o sesi izliyodum canımbana askerlik deme hazalcım
okul bitince kısa dönemde olsa askere gidicek ben daha 1 hafta onsuz kalamazken nası dayanıcam bilmiyorum evlenelim öyle git diyorum ama kabul etmiyo haklı da
![]()
evlıyken hıc dayanamazsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sesi izliyodum canımbana askerlik deme hazalcım
okul bitince kısa dönemde olsa askere gidicek ben daha 1 hafta onsuz kalamazken nası dayanıcam bilmiyorum evlenelim öyle git diyorum ama kabul etmiyo haklı da
![]()
evlıyken hıc dayanamazsın canım
bilmiyorum ki canım bide biz ilk yıl cocuk düşünmüyoruz ama herseyden önce Allah bilir ya öyle bi durum olursa o dönemi onsuz geciremem o da varsiz nasıl düşünüyosunuz canım?
allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırımsadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı
unutuldum sanırımmmmm![]()
unutuldum sanırımmmmm![]()
allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırımsadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı
maşallahbizde en az 2 düşünüyoruz
![]()
evet iki gündür rahatsızdün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış
( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi
bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın
![]()
Ben yokken ne çok şey konuşulmuş,naber kızlarrr![]()
yazdıklarınızı okudum bu arada oh oh çoçuk çoluğa kadar gelmişiz maşşalh![]()
amin amin canım benim hepsi sağ salim gelsin inşallahcuma yemin töreni var bu arada yarın kayınvalidemler biniyor :) izmire gelicekler
evet iki gündür rahatsızdün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış
( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi
bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın
![]()