2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Patates diyorlardı bir de canım.

Hormonludur di mi yaw. Bak bunu nasıl atladım. Migros'tan online istedim alışveriş yaparken. Gerçekten biberler kocaman kocaman. Yemeyeyim bari. Organik marketlerde bulunabilir belki oraya bakayım.

Dün yediklerim
sabah rapor almaya hastaneye gidince sabah kahvaltısı yapamadım
Öğle bir lahmacun ve bir ayran
Ara Trabzon hurması
Ara kabak çekirdeği
Akşam mantı

Bugün yediklerim
Sabah bir haşlanmış yumurta domates biber ( bunları birdaha Yemicem) iki dilim peynir iki buçuk dilim tam buğday ekmeği iki kaşık tahin pekmez ve sütlü çay.
Ara bir tane elma
Öğlen patates kızartması iki üç kaşık yoğurt
Ara Antep fıstığı
Ara ayva
Ara Salep
Akşama pizza ısmarlamayı düşünüyorum

Merhaba:)

Bugün kan vermeye gittim aç karnına....Daha sonra tokluk kan şekeri için hastanenin cafesinde birşeyler yedim ondan kötü bir kahvaltı yaptım...

Sabah 1 zeytinli poğaça
1 bardak karışık taze sıkılmış meyve suyu

Öğlen 1 kaşarlı tost yanında bir bardak elma suyu

Ara 4 yarım ceviz 2 kuru kayısı

Akşam fırında izmir köfte tere salatası ve bir dilim ekmek

Sabah
2 kaşarlı tost, 1 fincan capuccino

Ara
2 paket grissini

Ara
1 kase yogurt 2 mandalina

Akşam
Yöresel hamurdan yapılan yemeğimiz vardı tavuklu, hamur olduğu için 1 kepçe yedim ve 4 kaşık yogurt

Ara
5 kestane, orta boy patates haşlama 3 dilim kaşar peyniri 1 dilim beyaz peynir

Bugun böyle oldu, 3 gündür et,tavuk ve yarında balık var :)

Canım izmirin meşhur tatlısından istiyor yaw. Evde de yapılabilir aslında. Duygu tarif var mıdır sende? Şeker için yememem lazım ama canım istedi bir kere. Yapayım azıcık yerim artık.

Bugun sabah bir haşlanmış yumurta iki küçük dilim ezine iki kaşık tahin pekmez iki dilim tam bugday ekmeği ve sütlü çay
Öğlen dünkü pizzadan kalanlar ve soda limon
Ara Antep fıstığı
Ara bir elma
Ara tarhana çorbası
Ara Trabzon hurması
Akşama da tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum ana bu Maraş tarhanası

Bugun şaçma bir menü oldu

Sabah
Zeytin, peynir, kızarmış biber ve domates

Ara
3 mandalina
1 elma

Aksam
Balık yaptım fırında ama balık pek taze gelmedi bana halbuki iki gün bile olmadı
Bir parça yedim Ufacık salata ekmek yedim.. Balık falan görmek istemiyorum bu arada
2 bardak limonlu çay

Çok kötü uyku bastırınca valla bi Türk kahvesi patlattım, yanında küçük çikolata

Bu arada korku sardı beni :))) evde bir tek balık ben yemiş oldum :))

haftasonu neler yaptım neler.hamile halime bakmadım. canım el açması börek çekti. patlıcanlı el açma börek yaptım fırında. bi de hamur arttı. üstüne kıymalı pide yaptım. oturdum yedim sonra da tabiki

pazar gunu de fırında başemel soslu patlıcan et sote,bi de ıslak kek yaptım. onları da afiyetle yedim.

tartılmıyorum hiç inş çok kilo almamışımdır

sabah artık yagda 2 yumurta yıyorum kahvaltılıklarla beraber. bi de ev yapımı üzüm pekmezi.
akşama da etsuyu çorba ve ıspanak var.

Selam kızlar :)Kaç gündür grip dolayısıyla bakamıyorum....Hala toparlanmış değilim zaten 5 gün boyunca çorba dışında kayda değerde birşey yemedim....

Canım izmirin meşhur tatlısından istiyor yaw. Evde de yapılabilir aslında. Duygu tarif var mıdır sende? Şeker için yememem lazım ama canım istedi bir kere. Yapayım azıcık yerim artık.

Canım hangi tatlı ki o ?

Bugün fena değildi menüm biraz toparlandım pc yi elime aldım...

Sabah 2 kuru kayısı+1 incir+2 tam ceviz

1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
1dilim ekmek
1dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 3 zeytin

Öğlen 1 kaşarlı tost 1 bardak meyve suyu

Akşam 1 tabak etli nohut
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

1 muz+1 elma

Lokma yaw. Burada da bulamadım daha.

Canım biz İzmirde ona para verip almayız ya da evde yapmayız..Zaten şöyle bir turlasan her sokak başında hayır için biri döktürür:)Hele ki günlerden cuma ise yaşadın demektir:))Biz dahi yılda en az 2 3 kez hayır için döktürürüz

bizim de iş yerinde rutin tatlımız oldu. her dışarı çıkan lokma alıp geliyor. benım de en cok sevdıgım tatlılardandır

Bugün sabah 2 kuru kayısı 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalık ve 1 bardak ballı süt içtim.....

Hiç birinin ne tadını ne kokusu alıyorum sadece bebek için yiyorumAğzımın tadı gelse artık bebek olmasa hiç birini yemicem

Ara öğün yaptım az önce 1 kivi+2 tam ceviz+1 incir+1 çay bardağı süt.....

Akşam yemeğinde 1 tabak etli nohut 1 kaç kaşık havuçlu pilav ve et suyuna çorba içtim bir kaç kaşıkta yoğurt

ben de dun aksam etsote yedım. yanında yogurtla ustune de ıslak kek. sonra da kivi, muz ve mandalina.
sabah da klasik kahvaltı yanında sucuklu yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…