2015 Şubat Anneleri

ben geldim kızlar :KK24:
sessiz kalmış bu gece burası.
dün öyle yoruldum ki fatihe gittik cıvıle güya pek bişi almıcaktım bebişe mendille hastane çıkışı alacaktım.
oğluş geliyor demişti memlekette devlet hast. dr amcamız ama buraya gelince daha hiç kendi dr gitmedim cinsiyeti değişenleri görünce korkuyorum erkekten kıza dönermi diye ondan kıyafet almak istemiyordum ama duramadım herşeyi alasım geldi :KK71::KK68::KK46:

jz0vVm.jpg

yukarıdaki zıbın takımı hastane çıkışı kızlar cutebaby yazıyor 2 zıbını vardı kısa kol uzun kol o yüzden hoşuma gitti aldım hem erkek bebeğede kızada gider die aldım nolur nolmaz bizimde cinsiyet değişmesi fln olursa die tedbirli davrandım.

JdR735.jpg

yukarıdakiler ise kırmızılısı bebek alt değiştirme minderi çok hoşuma gitti 2. bebekte de kullanılır kız da olsa die yine bunu tercih ettim. Yanındaki ise bebişimin banyo havlusu onuda kız erkek için gidebiliecek kullanabileceğim modelden tercih ettim. En köşedekiler ise 10 tane bebek mendili kenarlarıda gidilmiş hazır fiyatıda uygun tavsiye ederim alabilirsiniz arkadaş.

mqOrXP.jpg

bunlar ise aldığımız cicişler mavili takımı babamız çok beğendi biraz pahalıydı ama yeleğinide takımına uygun bulunca aldık acımadık paraya En sonda ise tulum var ayaklı askılı tulum içinde de uzun kollu badisi var hoşuma gitti aldık.

q96mn3.jpg

Ayyy burdaki lacivert ayaklı tuluma bittim bebeğimin cinsiyeti kıza bile dönse bunu giydiririm kulakları var şapkasında poposunda ise kuyruk var çok şirin :D bir tanede iç zıbın aldım uzun kollu. Veee ilk don alın diyenler olmuştu ya bnde biraz büyük olsada atley boxer takımı aldım oğluşuma :)

Bunlarda bizim ilk cicilerimiz.
İlk hediyemizi ise dayısı aldı gsstoreden hastane çıkışı almış oda ama onunkiler kısa kollu yazlık sezon ürünü sanırım ama olsun bizim Aslanımıza yakışır.
RAbbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşAllah bu ciciler içinde cennet kokusunu içime çekmeyi nasip etsin.

Hepside çok güzel inzarcim. Güzel günlerde giyinsin bebegin inşallah. Bende birkaç parca aldim birşeyler indirimler varken kizima hediye.

. Ya bir ben mı hissedemedim bebeğimi artık 20. Haftaya geldim yaa peki hafif kıpırtı dısında acı oluyor mu
Hayır cnm bende varım:( yalvarıyorum yavruşuma şöyle sağlam bi tekme savur annene diye ama tık yok :) bide ilk defa 1 ay sonra kontrol şimdi iki haftam kaldı ama zaman geçmiyor bebişimi de çok merak ediyorum diyorum ki en azından bi hareket hissetsek çok rahatlıcaz :) yani anlıcan her güne umutla uyanıyoruz

Çok teşekkür ederim. Erkek annesi olmakla ilgili yazılar okuyayım azıcık. Nankör olmıyım bu kadar. Hormonlarım tavan yaptı sanırım ondan böyle psikolojik buhranlara girdim.

oluyor tatlım boyle seyler , sen kendını sıkma da bebişinde etkılenmesın.

burdaki marifetli hanımlardan imrendim dedim bende mendilini kendim yapayım bebeğimin , kumaşçıya gittim denilen türden kumaşı aldım, 2 topta ip aldım patik örmeye : ) eve geldim anacım kalın tığ var ince tığım yok baktım baktım yok yapamadım mendillerini çocuğumun : ( yakında tuhafiye yok hava sıcak gidemedim de etrafa bi bakayım nerde var kaldı öylece

Selam kizlar yeni uye oldum ben de. 18. Haftamdayim ve surekli bir bas donmesi durumundayim:KK43: tansiyonum 10-6 cikiyor dusuk yani..sizde boyle bir problem oluyor mu? Bazen oturdugum yerde bile cok basim donuyor.

benımde tansıyonum sureklı 9-5 yada 10-6. doktor dusuk demıstı. hamılelıkten oncede dusuktu be ani baş donmelerım yada azıcık acıksam mide bulanmalarım olurdu. hamılelıkte belırtıler daha da arttı tabı. doktor sureklı atıstır miden hıc boş kalmasın dedı. atıstırmaktan kastı hep yemek yemek degıl tabıkı. saatte bir meyve, bir avuc fındık, yada ceviz, kuru incir kuru kayısı gıbı seylerde yıyebılırsın. cok yardımcı oluyor bana.

Canım biz batı tarafındayız Nilüferde burda yağmur mağmur yok ya! Keşke yağsa ay valla hiç rahatsız olmam tekmelesin dursun yavrummm :)

bende nilüferdeyım cnm. cumartesi degıl ama pazar dehsset yagdı bizim burda .. bu arada tekmeler rahatsız edıcı degıl tabıkı mutluluk kaynagı ama artık benımkı oyunlara basladı resmen. gece yan yattıgımda biraz karnıma yuklensem hemen tekmelemeye baslıyor , sıkıştıgını mı haber verıyor napıyor. o yuzden yuzum tavana donuk yatmam gerekıyor oda cok zor uykuya dalmakta zorlanıyorum bazen

Kizlar dun bizde biraz gezdik arabalara filan baktim sanırım yorulmusum kasigim ağrıyor cok gezmedik ama sabah ağrıyla uyandım simdi hafifledi az şükür

Ay kızlar ben daha bişey almıcam diyordum ya jokere girdim dayanamadım bebeğimin ilk hediyesini aldım annesinden hastane çıkışı :) eve varınca resminin paylaşırım bu arada 99 dan 39a inmiş bebek kıyafetlerinde çok acayip indirim var ☺️

carrefour jokerden aldın sanırım. bende gecen hafta battanıye falan aldım ordan cok ındırım vardı. dunde ugradım bıraz yagmalanmıs resmen. bıde ıcerde aglayan cok cocuk vardı kafam kaldırmadı kactım hemen bakamadım :)

bende nilüferdeyım cnm. cumartesi degıl ama pazar dehsset yagdı bizim burda .. bu arada tekmeler rahatsız edıcı degıl tabıkı mutluluk kaynagı ama artık benımkı oyunlara basladı resmen. gece yan yattıgımda biraz karnıma yuklensem hemen tekmelemeye baslıyor , sıkıştıgını mı haber verıyor napıyor. o yuzden yuzum tavana donuk yatmam gerekıyor oda cok zor uykuya dalmakta zorlanıyorum bazen
Doktor sırt üstü yatmamın rahatsız olacağını söyledi hem bel ve sırt ağrısı yaparmış hemde yan yatmak anne ve bebek için daha sağlıklıymış :) ay çok özeniyorum size var ya burda yazdıkça arkadaşlar sabırsızlığım artıyor :)

Kizlar dun bizde biraz gezdik arabalara filan baktim sanırım yorulmusum kasigim ağrıyor cok gezmedik ama sabah ağrıyla uyandım simdi hafifledi az şükür..ve bnde cok olmasada hareketleri net hissediyorum

Slm kizlar biz anaokuluna basladik ve cok heyecanliyiz darisi tum annelere

Butun yavruslarima basarilar diliyorum sanslari bahtlari yollari acik olsun hep canlarimin onlari kocaman opuyorum:KK68:

Benim o zaman kilodan duymuyorum.hamile kalmadan sıfır göbektim ama 18 kilo aldım yağdır onlar heralde.

cnm ben baya zayof bırıyım hamılelıkte aldıgım kılolarla bıle 50 olamadım daha. 17. hafta hısetmeye basladım. doktor zayıf oldugun ıcın erken hıssettın dedı bana. cunku 20 den once hıssetmek zordur, takılma sakın bu konuya demıstı

Back
X