2015 Şubat Anneleri

ne kayrasıı uleynnn esobasın sen bundan sonra esoba diycez bitti gariii :KK48: canım yaaa vallah adının kayra olduğunu bilsem yazmazdım ama doğru diyorsun hem kız hem erkek ismi fakat şöle hani kayra daha çok erkeklere yakışır diye düşündüm ben küfreetme uleynnn sonraa yani bak seçkinde erkek kız ismi ama niyeyse ben erkeklere yakıştırıyorum ben deliyim sen beni fazla takma canımm :cool:
hoş kayra değil adım. Allah aşkına 34 yaşında kadının benim çağımda kayra adı mı vardı sanki.

ayyyyy dilimde yine uçuk çıktı yaaa kurtulamadım şu meretten :110:

Aminnnnnnnnnn aminnnn amin canım inşAllah :nazar::nazar::nazar::KK46:
aynen canım güya mendille hastane çıkışı alacaktım bir girdim gözüm döndü didik didik ettim reyonları :cool::oops:
öldüm yorgunluktan o kadar mağazada dolaştım ki. en sevdiklerimi aldım. Pike bende düşündüm ama hele şu beşik olayını netteştiremedik o yüzden o işi beşikle birlikte yapmayı düşünüyorum. Eşim park beşiklere pek yanaşmıyor mobilya beşik istiyor onlardada takım olunca fiyatlar 1500 üzeri 3000 4 ooo gidiyor. Okadarıda bizi sarsar bakalım sonuç ne olacak :KK48:hala isim konusundada netleşemedik eşimle tek bir isimde ortak karar verdik onuda bnm kardeşim uzun oluo die beğenmiyor :KK51:
Canim gercekten pahali eger hemen odasini ayirmicaksan simdilik karyola besik alirsin buyuyenlrrden bryaz alirsan odasini ayircagin zamanda cok rahat dolabini falan bulur alirsin

Bakın Buda benim kızçem :) maşallah kuzuma

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 84
selam kızlar hafta sonu bitince gelmişssiniz sohbet ilerlemiş:KK48:
ya bazen bilgisayar başında bir işim mi olsaydı diyorum, tabi en paralı ve en kolayından :KK48:
hızlı kilo almaya başladım, sebze yemeği çorba falan pişiriyorum ama yiyemiyorum sonra ekmek arası vs. devlet çözüm bulsun halime.
sağlık ocağına gittim, tansiyonu ölçtü yolladı. bir de o kadar aradı illa gel diye :cool:

bu sabah dr a gittik 4 lü tarama sonucu için.gayer güzel dedi.yaş riskide düşükmüş.15 gündur şiştim heyecandan çok şükür rahatladım.inşallah sorunsuz tamamlarız

evet işe giderken yok ama işte ne giyeceğim derdim büyük şuan :KK51:
onun dışında çok rahat oluyor hergün ne giysem derdi olmadan

rahat olmaz mı cnm ya. ben zaten hersabah ne gıysem derdınden işe gec kalıyorum. normalde dert hamılelıkte ıyıce beter durum. elbıse almıstım bıkac tane onlarda artık hava serınledı gıyılmıyo askılı falan oldugu ıcın. tayt tunik gıyıyorum bıkac gundur

Bende de aynı sekilde tansiyon, aç kalmamaya çalış bir de kendini yorma canm
benımde tansıyonum sureklı 9-5 yada 10-6. doktor dusuk demıstı. hamılelıkten oncede dusuktu be ani baş donmelerım yada azıcık acıksam mide bulanmalarım olurdu. hamılelıkte belırtıler daha da arttı tabı. doktor sureklı atıstır miden hıc boş kalmasın dedı. atıstırmaktan kastı hep yemek yemek degıl tabıkı. saatte bir meyve, bir avuc fındık, yada ceviz, kuru incir kuru kayısı gıbı seylerde yıyebılırsın. cok yardımcı oluyor bana.

Artık hamile pantolonu alma zamanım geldi gibi düşünüyorum ben de :) giyecek bişeyim kalmadııı
rahat olmaz mı cnm ya. ben zaten hersabah ne gıysem derdınden işe gec kalıyorum. normalde dert hamılelıkte ıyıce beter durum. elbıse almıstım bıkac tane onlarda artık hava serınledı gıyılmıyo askılı falan oldugu ıcın. tayt tunik gıyıyorum bıkac gundur
pan

önceki hamilelikten 2 pantolonum var, bir kaç da hamile tişörtü. okul başladı öyle gidiyorum şimdi. ama her gün aynı kıyafet olmaz. öğrencinin karşısına hamile tişörtüyle çıkamam benimkiler liseli espri yaparlar uyuz olurum. alışveriş yapmam lazım çok pahalı yazlıklar bitmiş, kışlıklar çıkmamış. öyle kaldım arada. zaten kiloluyum da. evde bile kıyafetim yok şortların beli sıkıyor. tam sezon geçişi olduğundan oldu bu sıkıntı.

Bende de aynı sekilde tansiyon, aç kalmamaya çalış bir de kendini yorma canm

ikiside cok zor inan. iş yerınde sureklı bır sey yenmıyor. yorma konusu desen masa bası calısıyorum allahtan ama eve gıdınce yınede cok yorgun hıssedıyrum. evdede iş bıtmıyo. idare edıyoruz bi şekilde yeterki saglık olsun

Back
X