Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

aminn canım sizinde tadınız hiç bozulmaz inşallah bide tartıştıktan sonra küs uyumamak cok önemli bence aynı evde olmasakta biz uzatmadan halletmeye çalışıyoruz klasik ama bi gerçek saygı cok önemli

aynen canım öyle oluyor iki tarafda anlayışlı olması gerek sorarız artık

evet canım küs uyursak uyuyamıyorum ben huzursuz oluyorum sürekli saygılı sevgi hoşgörü çok önemli

aynen öyle zaten eşim daha evlenmeden demişti ne olursa olsun o yatağa birlikte girilcek diye...

belli değil canım ama bi kaç gün sonra olur sanırım

hatunlarr yarın bizimde 1 yıl oluyor
ama burda yok
off bıktım bu işlerden toplantılardan şantiyelerden

Offf offff yastıkların yenileri çıkmış ya içim gitti şimdi
Sordum da zaten 100 adetten aşağı yapmıyorlarmış ohh :)

Son düzenleme:
Hadi ya kiyamam :) cok zor beklemek ama her sey yeri ve zamaninda guzeldir hayirlisi boyledir insallah canim

tabi canım mutlaka her şey zamanında güzel ve hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bundan önce yapma imkanımız yoktu zaten ilişkimiz 6 senelik ama bunun her senesini şu anki gün saydığım gibi geçirmedik 2 senedir gün sayıyorum 1.5 sene daha sayacağım daha sonra en azından yeni bir başlangıç yapacağız :)

Kızlaaaarrrr hepinize günaydıııınnnn :)
Mutlu aşk dolu hafta sonu geçiririz inşallah
Takvimler yavaş yavaş düşüyor yanlış hatırlamıyorsam 1 sene 7 aylardan gün sayıyordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…