amin canım inşallah Allah hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin
tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olurum sorun aklınızdakileri...ben haftaiçleri çok aktif giriyorum bu siteye..haftasonları telefondan giremiyorum...
çok iyi yapmışsınız..sağlıklı bir ilişkiyi yürütmek için bu çok önemli...çocuk gibi sürekli ayrılalım ayrılalım olmaz..evlenincede bu "boşanalım ozaman" a dönüyo..herşeyin tadı kaçıyo...
amin canım inşallah Allah hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin
tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olurum sorun aklınızdakileri...ben haftaiçleri çok aktif giriyorum bu siteye..haftasonları telefondan giremiyorum...
çok iyi yapmışsınız..sağlıklı bir ilişkiyi yürütmek için bu çok önemli...çocuk gibi sürekli ayrılalım ayrılalım olmaz..evlenincede bu "boşanalım ozaman" a dönüyo..herşeyin tadı kaçıyo...
aminn canım sizinde tadınız hiç bozulmaz inşallahbide tartıştıktan sonra küs uyumamak cok önemli bence aynı evde olmasakta biz uzatmadan halletmeye çalışıyoruz klasik ama bi gerçek saygı cok önemli
aminn canım sizinde tadınız hiç bozulmaz inşallahbide tartıştıktan sonra küs uyumamak cok önemli bence aynı evde olmasakta biz uzatmadan halletmeye çalışıyoruz klasik ama bi gerçek saygı cok önemli
yok canım bi kaç gün sonra düşünüyoruz siz?
Bende bi uyanıyorum saat geç olmuş beni kimse uyandırmamıs düğüne 1 saat varmıs gelinliğin içine giyilecekleri almayı unutmusuz tam bi kabus ama ben uyuyamam heralde ya ilaç falan alırım heralde yoksa mümkün değil
ne demek canım merak ettiğin şeyleri sorabilirsin
günaydın canım hoş geldin aramıza
hoşgeldin canım =) herşey gönlünce olur inşallah :) okul askerlik durumları var mı ?
Canım askerin hayırlısıyla gider gelir inşallah zaman su gibi geçsin :)
Aramıza hoş geldin :)
İstediğiniz zamanda olur inşallah :)
hatunlarr yarın bizimde 1 yıl oluyor
ama burda yok
off bıktım bu işlerden toplantılardan şantiyelerden
Tesekkur ederim canim benim umarim gecer uc senedr bekliyoruz bir sene daha bekleyecegiz sizde varmi bekleme durumu??
Evet canim malesef iki hafta sonra askerr uzun donem gelir gelmez yuzukleri takmak istyrz artik 3 senemiz doldu..
hatunlarr yarın bizimde 1 yıl oluyor
ama burda yok
off bıktım bu işlerden toplantılardan şantiyelerden
bizde 6 senedir bekliyoruz 1.5 sene daha bekleyeceğiz kısmetse olacak sözümüz okul bekliyoruz :)
hoşgeldin canımbiz ne seneler geçirdik hala da var önümüzde sizinde 1 seneniz hemencecik gecer inşallah
Hadi ya kiyamam :) cok zor beklemek ama her sey yeri ve zamaninda guzeldir hayirlisi boyledir insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?