2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Ananası da yiyemicem desene. Dün balık yağı kapsülü aldım içeyim diye onu da kan sulandırıcı kullananlar içemezmiş

Ananası da yiyemicem desene. Dün balık yağı kapsülü aldım içeyim diye onu da kan sulandırıcı kullananlar içemezmiş
Aman olmadı bu :-( yiyecekte kısıtlanmak sinir bozucu bence de ...İnsan bırak ben kısıtlayayım diyor.

DygEge canım vallahi yağla az salça ve ince kıyılmış soğanı kavurup içine mercimek koyuyorum sonra azcıkta annem erişte yada kesme denen hamurdan koyuyordu ama ben şehriye ilede yapıyorum. Şehriye koyup biraz kavurup sonra üstüne su ekliyorum. Şehirye çorbası gibi oluyor işte. Ama tavsiyem mercimeği önce biraz haşlayıp ilk suyunu atabilirsiniz yoksa rengi çok yeşili oluyor eşim ilk görünce pek yicek gibi olmadı ama tadına bakınca yedi bitirdi. Sanırım ben direkt yaptım die rengi çok yeşilli oldu. Bende çok severim yeşil mercimeği. Eşim sivaslı onlarda sivas badı var yeşil mercimekten arada da onu istiyor onu yapıyorum.

Vallahi 4 köfte yedim patlıyor midem bugün bebiş için sağlıklı bişiler yedim şükür :)

Şimdi kocişle ilgilenme vakti çay demledik bni bekliyor herkese iyi akşamlar kızlar.

Bizde maalesef öğle yemeği yok eşim akşam 6'dan sonra tekrar Çalışmaya gidiyor, eşime göre öğle bizede akşam oluyor :)
Ben yemek yiyemedim bir süre doktor kızdı mecbursun dedi şu an 2.5 gözüküyor ama kesin ödem var bacaklarım Kütük gibi

Sabah
Kahvaltı
Domates, salatalık
1 dilim peynir
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
Zeytin en fazla 4-5
Şekersiz çay

Ara
Portakal

Ara
5 kavrulmamış fındık
1 avuç kuru üzüm

Akşam
5 kaşık etli türlü
4 kaşık yogurt
2 kaşık salata
1 milföy pizza

Ara
Yarım elma, 1 saat sonra 4 küçük köfte 2 küçük kurabiye, elticik yapmış...

Ben yersem onlarda yer ben yemezsem onlar yemez geç saatte yemem onlarda bei takip ediyor

Selamlar,
Dünkü menüm
Sabah:
Haslanmis patates
Yeşillik
Lor peyniri
2 dilim ekmek
1 ceviz
2 bardak cay
Ara:
2 mandalina
Öğlen :
1.5 simit ( paxardaydim )
Ayran
Ara:
Muz
Aksam:
Çiğ köfte ( Esim yoğurdu ev usulü etsiz :):
Bol yeşillik
Bol ayran :)
Ara:
iki bardak cay ( demi çok az )
Az helva
Su: 2.5 litre

Günüm pek sagliksizdi özellikle kahvaltii

kan sulandırıcı kullananlar amma şey yiyemezmiş ya birde limonu çok tüketmemeliyiz oda aşırı sulandırıyor kanı onuda ekleyeyim listeye.

balık yağı kapsülü,ananas,limon var mı daha arttıran ben ananas sevmiyorum allahtan bir türlü alışamadım onun tadına o yüzden tercih listemde yok. yarın içinde et sote yapıcam yanınada pilav. birde canım aşırı karnıbahar istiyor acaba pazarda filan varmıdır. yarın aldırayım kocama şöyle haşlayıp yiyeyim D:

Var canim var cikti artik güzel karnibaharlar bende bugün aldim. Afiyetle yiyuver :)

Benim de canım şu kışın çıkan sarı meyvadan istiyor acaba çıkmış mıdır ki?

Sabahki kahvaltımı yazıyorum
1 patateslere yapılmış omlet hem de bugun de iki yumurtalı. Pekmezli sıcak su.
Sizce iyi mi kötü mü? Hiç yeşillik yemedim domates ve peynir de yok. Ama lezzetliydi

Sabahki kahvaltımı yazıyorum
1 patateslere yapılmış omlet hem de bugun de iki yumurtalı. Pekmezli sıcak su.
Sizce iyi mi kötü mü? Hiç yeşillik yemedim domates ve peynir de yok. Ama lezzetliydi

çokta sıkıntı yapma canın ne istiyorsa ondan ye kendini şartlandırırsan peynir ve yeşillikten de soğursun. bak lezzetli olduğunu söylüyorsun oh yarasın beybiye :)

sabah salçalı kaşar paynirli bol sucuklu tost, yanına da kayısı suyu
bizim bebiş tost, patates kızartması, pizza, hamburger.. nerde fast food varsa onu yicek anlaşılan. bunları istio canım hep.normal de pek sevmezdim.

Tünaydın Kızlar:)Bugün nedense hiç tadım yok kendimi iyi hissetmiyorum.....Kahvaltımda pek ahım şahım değildi bugün yine paylaşayım...

1 kutu meyve suyu şeftali süt yoktu sabah sabah üşendim almaya
1/2 kaşarlı yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
domates
1 kaşık ballı tahin pekmez

Biraz önce 2 tam ceviz yedim....

Saydıklarının hepsine bayılırım...Bilcem ki dokunmayacak evde yemek bile pişirmem valla....Ama zararlı işte ne yapacaksın...

Saydıklarının hepsine bayılırım...Bilcem ki dokunmayacak evde yemek bile pişirmem valla....Ama zararlı işte ne yapacaksın...

çok aşırı olmadıkça yiyorum valla. kısmıyorum kendimden. drum da aynı şeyi söledi. hasta değilsin hamilesin yiyebilirsin ama sağlıklı şeyleri de yemelisin dedi. ortaya karışık götürmeye çalışıyorum.

Merhaba kizlar bende subat annesi olucam kismetse muhtemel dogum tarihim 24 subat.
Diger konuyuda sürekli okuyucu olarak takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadi. Bu konuyuda cok faydali buldum gecen yil diyet konularinu takip ederkende yediklerimizi yazmak kontrol acisindan cok yararli oluyordu umarim bu konuda hem kilo kontrolu hemde saglikli beslenmede hepimize cok faydali olur.

Bugun yediklerim
Kahvaltı da 1 bardak balli süt
Domatesli yumurta, peynir yemeye yeni basladim cok az peynir, 5-6 zeytin salatalik ve ardindan ihlamur

1 saat sora 2 parça bitter cikolata
1.5 saat sora 7-8 findik ici ve 1 ceviz iciyle beraber 1bardak ayran

Saglik ocagindaki ebemin tavsiyelerine uymaya calisiyorum umarim saglikli beslenebilirim hem bebegim hemde kendim icin

öğle yemeğinde; ortyaa karışık domates çorbası, sebzeli türlü, nohutlu pilav, 2 parça da çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…