2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

ozgecigim hayırlı olsun
bu defa oldu galiba inşallah
bu dopigi sen ve bir kac kişi için takip ediyordum
çok şükür inşallah devamı gelecek
benim 91 çıkmıştı devamı geldi
senin sabrın ve sukrun sayesinde Rabbim dualarını kabul etti

ozgecigim hayırlı olsun
bu defa oldu galiba inşallah
bu dopigi sen ve bir kac kişi için takip ediyordum
çok şükür inşallah devamı gelecek
benim 91 çıkmıştı devamı geldi
senin sabrın ve sukrun sayesinde Rabbim dualarını kabul etti
Sağol canım. Rabbim hepimize evlat kokusu nasip eder inşallah :) burası bana da iyi geldi hep sizlerle sevinip sizlerle güldum.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::anneadayı::anne:

geliyor bu defa bebişşşşşş heyt be maşallah en köklülerimizin hep göbüşleri doldu çok şükür
Bak sıra sende ümitsiz olma neler yaşadığımı en iyi sen biliyorsun. Seninde olacak ben hissediyorum ve sanki.seninde supriz yumurta olacak gibi hissediyorum nedense.
Sizede dua ediyorum.bazen bunda isimlerinizi ediyorum biraz komik.oluyor.ama Allah biliyor niyetimi sonucta

Canım sağolasın inşallah hepimiz in Kucağı dolsun hayırlısı yla bende bu kız nerelerde diyordum
buralardayım tatlım okuyordum hep ama yazmıyordum senin haberide yüreğim ağzımda okudum zaten. sevindim üzüldüm oh be dedim sonunda inişli çıkışlı oldu baya :) ama dr u ihmal etme sakın öncekiler problemli olmuştu kontrolü sıklaştır olmadı ne bilim yap işte bişeyler. nasip tabi ama elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi.

J jasmine7676 çok komiksin bayrılıyorum senin bu laflara ama bir yandan da cook kk haklisin.
mrym5579 mrym5579 sağol canım Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Gelmene sevindim.
amin inşallah bende ctesi adet olacağım onu bekliyorum göğüsler çok hassas adet belirtisi mi hamilelik mi bilemedim acaba test mi yapsam diyorum, sonra geçen ayda böyleydi diyorum bi umut bekliyorum hala.
tedavi filan yok hala eşim bekleyelim diyor bnde onu bekliyorum.

facebook ta çider grubu var oraya takılıyorum bu aralar hep :) burayı boşladım azıcık :halay:

Özgskne2011 ve jasmine7676 gözünüz aydın hayırlı olsun arkadaşlar darısı da bana ve isteyen bekleyen herkese olsun İnşallah kızlar kimse bana fikirde yardımcı olmadı bildiğiniz gibi tüp bebek tedavisine yeni başladım şu ana kadar hiçbir bilgi verilmedi bana hastaneden 20 sinde gideceğim o zaman anlatacaklar herhalde ama ben hem korkuyorum hem de merak ediyorum bundan sonraki süreç nasıl olacak?hangi meşakkatli yollardan geçeceğim neler yaşayacağım?

Özgskne2011 ve jasmine7676 gözünüz aydın hayırlı olsun arkadaşlar darısı da bana ve isteyen bekleyen herkese olsun İnşallah kızlar kimse bana fikirde yardımcı olmadı bildiğiniz gibi tüp bebek tedavisine yeni başladım şu ana kadar hiçbir bilgi verilmedi bana hastaneden 20 sinde gideceğim o zaman anlatacaklar herhalde ama ben hem korkuyorum hem de merak ediyorum bundan sonraki süreç nasıl olacak?hangi meşakkatli yollardan geçeceğim neler yaşayacağım?
canım ben hiç tüp bebek yaptırmadım 2 kere aşılama oldu ama bildiğim kadarıyla gene yumurtalarını büyütecekler sonra olgunlaşmışları toplayacaklar eşinden sperm alıp dölleyecekler döllenmiş yumurtaların gelişimini takip edecekler ve tekrar sana yerleştirecekler fazlası olursa ve sizde isterseniz donduracaklar ama bu süreçteki ilaçlar vs drun tedavi protokolüne göre değişiklik gösterebiliyor hakkında hayırlısı olsun

Canım belirlenen dozda ilaclarini kullanacaksın yumurtaların sık sık kontrol edilerek belli büyüklüğe gelince anestezi ile toplanacak sonrasında sperm ile dölleyip izleyecekler ve döllenmis yumurta 3 ile 5 gün arası laboratuvar da kalaçık sonra uygun bir zamanda sana transfer yapılacak. Sonrada 10 yada 12 gün bekleme süreci canım. ALLAH yardimdik olsun. Değişik bir heyecan

Bak sıra sende ümitsiz olma neler yaşadığımı en iyi sen biliyorsun. Seninde olacak ben hissediyorum ve sanki.seninde supriz yumurta olacak gibi hissediyorum nedense.
Sizede dua ediyorum.bazen bunda isimlerinizi ediyorum biraz komik.oluyor.ama Allah biliyor niyetimi sonucta
:dua::dua: bende çok dua ediyorumm da rabbim biliyor o görüyor o duyuyor dicek hiçbirşeyim yok artık
yazdıklarına bile ağladım yaa umut konusuna gelince o konuda gerçekten sıfırın altındayım​

Back
X