merhaba bayanlar. ben herseyden yıyorum ama bebegım sankı zayıf gıbı ona nası kılo aldırabılırım acaba. sabah kahvaltısında pekmeze basladım. haslanmıs tek yumurta yıyordum. şimdi tereyagına 2 yumurta yıyorum. kasar peynırı bı de. bunlar aldırır dediler ama baska onerınız var mı ?
Canım hiç acıkmadım çünkü öğlen yediğim piyazı görseydin zaten derdin 1 güne bedel:))Rokası domatesi soğanı derken şiştimde şiştim:))Hem besleyici hemde etle birlikte olunca tam doyurucu tavsiye ederim....
Canım hormonsuz biber bulabiliyormusun?Mevsimi geçmedimi?Bende küçük domates alıyordum ama biber bulamadım....
Canım izmirin meşhur tatlısından istiyor yaw. Evde de yapılabilir aslında. Duygu tarif var mıdır sende? Şeker için yememem lazım ama canım istedi bir kere. Yapayım azıcık yerim artık.
Selam kızlar :)Kaç gündür grip dolayısıyla bakamıyorum....Hala toparlanmış değilim zaten 5 gün boyunca çorba dışında kayda değerde birşey yemedim....
Canım hangi tatlı ki o ?
Selam kızlar :)Kaç gündür grip dolayısıyla bakamıyorum....Hala toparlanmış değilim zaten 5 gün boyunca çorba dışında kayda değerde birşey yemedim....
Canım hangi tatlı ki o ?
Lokma yaw. Burada da bulamadım daha.
Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?