar yahu organik bebişimiz gelmiş hayırlı olsun diyemeden ne diyeceğimi bilemedim ablacım J jasmine7676 noldu birden bire kimyasal olamaz bu değerle neden müdahale ettirmiyorsun ablam rabbim mücizesini ne güzelde verdi bak ne olucağı hiç belli olmaz sen tedbiri elden bırakma lütfen

ozgskne2011 ozgskne2011 kuzzzzzummmmmmm inşşallah bu defa olucak bak görürsün bebişin seninle sonuna kadr gelicek

ben bayadır girmiyorum kızlar tedavi olayını uzunca bir süre kapattım gibi görünüyor en azından ekime kdr yani 3 yılı dolduruncaya kdr hafta sonumda zaten sümük çekmekle geçti malum anneler günü hayatıda boşverdim bebek işinide boşverdim olmicaksa olmaz napıyım rabbim böyle uygun görüyor demekki
duruyor bakalım organik bebişimiz iğnemizi olduk ilaçlarımızı aldık kesemizi gördük geldik bende ekime ertelemiştim canım ekime kadar kilo verecektim vs bir sürü plan program bakalım neler göreceğiz hakkımızda hayırlısı benim ilaçlar dolapta duruyor biliyorsun

duruyor bakalım organik bebişimiz iğnemizi olduk ilaçlarımızı aldık kesemizi gördük geldik bende ekime ertelemiştim canım ekime kadar kilo verecektim vs bir sürü plan program bakalım neler göreceğiz hakkımızda hayırlısı benim ilaçlar dolapta duruyor biliyorsun
Dualarımız seninle

Canım biraz geriden okumaya başlamıştım ilk hamilelik haberini okudum çok sevindim sayfa geçtikçe olumsuz haberini okuyunc çok üzüldüm :KK43: Ben de geçen ay 6 haftalık düşük yaptım değerlerim güzel gidiyordu en son 1500 lere kadar çıkmıştı ama düştü :KK43: çok ağladım çok yıprattım kendimi zaman zaman aklıma geldikçe de devam ediyor ama herşeyin hayırlısu malesef elden birşey gelmiyor güzel haberlerimizi alırız inşallah
İnşallah canım. Dayanması zor. Ben de çok ağladım aklıma geldikçe de ağlıyorum.

Bak bu söylediklerin zor bir hafta sonu ve hormonlarında coşması ile söylenen şeyler. Bunlar geçici arkadaşım. Bende senin gibiydim ama bu aralar iyiyim olumsuz olsa da iyiyim çünkü psikolojik olarak yorgunluğumu attım. Sende şuan yorgunsun bir süre geçsin yeni tedaviye için can atacağız ve tek bir yumurta kalana kadar savasacagiz evet Rabbim nasıl uygun gördu bilemeyiz ama şuda var insan kaderini de belirler sen elinden geleni yap hatta çabala olmazsa evet Rabbim. Böyle yazmış olmadı dersin ama belki birinde olacak ve sen çabalarınla kavuşmuş olacaksın. Tabiki zor ve çok çok yıpratıcı belki yasitlarimizdan yaş ve yaş büyüğüz ruhen vs vs
Ama anne olmak yada olmamak çabamız alakalı gibi. Ben bu seferki transferde yanımdaki kadının 6. Transferi olduğunu öğrendim güle oynaya dolanıyor bende koltukta kıvranıyorum bana döndü dedi ki ne bu stres ablacım daha 3. Tedavindesin sen böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz sonra bir anlattı kadının güçlü olmasına mı özeneyim yaşadıklarına mi uzüleyim bilemedim. Sonra dedi ki son yumurta ma ve son kurusuma kadar feda edeceğim 10. Tedavide de tamam diyeceğim dedi eşim nasıl durtukluyor beni Görde ders al diye. Gerçekten ders alınasiydi yani.
Kaldı ki biz bir kez tup bebeğe oranlayinca başarı oRani daha az aşılama da hamile kaldık basarılı Sonuç olmadı belki ama tupte şans daha yüksek bence
Seni seviyorum arada ugra özlüyorum sizi

Back
X