Ay bende bekliyorum canım ya üzerinde ismimiz yazılı olacak o bile heyecan verici :)
Of çok erken aldım ama napiyim ya deli miyim ne sabırsızlanıyorum söz olsun diye :)![]()
haha benım nerdeyse koltuk takımı alasım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende bekliyorum canım ya üzerinde ismimiz yazılı olacak o bile heyecan verici :)
Of çok erken aldım ama napiyim ya deli miyim ne sabırsızlanıyorum söz olsun diye :)![]()
veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdikhalam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu
böyle bi karar aldık
![]()
haha benım nerdeyse koltuk takımı alasım var![]()
veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdikhalam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu
böyle bi karar aldık
![]()
Hazırlıklara ne zaman başlıyoruz canım :) Her detayı burada paylaşacaksın değil miii ?![]()
evet :) aslında farklı şehirde olmak güzel olabilirdi erkek arkadaşımla birlikte İstanbul yazacaktık fakat ailem istemedi kalmam için ısrar ettiler
böyle bi karar aldık
![]()
yuppiiieee cok sevindimm aynı zamanlar söz yapıcazartık beraber hazırlanırız bende yazın düşünüyorum hazırlanmayı ama şimdiden ceyiz şart
![]()
yuppiiieee cok sevindimm aynı zamanlar söz yapıcazartık beraber hazırlanırız bende yazın düşünüyorum hazırlanmayı ama şimdiden ceyiz şart
![]()
yazın başlamayı düşünüyorum :) okul dönemi içinde özellikle şu aralar çıkıp dolaşmam zor görünüyo sınavlar üstüne araştırma projem vs bide daha erken gbitabiki aldığım herşeyi paylaşıcam bende sabırsızlanıyorum
söz tepsisi hediyelikler veee özelliklede kıyafetim için
![]()
Dbayıldımmmnerden bunlar? :)
ben çıldırmış olmalıyım söz hediyeliklerimi sipariş verdim daha 1 sene 7 ay var :) Ama bayıldım ki ben onlara ya![]()
Slm kızlar ben de geldim ben 21 yaşındayım 5 senedir birlikteyiz prensim askerde geldikten sonra 2014 nisan gibi söz düşünüyoruz biz de kısmetse olacak çok bekledik sonunda olacak![]()
![]()
çok beklemişsiniz ama az kalmış ne güzelbize daha çoooook var
![]()
az kaldı şükürler olsunsizin de geçer canım yaa neler geçmedi ki
ben Hacettepe üniversitesi almanca mütercim tercümanık 3.sınıf öğrencisiyim canım erkek arkadaşım öğretmen atandı da çok şükür düğün için benim okulumu bekliyoruz