Evet benziyorSadece demir hapım var.dr vitaminler gitmiyor vücuttan kalıyor dedi o yüzden iyi beslen vitamin vermiyorum dedi.Ananas etten sonra sabah aç karna hele demir hapından sonra çok iyi olurmuş.Kalori aşırı düşüm 100 gr 45 kalori inanlmaz faydalı fakat kan sulandırıcı kullananlar yemiyormuş herhalde öyle bir sorunum olmayınca yiyorum.
Aman olmadı bu :-( yiyecekte kısıtlanmak sinir bozucu bence de ...İnsan bırak ben kısıtlayayım diyor.Ananası da yiyemicem desene. Dün balık yağı kapsülü aldım içeyim diye onu da kan sulandırıcı kullananlar içemezmiş
Aman olmadı bu :-( yiyecekte kısıtlanmak sinir bozucu bence de ...İnsan bırak ben kısıtlayayım diyor.
Bizde maalesef öğle yemeği yok eşim akşam 6'dan sonra tekrar Çalışmaya gidiyor, eşime göre öğle bizede akşam oluyor :)Canım çok teşekkür ederim paylaşımın için:)
Kahvaltı ile akşam yemeği arasında öğle yemeği yemeden nasıl dayanıyorsun çok güzel bir iradeye sahipsin anladığım kadarıyla..Kaç kilo aldın canım?
kan sulandırıcı kullananlar amma şey yiyemezmiş yabirde limonu çok tüketmemeliyiz oda aşırı sulandırıyor kanı onuda ekleyeyim listeye.
balık yağı kapsülü,ananas,limon var mı daha arttıranben ananas sevmiyorum allahtan bir türlü alışamadım onun tadına o yüzden tercih listemde yok. yarın içinde et sote yapıcam yanınada pilav. birde canım aşırı karnıbahar istiyor acaba pazarda filan varmıdır. yarın aldırayım kocama şöyle haşlayıp yiyeyim D:
kan sulandırıcı kullananlar amma şey yiyemezmiş yabirde limonu çok tüketmemeliyiz oda aşırı sulandırıyor kanı onuda ekleyeyim listeye.
balık yağı kapsülü,ananas,limon var mı daha arttıranben ananas sevmiyorum allahtan bir türlü alışamadım onun tadına o yüzden tercih listemde yok. yarın içinde et sote yapıcam yanınada pilav. birde canım aşırı karnıbahar istiyor acaba pazarda filan varmıdır. yarın aldırayım kocama şöyle haşlayıp yiyeyim D:
Sabahki kahvaltımı yazıyorum
1 patateslere yapılmış omlet hem de bugun de iki yumurtalı. Pekmezli sıcak su.
Sizce iyi mi kötü mü? Hiç yeşillik yemedim domates ve peynir de yok. Ama lezzetliydi
Saydıklarının hepsine bayılırım...Bilcem ki dokunmayacak evde yemek bile pişirmem valla....Ama zararlı işte ne yapacaksın...sabah salçalı kaşar paynirli bol sucuklu tost, yanına da kayısı suyu
bizim bebiş tost, patates kızartması, pizza, hamburger.. nerde fast food varsa onu yicek anlaşılan. bunları istio canım hep.normal de pek sevmezdim.
Saydıklarının hepsine bayılırım...Bilcem ki dokunmayacak evde yemek bile pişirmem valla....Ama zararlı işte ne yapacaksın...
öğle yemeğinde; ortyaa karışık domates çorbası, sebzeli türlü, nohutlu pilav, 2 parça da çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?