2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

:dua::dua: bende çok dua ediyorumm da rabbim biliyor o görüyor o duyuyor dicek hiçbirşeyim yok artık
yazdıklarına bile ağladım yaa umut konusuna gelince o konuda gerçekten sıfırın altındayım​
zaten öyle bir şey ki tam en vazgeçtigin ve artık yoruldum dediğin anda geliyor Rabbim beterinden korusun. Ne zaman gelecek ansızın nerden alacaksın o haberi hiç anlamazsın. Öyle bir anda gelecek ki seninde yüzün gülecek canım ağlama.

Kızlar merhaba :)) burası ne kadar şenlenmiş böyle.. J jasmine7676 canım organik bebek haberine çok sevindim. Umarım problemin geçmiştir. İş yapmamanı tavsiye ederim. ozgskne2011 ozgskne2011 canım senin haberine de çok sevindim :)) lütfen dikkat et kendine. icequeen87 icequeen87 seni de tebrik ediyorum.. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla.. inş her hafta böyle hamiş haberleri alalım üst üste :) öpüyorum hepinizi..

Kızlar merhaba :)) burası ne kadar şenlenmiş böyle.. J jasmine7676 canım organik bebek haberine çok sevindim. Umarım problemin geçmiştir. İş yapmamanı tavsiye ederim. ozgskne2011 ozgskne2011 canım senin haberine de çok sevindim :)) lütfen dikkat et kendine. icequeen87 icequeen87 seni de tebrik ediyorum.. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla.. inş her hafta böyle hamiş haberleri alalım üst üste :) öpüyorum hepinizi..
Kalbim çok temizmiş dün akşam seni etiketleme ye çalıştım bu kızdan hiç haber yok diye bugün gittiğim Dr 1 hafta rapor verdi ilaçları mi değiştirdi evde yatıyorum şimdi bugün ozgskne2011 ozgskne2011 den haberlerini bekliyoruz

mavi zeyus mavi zeyus canım teşekkür ederim senin nasıl gidiyor hamilelik. J jasmine7676 sende yat seninki yapsin işleri kolay bulmadık bu bebisleri. Ben kan testim verdim sabah 10. Gun 166 idi 12. Gün yani bugün 507 çıktı. 10 gun sonra kese görmeye çağırdılar oldu mu bu sefer acaba.

çok sevindim özge haberine RABBİM tüm isteyenlere içinde de bize nasip etsin inşallah. Biz de nisandan bu yana uygun durumu takip ediyoruz bu ay sonu başlayacağız inşallah

çok sevindim özge haberine RABBİM tüm isteyenlere içinde de bize nasip etsin inşallah. Biz de nisandan bu yana uygun durumu takip ediyoruz bu ay sonu başlayacağız inşallah
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sende muradina erer ve anne olursun. Herkese dua ediyorum.

mavi zeyus mavi zeyus canım teşekkür ederim senin nasıl gidiyor hamilelik. J jasmine7676 sende yat seninki yapsin işleri kolay bulmadık bu bebisleri. Ben kan testim verdim sabah 10. Gun 166 idi 12. Gün yani bugün 507 çıktı. 10 gun sonra kese görmeye çağırdılar oldu mu bu sefer acaba.
Kuzum ya oldu inşallah kucağında göreceksin bu defa Hayırlısı yla :anneadayı::anne::KK200::halay:

Kuzum ya oldu inşallah kucağında göreceksin bu defa Hayırlısı yla :anneadayı::anne::KK200::halay:
Hep beraber inşallah. :KK49::KK46:ama eşim sabahtan beri bu çok artmış ikiz mi diye tutturdu diyorum tek embriyo hemde dondurulmus
Garibim hiç böyle artış görmedi napsin şaşırdı demek
Bide değerlerden haberi olması çok tuhafıma geldi.

amin canım inşallah iki gündür kahverengi lekelenmem var çok şükür kanama alanı bebişlerin uzağında içim rahat biraz inşallah bu zamanlar da atlatırız

canım ben sana demedim mi çok iyi bir değer çıkacak diye ikiz de olabilir... Çünkü benim 13. Gün değerim 225 15. Gün değerimse 528 çıkmıştı Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım hayırlısıyla sağlıklı vakitli kucağımıza akalım bebişlerimizi... Rabbim isteyenlere de çok aratmadan nasip etsin inşallah :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar:

amin canım inşallah iki gündür kahverengi lekelenmem var çok şükür kanama alanı bebişlerin uzağında içim rahat biraz inşallah bu zamanlar da atlatırız

canım ben sana demedim mi çok iyi bir değer çıkacak diye ikiz de olabilir... Çünkü benim 13. Gün değerim 225 15. Gün değerimse 528 çıkmıştı Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım hayırlısıyla sağlıklı vakitli kucağımıza akalım bebişlerimizi... Rabbim isteyenlere de çok aratmadan nasip etsin inşallah :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar:
Aaaaa seninkiler ikiz mi ben bu detayı nasıl. Kaçırdım yaw. Canım bana tek transfer yapıldı ihtimal ama az tabi birde donmus transferde beta yüksek cikabiliyormus ama kısmet tabi. O kadar çok bekledim ki sağlıklı olşunda tek çift razıyım herşeye. Sende dikkat et tamam mı.bide keseleri ne zaman görmüştün bana 10 gun sonra gel dediler bende 15 gun sonra gitsem kalp atışını da duysam şimdi bide ona panik yaparım ben.

Aaaaa seninkiler ikiz mi ben bu detayı nasıl. Kaçırdım yaw. Canım bana tek transfer yapıldı ihtimal ama az tabi birde donmus transferde beta yüksek cikabiliyormus ama kısmet tabi. O kadar çok bekledim ki sağlıklı olşunda tek çift razıyım herşeye. Sende dikkat et tamam mı.bide keseleri ne zaman görmüştün bana 10 gun sonra gel dediler bende 15 gun sonra gitsem kalp atışını da duysam şimdi bide ona panik yaparım ben.
Evet canım benim kuzucuklar ikiz :) doktorum ikiye katladıktan sonra iki hafta sonra gel dedi 13 Nisan da ikiye katladı 27 nisanda kontrole gittik... Hem keseleri gördük kalp atışı ikisinde de vardı ama doktorum biri zayıf belki kaybedebiliriz dedi dinletmedi ama dün ikisinin kalbini duydum çok güzeldi inşallah sen de duyacaksın canım benim :KK200::anne:

Evet canım benim kuzucuklar ikiz :) doktorum ikiye katladıktan sonra iki hafta sonra gel dedi 13 Nisan da ikiye katladı 27 nisanda kontrole gittik... Hem keseleri gördük kalp atışı ikisinde de vardı ama doktorum biri zayıf belki kaybedebiliriz dedi dinletmedi ama dün ikisinin kalbini duydum çok güzeldi inşallah sen de duyacaksın canım benim :KK200::anne:
Rabbim sağlık versin evlatlarına. Tahmin edebiliyorum o anı.
O zaman bende öyle yapayım iki hafta sonra gideyim
Yalniz çok ilginç 13 Mayıs ikiye katladı 27 mayısta doktora gidecem ay farkı olsada tarihler denk gelmiş tam benden bir ay öndesin. :)

Rabbim sağlık versin evlatlarına. Tahmin edebiliyorum o anı.
O zaman bende öyle yapayım iki hafta sonra gideyim
Yalniz çok ilginç 13 Mayıs ikiye katladı 27 mayısta doktora gidecem ay farkı olsada tarihler denk gelmiş tam benden bir ay öndesin. :)
Cümlenin Evladına sağlık versin canım :KK46: ay evet nasıl denk gelmiş tarihlerimiz :KK15: inşallah sende duyacaksın canım şimdi bu iki hafta daha zor geçicek sonraki kontroller daha çabuk geliyor :KK66:

Arkadaşlar merhaba,birkaçınız beni hatırlayabilir ama hatırlamayan da çoktur. Eşimdeki sperm sayı ve hareket azlığından dolayı bebeğimiz olmuyordu,dr um biraz kilo ver dedi ve martta tüp bebek için tedaviye başlarız dedik,1 senenin sonunda tüp bebek için randevu alacakken hamile olduğumu öğrendik,çook sevindik küçük mucizemiz için ama 9+4 de kalp atışı durdu meleğimin ve bizi bıraktı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik incelemeye gitti ve kromozomsal bir sorun çıkmadı kızımızın. Dr um benden testler falan isteyecekti ama gitmedim o dr a çünkü ben kürtaja girer girmez yardımcısı eşim üzüntüden ağlarken işlemin parasını istemiş. Özel bir dr du ve zaten ben ücreti gözetmeden gidiyordum o dr a,gıcık oldum dr a ve çoook üzüldüm bu harekete sarsılmıştım zaten bir de buna sarsıldım. Dr bana adet olunca gel senden testler isteyeceğim dedi (pıhtılaşma,genetik testler falan gibi galiba) tabi ben o dr a gitmediğim içn bu testleri de yaptırmadım. bana bir akıl verin lütfen,ne yapayım. Dr iyi bir dr,her şeyi önceden garant altına almaya çalışan biri ama kırgınlığm ve öfkem geçmiyor. tekrar normal yoldan gebe kalabilir miyim bilmiyorum,eylüle kadar olmazsa maddi olarak toparlanıp tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama öncesinde bütün testlerimi, yaptırıp öyle tedaviye başlamalıyım diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Back
X