Annem zaten istiyor canım ciddiyete dökmek ara ara diyordu Gökmen için konuşmak istiyorum vs diye ama ben çok ciddiye almıyordum demek ciddiymiş söylerken en sonunda böyle oldu bir de ben bile seneye söz olayına alışamamışken annem çok alıştı seneye hediyelik ne dağıtacağız ne ikram edeceğiz nişanı bahçe de yaparız şöyle masa koyarız vs şaşırıyorum anneme

Bir de sürekli babama bir şeyler söylüyor ufak ufak çaktırıyor.Hazırlıklarla ilgili ne biliyim takım elbise aldılar babama belki sana yakında lazım olur diye sonra Özge'nin arkadaşı son sene nişan yaptı okul bitince evleniyormuş orada öyleymiş bizde öyle yaparız gibi :)
Aslında bende iki anne ve biz olarak düşünmüştüm sömestrda kısmet böyleymiş okul başlamadan annelerle beraber bir yemeğe çıkarız artık :) Annem sürekli zaten Gökmen'le ilgili konuştuğumuz için öyle pek yorum yapmadı annem Gökmen'in çekingenliğini falan hoş buldu,dayı tarafı pek iyi değiller işte Gökmen'de dedi ki Özge'nin babası araştıracaksa dayı tarafını araştırmasın olumsuz düşünce olur ama sizin aklınıza oğlan dayıya çeker gibi bir düşünce gelmesin gerçekten öyle değil falan dedi canım ya ne yapsın

annemde gayet olumlu yok canım senin ailen onlar değil annen babana bakarız biz seni kim yetiştirdiyse o gibi bir şeyler dedi dayınla alakan yok ki diye.İşte onunla ilgili yorum yaptı annem çekiniyor dayısından dolayı sorun olacak diye ama olmaz falan dedi bana.Anneler akrabalar tanıştığı için herkes birbirini biliyor hep şöyle şakalar oldu anneniz nasıllar okuyor musun sanki ilk defa birbiri hakkında bilgi alıyormuş gibi vs samimiydi yani sohbet sonra bizim sokak çıkmaz sokak annem diyor ki öyle olmasaydı evde ağırlardık diyor, başka babamla nasıl tanıştıracapımızdan nasıl tepki verebilir ondan bahsettik,annem bir daha ki görüşmeye Gökmen'e annende gelsin dedi.Gökmen'i biraz korkuttu annem babamla ilgili şakayla karışık konuşuyoruz ama insan gerilir haliyle bende onu rahatlatıyorum yok ya sinirli değil öyle çok tepki vermez anneme dönüyorum anne niye korkutuyorsun falan diyorum :)
Ama annem eve gelince daha çok olayın şaşkınlığı içerisindeydi çünkü biliyorum ki onunda hiç aklında yoktu

Darısı başınıza canım güzel şeylermiş bunlar saat 23:30 oldu ben dedim ki kalkalım Gökmen diyor ki yok böyle güzel gidiyor kalkmayalım

Ay ne uzun yazmışım be :)