2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Ciğere zararlı dedi benim doktorum. Canım da nasıl istiyor var yaa. Hep zaten yasaklar istenir

CAnım bnmde b12 düşük çıktı bugün baktım nelerde var die ette özellikle ama ciğerde oluomuş ve balık çeşitlerinde oluyormuş. Hepsi bnm yemeğim sevmediğim şeyler. Ama eşim ben güzel ciğer yaparım diyince deneyebilrim die düşünmüştüm. Senin dr nie yasakladı ki

A vitamini fazlalığı oluyormuş sanırım canım. Eskiler ciğer yermiş diye biliyorum ama işte doktor yeme dedi

A vitamini fazlalığı oluyormuş sanırım canım. Eskiler ciğer yermiş diye biliyorum ama işte doktor yeme dedi

hım anladım canım bnm drum bişi dememişti çünkü ozmn idare ediyordu b12 şimdi sınırdan da aşağı inmiş. puff bana balık yolları gözüküyor desene :) tşk ederm bilgi içinde canım

hım anladım canım bnm drum bişi dememişti çünkü ozmn idare ediyordu b12 şimdi sınırdan da aşağı inmiş. puff bana balık yolları gözüküyor desene :) tşk ederm bilgi içinde canım

B12 için bonfile tavsiye ederim hem lezzetli hem çabuk pişiyor hem de b12 artırıyor.

nasıl pişiriyorsun canım detaylı tarif edermisin ben pek et yemem de belki senin tarifi severim. ?

Bonfileyi kasaptan 2cm kalınlıkta kestiriyorsun incesi kuru oluyor kalını olursa da içi pişmiyor. Tavanı iyice ısıtıyorsun 1 kaşık zeytinyağı koyup az karabiber ve deniz tuzu koyduğun etleri koyuyorsun. 5 dakika bir yüzünü 5 dakika da diğer yüzünü pişiriyorsun bu kadar. Tava döküm olmasına bile gerek yok teflon olabilir. Etin kendi lezzeti var o yüzden ekstra birşey ilave edilmiyor.

hım anladım canım zor bişi değilmiş.
Eşim bugün kıyma aldı geldi köfte yapıp yemem için şimdilik köfteyle açılış yapıcam sonra muhakkak denicem senin önerinide. Tşk ederim tekrardan :)

hım anladım canım zor bişi değilmiş.
Eşim bugün kıyma aldı geldi köfte yapıp yemem için şimdilik köfteyle açılış yapıcam sonra muhakkak denicem senin önerinide. Tşk ederim tekrardan :)

Afiyet olsun canım bol bol b12 olsun inşallah

Canım çok teşekkür ederim paylaşımın için:)

Kahvaltı ile akşam yemeği arasında öğle yemeği yemeden nasıl dayanıyorsun çok güzel bir iradeye sahipsin anladığım kadarıyla..Kaç kilo aldın canım?

Canım bizim beslenme tarzlarımıız çok benziyor...Ananası bilmiyordum ben demir ilacı kullanmıyorum sadece multivitamin kullanıyorum:)

Ben teşekkür ederim canım ne demek:)

Bence sınıfta kalmış değilsin gayet güzel besleniyorsun sonuçta yumurtanısebzeni meyveni yiyorsun..Bende çig köfteye bayılırım hatta biraz önce yedim yazıcam şimdi:)Etsiz olduğu sürece bence faydası bile var sonuçta bulgur ve yeşillik var içinde harika bence:)
Bu arada sen kaç kilo aldın canım?

Canım bende kabızlık çekiyorum son 1 haftadır.Bol su ve kabak çok iyi çözüm..Birde incir tavsiye ederim yiyebiliyorsan...

Peki ben bu akşam ne yapsam
Evde yalnızım dolapta pek bişey yok. 1 tane patatesim var onu kızartıp yoğurtla yesem mi ki? Yoksa burger falan mı istesem dışardan?
Canım burger söyleme derim ben yani donmuş et pişiriliyor...En azından imkanın varsa bir tost ayran yap daha iyi bence..Yine de senin tercihin tabi..

Ay gerçekten mi canım bunu duymak moral verdi bana :)

ben 21 haftada 1 kilo almışım sadece. Benim oğluş tombik teyzesi önde gidiyor kilosu geçen gittiğimizde 370 grdi dr böle giderse bu bebiş 4 kilo üzerinde doğabilir dedi :)

Kızlar bugün kahvaltımı yazmıştım öğlen ve akşamı paylaşayım hemen:)

Öğle yemeğinde tam tahıllı ekmekle tost yanında ayran

Ara birşey yiyemedim tüm gün dışardaydım....

Akşam:3 ızgara köfte+1 çiğ köfte (1 köfte kadar)Bol yeşil salata+1 dilim tam tahıllı ekmek+1 su bardağı ayran

Ve birazdan bir elma yicem ve bugünü kapatıcam....

Bu arada öğlen benim çoğunlukla kepekli tost ya da tam tahıllı tost hiç değişmez..Çünkü günde iki kez yemek pişirmek istemiyorum..İyi bir kahvaltı ve iyi bir akşam yemeği dışında öğlen sadece açlıktan ölmemek için yiyorum...Ama sabah ve akşam mutlaka beni vicdanen rahatlatacak birşeyler yemeye çalışıyorum sanırım....

Bu arada bol su kızlar..Ben 2 litre içmeye çalışıyorum ama daha fazla içsem çok daha iyi tabi...Hem bağırsaklarımız hem bebiş hemde cildimiz ve çatlaklar için bol su içelim:)

Canım burger söyleme derim ben yani donmuş et pişiriliyor...En azından imkanın varsa bir tost ayran yap daha iyi bence..Yine de senin tercihin tabi..

Mantı çorbası yapayım dedim annem Erişte hamurundan mantı yapmış. Ama suyunu çekti ben de makarna niyetine yedim yoğurtla

Canım süper daha ne olsun:)Hem bir kilo almışsın hem bebeğin kilolu bundan sonra sen ne dersen o!! :)))

Mantı çorbası yapayım dedim annem Erişte hamurundan mantı yapmış. Ama suyunu çekti ben de makarna niyetine yedim yoğurtla
Oh missss harika olmuş işte burgerden bin kat iyi:)

Bu arada bende burger hastasıyım ama hamileyim diye biraz tutuyorum kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…