- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #4.761
Canım yaşadığın zor e haliyle doktorun yaptigıda zor. Onlar artık bizim acıları iş olarak görmeyi o kadar abartmışlar ki isterler valla.Arkadaşlar merhaba,birkaçınız beni hatırlayabilir ama hatırlamayan da çoktur. Eşimdeki sperm sayı ve hareket azlığından dolayı bebeğimiz olmuyordu,dr um biraz kilo ver dedi ve martta tüp bebek için tedaviye başlarız dedik,1 senenin sonunda tüp bebek için randevu alacakken hamile olduğumu öğrendik,çook sevindik küçük mucizemiz için ama 9+4 de kalp atışı durdu meleğimin ve bizi bıraktı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik incelemeye gitti ve kromozomsal bir sorun çıkmadı kızımızın. Dr um benden testler falan isteyecekti ama gitmedim o dr a çünkü ben kürtaja girer girmez yardımcısı eşim üzüntüden ağlarken işlemin parasını istemiş. Özel bir dr du ve zaten ben ücreti gözetmeden gidiyordum o dr a,gıcık oldum dr a ve çoook üzüldüm bu harekete sarsılmıştım zaten bir de buna sarsıldım. Dr bana adet olunca gel senden testler isteyeceğim dedi (pıhtılaşma,genetik testler falan gibi galiba) tabi ben o dr a gitmediğim içn bu testleri de yaptırmadım. bana bir akıl verin lütfen,ne yapayım. Dr iyi bir dr,her şeyi önceden garant altına almaya çalışan biri ama kırgınlığm ve öfkem geçmiyor. tekrar normal yoldan gebe kalabilir miyim bilmiyorum,eylüle kadar olmazsa maddi olarak toparlanıp tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama öncesinde bütün testlerimi, yaptırıp öyle tedaviye başlamalıyım diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Yeniden hamile kalabilir misin hiç birimiz bilemeyiz ama tüp bebeğe başlamadan önce mutlaka o testleri yaptırmalisin. Başka bir özele tekrar gidip üstü kapalı durumu anlatıp bu testleri isteyebilirsin. Ya da tup bebeği yaptiracagin merkeze de durumu anlatıp onlardan da testlerin isimlerini alabilir sin cunku zaten bir çogu bildiğim kadariyla özelde yapılıyor testlerin. ALLAH yardımcın olsun.