ben geldim kızlar
sessiz kalmış bu gece burası.
dün öyle yoruldum ki fatihe gittik cıvıle güya pek bişi almıcaktım bebişe mendille hastane çıkışı alacaktım.
oğluş geliyor demişti memlekette devlet hast. dr amcamız ama buraya gelince daha hiç kendi dr gitmedim cinsiyeti değişenleri görünce korkuyorum erkekten kıza dönermi diye ondan kıyafet almak istemiyordum ama duramadım herşeyi alasım geldi
![]()
yukarıdaki zıbın takımı hastane çıkışı kızlar cutebaby yazıyor 2 zıbını vardı kısa kol uzun kol o yüzden hoşuma gitti aldım hem erkek bebeğede kızada gider die aldım nolur nolmaz bizimde cinsiyet değişmesi fln olursa die tedbirli davrandım.
![]()
yukarıdakiler ise kırmızılısı bebek alt değiştirme minderi çok hoşuma gitti 2. bebekte de kullanılır kız da olsa die yine bunu tercih ettim. Yanındaki ise bebişimin banyo havlusu onuda kız erkek için gidebiliecek kullanabileceğim modelden tercih ettim. En köşedekiler ise 10 tane bebek mendili kenarlarıda gidilmiş hazır fiyatıda uygun tavsiye ederim alabilirsiniz arkadaş.
![]()
bunlar ise aldığımız cicişler mavili takımı babamız çok beğendi biraz pahalıydı ama yeleğinide takımına uygun bulunca aldık acımadık paraya En sonda ise tulum var ayaklı askılı tulum içinde de uzun kollu badisi var hoşuma gitti aldık.
![]()
Ayyy burdaki lacivert ayaklı tuluma bittim bebeğimin cinsiyeti kıza bile dönse bunu giydiririm kulakları var şapkasında poposunda ise kuyruk var çok şirinbir tanede iç zıbın aldım uzun kollu. Veee ilk don alın diyenler olmuştu ya bnde biraz büyük olsada atley boxer takımı aldım oğluşuma :)
Bunlarda bizim ilk cicilerimiz.
İlk hediyemizi ise dayısı aldı gsstoreden hastane çıkışı almış oda ama onunkiler kısa kollu yazlık sezon ürünü sanırım ama olsun bizim Aslanımıza yakışır.
RAbbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşAllah bu ciciler içinde cennet kokusunu içime çekmeyi nasip etsin.
Hepside çok güzel inzarcim. Güzel günlerde giyinsin bebegin inşallah. Bende birkaç parca aldim birşeyler indirimler varken kizima hediye.