2015 Şubat Anneleri

oralar çok daha zordur canım ya allah kolaylık versin ama evde klima vardır en azından. karşısına oturur kalkmazdım ben olsam. benim evim çok sıcak oluyor kış boyu doğal gaz ödemiyoruz nerdeyse dışarda güneş varsa kışın bile terleniyor. yazın hiiç durulmuyor nasıl bir yalıtımı varsa artık

cinsiyeti bekliyorum ben de. jokerin indirimi iyi oluyor aslında. kesin konuşan dr yok
alışverişe acelem yok ama indirim varken almak en iyisi. kalan parayla başka bir şeyini alırım

hadi senin ilk bebeğin olacak. ben güya tecrübeliyim. bir iki kelebek çırpıyor sadece. oğlumda bu haftada elimle duyuyordum kilodan duymazsın dedi dr. 10 kilo fazlam var ilkine göre. yağdan hissedemiyorum ya da bu bebek bana çekti yan gelip yatıyor
Benim o zaman kilodan duymuyorum.hamile kalmadan sıfır göbektim ama 18 kilo aldım yağdır onlar heralde.

Bugün her şeyden midem bulanıyor. Süt kokuyor, çorba kokuyor ve ağzıma acı su geliyor. 4 aydan sonra midem bulanırmış! Mümkün Mü acaba?

Anne olmak devamlı vicdanının sızlaması demek galiba...

yerleri sileyim dedim, elimle siliyorum yerleri birazcık karnım acıdı sıkıştı sandı bebeğim :( vicdanım sızladı.

Bugün her şeyden midem bulanıyor. Süt kokuyor, çorba kokuyor ve ağzıma acı su geliyor. 4 aydan sonra midem bulanırmış! Mümkün Mü acaba?
mümkün canım. benim başlarda da bulandı ama bitmedi hala. geçmezse evde yemek pişmediğinden ne bebek ne evdeki çocuk beslenicek.

Canlarım kabızlık için önerebileceğiniz birşey var mı?
Birsürü kayısı yiyip üstüne su içmek de etkilemedi.
Bu arada serefraz prenses bebişin hayırlı olsun canım.

Ben çözüm bulamadim kayisi yogurt kefir ilik su süt hic bisi cozmuyor :(

devit damla verdi dr, D vitaminim aşırı düşük o ishal gibi yapıyor. demir ilacı tam tersi. idare ediyorum
en işe yarayan çözüm bol bol su içmek kabızlık için. kayısı vs. kişiye göre etkisi değişiyor ve her zaman işe yaramıyor.
su içme kampına gir bakalım olcak mı
hamileliğin kötü bir yan etkisi bu hiç hoş değil

oğlan babasıyla gitti size takılayım dedim. sakinsizin siz de yaw:KK76::KK76:

ablalarım bi derdim var. ben bebişimi hep kız olarak hissettim çin rus hangi takvim olursa olsun hepsinde kız çıktı. dr.erkek dediğinde afalladım şok oldum resmen. 15 dk.ağzımdan kelime çıkmadı sonra çok sevindim herkese müjdeledim. ama hala oğlum olacakmış moduna giremedim. hissedemiyorum yani kızım olcakmış gbi geliyo bana bebek küser bana diye üzülüyorum. ben kötü bi annemiyim ya :KK43: çok üzülüyorum bilemezsiniz.. çok mutluyum ama buruk gbi bi yanım. çok kötüyüm ya. 10 gündür de eşim gezdirmedi beni iyice bunalıma girdim durup durup düşünüp düşünüp ağlıyorum. her gün ağlamaya bahanem var. işe giderken öptü ama niye sarılmadı eşim benden soğudumu diye ağlıyorum. çok bozuğum bu aralar. iyi bi anne değilim sanırım ben.. bu arada 1 kere ultrason da gördük 16.haftada 19.da gidecem bi daha. değişebilir mi? yada 2 kere üst üste öğrenirsem o zaman daha çok motive olurmuyum?
Biz de hep erkek dedik dr. kontrolde fıstık çok iyi görünüyor deyince afalladik. Ancak kesin değil gelecek ayı bekleyin dedi hazırlık için. Ayın 22sinde kontrol var ama biz artık kız moduna girdik :) :) değişir mi bilmem

İşte minik kuzucumun kuzulu cicisi Allahım bunn içinde sağ salim yavrumu görmeyi de nasip eylesin

Aa ben de bunun badisini aldim gule gule kullansinlar:)

Malesef arada hortluyo kabus gibi

Anne olmak devamlı vicdanının sızlaması demek galiba...

yerleri sileyim dedim, elimle siliyorum yerleri birazcık karnım acıdı sıkıştı sandı bebeğim :KK43: vicdanım sızladı.

Ay gecen hafta hep o hisle korka korka yaptim isleri insan korkuyo

Canim ilik sekerli ihlamur icmeyi denesen bu arada tesekkur ederm ;)

benim yahuşukluuuuu bir prensim olacak uleynnnnnnnn

kesinlesti mi aaaa tebrikler canim

Aa ben de bunun badisini aldim gule gule kullansinlar:)

Malesef arada hortluyo kabus gibi

Ay gecen hafta hep o hisle korka korka yaptim isleri insan korkuyo

Canim ilik sekerli ihlamur icmeyi denesen bu arada tesekkur ederm :KK66:

kesinlesti mi aaaa tebrikler canim
evet şekerrr kesinleşti boğazım için gittim çok acıyordu şansıma dr hadi gel bi bakalım bebeğe dedi bende uçtum artık sordum cinsiyetini çıkıntısı var erkek dedi

Bi ara birisi zeytinyağı demişti ama zeytinyağını içiyor muyuz söylememişti.

Bi yemek kasigi yutuver yavaş yut da cigerine kacrma sakin aman misir patlagi da iyi geliyor erik varsa kaynat komposto gibi posasi ile ic. Geceden incir kurusunu kayisiyi suya koy sabah cikan kara suyu ic ac karnina

devit damla verdi dr, D vitaminim aşırı düşük o ishal gibi yapıyor. demir ilacı tam tersi. idare ediyorum
en işe yarayan çözüm bol bol su içmek kabızlık için. kayısı vs. kişiye göre etkisi değişiyor ve her zaman işe yaramıyor.
su içme kampına gir bakalım olcak mı
hamileliğin kötü bir yan etkisi bu hiç hoş değil

Dört litre su içiyorum biraz daha fazla içeyim en iyisi.

Back
X