İnşallah seven herkes çok mutlu olur :)Farklı şehirde olmak zordur tabi ki bende ayrı şehirdeyim ama memlekete 1 saat uzaklıkta :) nerede okuyorsun ?
amin :) memlekete yakın olması iyiymiş . Ankara da okuyorum.dogma büyüme burdayım. sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah seven herkes çok mutlu olur :)Farklı şehirde olmak zordur tabi ki bende ayrı şehirdeyim ama memlekete 1 saat uzaklıkta :) nerede okuyorsun ?
amin :) memlekete yakın olması iyiymiş . Ankara da okuyorum.dogma büyüme burdayım. sen ?
Aslında bu topikte kalabalığız ama arkadaşlar yok henüz umarım bir gün hep beraber şu topikte oluruz :)
oluruz gün saat çok:) bugün herkes yogun demekki. bide çoğu ünv de 2.vizeler yaklaşıyor yogunlardır. tanıştığımıza memnun oldum :)
bende memnun oldum :)
ah kızlarr gelıcem gelıcemde sınav hazırlıgı ısler güclercok ozluyorum sızı
bu arada hosgelndın canım![]()
hoşbulduuumm :)
nasılsın canım
bende ikinci sınıfım Allah nasip eder de 2015 e gelirsek 3.sınıf bitince sözleneceğiz :)
hoşgeldiinnnn :) ayy ne güzel ya sende benim gibisin bizde de durumlar aynı ama zaman çabuk geçiyooo![]()
Eki Görüntüle 886690
Annemin el emeği havluları çeyize :)
çok tatlı gözüküyorlar rengarenk:) klasik havlu tipide değil ne güzel :) güle güle kullan
çook güzeller güle güle kullan :) bi benim çeyizim yada öyle bir girişimim yok sanırım :44: zaten olsada annem ne o evleniyomusun bu yaz falan der sanırım yoksa bende çok istiyorum almayı yaptırmayı vsEki Görüntüle 886690
Annemin el emeği havluları çeyize :)
ama senin daha az kaldı bu gidişle en son ben sözleneceğim :)
Geçiyor valla :)
çook güzeller güle güle kullan :) bi benim çeyizim yada öyle bir girişimim yok sanırım :44: zaten olsada annem ne o evleniyomusun bu yaz falan der sanırım yoksa bende çok istiyorum almayı yaptırmayı vs![]()
Hiic belli olmaz canim bakarsin bizde 2015 yazi sozleniriz acikcasi nisanlilik guzel ama uzun sure nisanli kalmak benim biraz gozumu korkutuyo keske hemen evlensekbu arada havlular cookk seker olmuss
![]()