Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

birlikte geçiremiyecek misiniz yani:26lsun canım çalışması gerekiyordur ama telafi edersiniz :)

tatlım bi dahakilerini evinizde kutlarsınız iyi yönünden bak çalışıyo yuvanızı kurabilmek için para kazanıyo :) geldiğinde telafi edersiniz

günaydın tatlım belki süpriz yapacaktık

Günaydınnn kızlarrr ayyy günahını almışım ben ona kıyamam yaaa
gece 12 de aradı çık çıkkk kapıya hemen diyo delirdin mi diyorum
neyse ayy zar zor çıktım pijamalarımla
minik bi pasta almış buz gibi havada onu yedik bide dilek balonu uçurduk
öyle gitti hediye alcak fırsatım olmadı diyo şirketten çıktığı gibi gelmiş asıl kutlamamız salı günüymüş

ay ne güzel canım gelmiş ama seni görmeye

çok güzel bir süpriz olmuş:)bi de asıl kutlama yapacaksınız ohh valla:)

Kızlaaaarrrr hepinize günaydıııınnnn :)
Mutlu aşk dolu hafta sonu geçiririz inşallah
Takvimler yavaş yavaş düşüyor yanlış hatırlamıyorsam 1 sene 7 aylardan gün sayıyordum

Offf offff yastıkların yenileri çıkmış ya içim gitti şimdi Eki Görüntüle 1001372
Sordum da zaten 100 adetten aşağı yapmıyorlarmış ohh :)

günaydın kuzum =) gittikçe vakit azalıyo ben de 7 ay dan düştüm artık :)

bu yastıklar daha da güzelmiş canım fiyatı da uygun :)

Son düzenleme:
hayır canım onu demek istemedim bir farkı yok pek :) isimli sadece :)) seninkiler daha ayrı:)

şaka yaptım canım bende bunları daha çok beğendim ama zaten yaptıramazmışım 100 taneden fazla olması gerekiyormuş yapılması için ve 2 tl benim o kadar dağıtacak yerim yok ki zaten :)

şaka yaptım canım bende bunları daha çok beğendim ama zaten yaptıramazmışım 100 taneden fazla olması gerekiyormuş yapılması için ve 2 tl benim o kadar dağıtacak yerim yok ki zaten :)

100 tane fazla ya söz için :) nişan falan için belki olabilir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…