2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Kızlar bu arada bende tam bir kahve hastasıyım....günde 2 fincan içiyorum ne yalan söyleyim....Çayla aram yok ama kahvesiz bir yaşam düşünemiyorum...

Canım bende kabızlık çekiyorum son 1 haftadır.Bol su ve kabak çok iyi çözüm..Birde incir tavsiye ederim yiyebiliyorsan...

Kabak ve ıspanağı aldığımda şekerli suyu bırakırım ben de canım. İşte Dr dinlen dedi diye alışverişe gidemedim elimdekilerle idare ediyorum bakalım.

Kızlar bu arada bende tam bir kahve hastasıyım....günde 2 fincan içiyorum ne yalan söyleyim....Çayla aram yok ama kahvesiz bir yaşam düşünemiyorum...

Bana onu da yasakladı doktorum. Ben de espresso delisiyim ama hiç içmiyorum. Beyaz çay yeşil çay da içerdim ama onlar da zararlı dedi hiç içmiyorum onları da.

Kabak ve ıspanağı aldığımda şekerli suyu bırakırım ben de canım. İşte Dr dinlen dedi diye alışverişe gidemedim elimdekilerle idare ediyorum bakalım.
Ben daha da beteri birde hemoroid oldum..Kabızlık çok zor bilirim..Hem şişkinlik hem eziyet...İnşallah bir daha yaşamayız...

Bana onu da yasakladı doktorum. Ben de espresso delisiyim ama hiç içmiyorum. Beyaz çay yeşil çay da içerdim ama onlar da zararlı dedi hiç içmiyorum onları da.

Evet bazı doktorların kati kuralları oluyor...Benim doktorum kafein konusunda günde 2 kahve ya da 3 açık çay içebilirsn dedi...Ben 3 çay yerine 2 kahve tercih ediyorum...

Ben daha da beteri birde hemoroid oldum..Kabızlık çok zor bilirim..Hem şişkinlik hem eziyet...İnşallah bir daha yaşamayız...

Geçmiş olsun canım benim. Bak ben arada yulaf da yiyorum. Eskiden kahvaltıda yerdim şimdi çeşit çok olunca öğleden sonrayla akşam arası yiyorum. Biraz süt koyuyorum biraz da bal. Hem akşam fazla yedirmiyor hem de sanırım sindirimi rahatlatıyor.

Aslında ben hiç birşeyi kesmedim..İkinci bebeğim kısmetse benim..İlk oğlum 7 yaşında...Hamileliği bir hastalık gibi görmüyorum ben..Kısıtlı yemeyi içmeyi tercih ediyorum sadece....Canım çok çekince fanta da içiyorum mesela..Kola'da....İlk oğlumda da böyleydi bunda da böyle..Ama tabi herkesin kendi tercihi..Kimseye neden içmiyorsun ya da neden içiyorsun diyemeyiz...

Sağol canım...Yulaf ve bal harika olur denemedim hiç en kısa zamanda alıcam...Burger donmuş geliyor canım aklına gelecek herşey..Patataesi eti tavuğu..Kuzenim çalıştı...Malesef anlattıkları hiç iç acıcı değil ama işte çok lezzetli melet...Ayda yılda bir yenir..Çok yememek lazım..

Çok canım çekerse ben de birkaç yudum alıyorum koladan. Kahveyi nedense canım da istemedi. Tabii sürekli kahve içen biri birden bırakınca da habire uyuyosun

Canım süper daha ne olsun:)Hem bir kilo almışsın hem bebeğin kilolu bundan sonra sen ne dersen o!! :)))

yok canım ben her besin grubundan düzenli yiyemiyorum. Bence sizlerin düzenli yemesi araoğun yemesi fln daha iyi bebek için. Ben en önemlilerini sütü eti balığı sevmiyorum. Eşim benle hergün az yiyorsun et balık yemiosun süt içmiosun die dert yanıo. Senin yerine ben hamile kalmalıydım diyor onu maşaAllah götürür herşeyi :)

Benim oğluş beni sömürüyor sanırım ondan tombik anasına düşkün olacak gibi tekmelerken bile babamız el koyunca duruyor kereta tekmelemiyor

akşam yemeğimi yazıyorum canlar büyük gururla :)

yeşilmercimek çorbası veeee veee köftee yanınada ayran yapmayı düşünüom.

Ciğere zararlı dedi benim doktorum. Canım da nasıl istiyor var yaa. Hep zaten yasaklar istenir
Ya ben de bu ciğer işini çözemedim ama yedim ya napıyım kendi dr uma sordum iyi bir a vitamini kanın zaten düşük ye dedi işime geldi benim de yiyorum o yüzden

Canım bizim beslenme tarzlarımıız çok benziyor...Ananası bilmiyordum ben demir ilacı kullanmıyorum sadece multivitamin kullanıyorum:)
Evet benziyor Sadece demir hapım var.dr vitaminler gitmiyor vücuttan kalıyor dedi o yüzden iyi beslen vitamin vermiyorum dedi.Ananas etten sonra sabah aç karna hele demir hapından sonra çok iyi olurmuş.Kalori aşırı düşüm 100 gr 45 kalori inanlmaz faydalı fakat kan sulandırıcı kullananlar yemiyormuş herhalde öyle bir sorunum olmayınca yiyorum.

Ya ben ölecem kahvesizlikten ama ben baya sert acı sade sek kahve içerdim sigarayla alışkanlık filtre olur nescafe olur her türlü gider ahh ahh şimdi az süt filan koyuyorum ama yok ya tarzım değil :-(

Yulaf yoğurtla ve kendi kuruttuğun meyveyle ikindi gibi yenince süper oluyor ve bagırsağı çok rahatlatıyor şu lifalif ev yoğurdu kuru meyveler kendi yapım ama süper oluyor.bir de kızlar magnezyum en çok bu yulaftaymış haberiniz olsun.

Canım o zaman vitamin içsen en azından doğumdan sonra sağlık sorunların olmaması için.Mesela benim geçen doğumda dişetlerim mahfoldu..Sana da birşey olmasın annesi...

akşam yemeğimi yazıyorum canlar büyük gururla :)

yeşilmercimek çorbası veeee veee köftee yanınada ayran yapmayı düşünüom.

Ay bayılırım yeşil mercimeğe ama çorbasını bilmiyorum biz yemeğini yaparız çorbası nasıl oluyor canım?

Ananasa bayılıyorum bende..Ama bu kadar düşük kalorisi olduğunu bilmiyordum hemen alıcam:)

Ya ben ölecem kahvesizlikten ama ben baya sert acı sade sek kahve içerdim sigarayla alışkanlık filtre olur nescafe olur her türlü gider ahh ahh şimdi az süt filan koyuyorum ama yok ya tarzım değil :-(

Bende tek şekerli bol kahveli türk kahvesi ve sigara hastasıyımmmm günde 5 tane ver içerdim :)

Bir ara midem kötüyken yemeyi bırakmıştım ama ben de düzenli yediğimde sindirime çok iyi geldiğini biliyorum. Genelde sütle tüketiyodum ama yoğurdu da deniyim en iyisi. Magnezyumun çok olmasına da sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…