2015 Şubat Anneleri

arada oluyor canım malesef ben 20. haftadayım hala sabahları ve gün arasında mide bulantım oluyor. senin haftanda bende safra çıkarıyordum. yani bir ara bitiyor gibi bir arada coşuyor. üşütmemeye dikkat et.

Teşekkür ederim canım insan tedirgin oluyo böyle durumlarda.

kızlar muayene için gittiğim hastanenin doğum fiyatlarını öğrendim normal 1.400 mecburi sezeryan 1.600 isteğe bağlı 2.700

kızlar muayene için gittiğim hastanenin doğum fiyatlarını öğrendim normal 1.400 mecburi sezeryan 1.600 isteğe bağlı 2.700

şuraya bak bide isteğe bağlı 2 katı :D bende üniversite hastanesine gidiyorum sezeryan olursa prof. giriyormuş oda bıçak parası alıyormuş kim bilir ne kadar alıyordur :D

sinirden yazının devamını getiremedim :KK61: diğer hastaneler telde fiyat vermiyormuş tek tek gezip fiyat alıcam herhalde bu fiyata doğurmaktan vazgeçsem mi acaba bebiş hep içimde kalsın en iyisi :rolleyes: sanırım devlet hastanesinin yolları görünecek bize :KK61:

sinirden yazının devamını getiremedim :KK61: diğer hastaneler telde fiyat vermiyormuş tek tek gezip fiyat alıcam herhalde bu fiyata doğurmaktan vazgeçsem mi acaba bebiş hep içimde kalsın en iyisi :rolleyes: sanırım devlet hastanesinin yolları görünecek bize :KK61:

ya ben şeyi anlıyorum hani normal doğum yapacak kapasite olmayabilir ozaman isteğe bağlı sezeryan düşünebilir insan ozaman kıyılır paraya ama normal doğumda bu ücret aşırı canım ya özeldekilerde devlettekilerde hertürlü çıkartıyor o yavruyu aynı şekilde. çok yüksek geldi bana ne bileyim.ben hiç özeli düşünmedim doğum olarak burda fiyatlar öyle yüksekte değil 1000 ila 1500 arası değişiyor hatta eminim ucuzada yapan vardır. ama oraya verceğime çocuğum için birşeyler yaparım gibime geliyor :)

Normal doğum ücretini karşılayamıyacak durumda mısın? Dur bakalım bir hal çaresi bulunur. Sürekli gittiğim yer diyosun doğumda da oraya gitsen daha iyi olmaz mı?

ya ben şeyi anlıyorum hani normal doğum yapacak kapasite olmayabilir ozaman isteğe bağlı sezeryan düşünebilir insan ozaman kıyılır paraya ama normal doğumda bu ücret aşırı canım ya özeldekilerde devlettekilerde hertürlü çıkartıyor o yavruyu aynı şekilde. çok yüksek geldi bana ne bileyim.ben hiç özeli düşünmedim doğum olarak burda fiyatlar öyle yüksekte değil 1000 ila 1500 arası değişiyor hatta eminim ucuzada yapan vardır. ama oraya verceğime çocuğum için birşeyler yaparım gibime geliyor :)

Canım onda da birsürü şey yapıyolar bazen suni sancı vermek gerekiyo işte serumlar şunlar bunlar ilgi alaka oluyor sana 1000 1500 tl. Aslında en güzeli evde kendi yatağında doğurmak aynı Türk filmlerindeki gibi ;)

Normal doğum ücretini karşılayamıyacak durumda mısın? Dur bakalım bir hal çaresi bulunur. Sürekli gittiğim yer diyosun doğumda da oraya gitsen daha iyi olmaz mı?

sen şimdi böyle diyince eşimin bir arkadaşının eşi hamile kaldı düğünden hemen sonra ee borç harç filan insan sıkışık oluyor ama nedense yine gitmiş özelde doğurmuş eşimden borç istemişti arkadaşı. bizim buralarda çok moda özelde doğurmak. ha bende üni. hastanesine gitmeseydim özelde doğururdum sebebi ise burdaki kadın doğum hastanesinde iyi anılarım yok eşime yanında bile geçirtmiyorum.ama burda epidural sezeryan fiyatı taş çatlasın 1200 lira yani isteğe bağlı olsun olmasın. normal doğum ücreti 700 1000 tl arası.

öyle boş boş otururken bi arayayım sorayım dedim yoksa doğumda şok olacakmışım :KK57: insan bebeği için sağlığı için herşeyi yapar en yüksek fiyatı da verir ama dediğin gibi özel de olsa devlette olsa evde bile olsa o bebek bir şekilde dünyaya gelecek Allah korusun çok kötü bir şey olmadığı sürece o parayı bebeğimin başka ihtiyacına harcamayı tercih edicem...

sen şimdi böyle diyince eşimin bir arkadaşının eşi hamile kaldı düğünden hemen sonra ee borç harç filan insan sıkışık oluyor ama nedense yine gitmiş özelde doğurmuş eşimden borç istemişti arkadaşı. bizim buralarda çok moda özelde doğurmak. ha bende üni. hastanesine gitmeseydim özelde doğururdum sebebi ise burdaki kadın doğum hastanesinde iyi anılarım yok eşime yanında bile geçirtmiyorum.ama burda epidural sezeryan fiyatı taş çatlasın 1200 lira yani isteğe bağlı olsun olmasın. normal doğum ücreti 700 1000 tl arası.

Reyhan araştırsa belki daha ucuza da bulur da hep kontrole oraya gidiyormuş ya ben o yüzden orada olsa daha iyi değil mi dedim. Özel hastaneler herşeye para alıyor gerçekten. O yüzden de fiyatlar hep değişiyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

Canım onda da birsürü şey yapıyolar bazen suni sancı vermek gerekiyo işte serumlar şunlar bunlar ilgi alaka oluyor sana 1000 1500 tl. Aslında en güzeli evde kendi yatağında doğurmak aynı Türk filmlerindeki gibi :KK66:

ne bileyim bizim ne olcağımız belli değil. eğer olurda sezeryan olursam üni hastanesinde mecburen para veriyorsun doktora. yine alır 1000 tl üstü gibi bence. hayır birde kötü tarafı tamam son zamanlar her hafta kontrole gidiyosunda ya gitmeden sancılar başlarda doğum başlarsa korkusu var bende. hastane uzak ta şehir dışında :KK54: o kafamı karıştırıyor sadece.

Bebegim iyiymis sukur. Suyu da iyiymis. Supheli kiz diyor hala dr. Surekli bacaklarini kapatiyor. Neyse ayrintili usg de belli olur en kotu. Daha alisveris yaptigim da yok.

ne bileyim bizim ne olcağımız belli değil. eğer olurda sezeryan olursam üni hastanesinde mecburen para veriyorsun doktora. yine alır 1000 tl üstü gibi bence. hayır birde kötü tarafı tamam son zamanlar her hafta kontrole gidiyosunda ya gitmeden sancılar başlarda doğum başlarsa korkusu var bende. hastane uzak ta şehir dışında :KK54: o kafamı karıştırıyor sadece.
. Canlarım ben napiyim ya jimerde sezeryan 4500 tl eşim arada şskayla söylüyor çok para falan diyede bebişim iyi ve sağlıklı olsun yeter para helsl olsun napalım? Gdçende eltim parayu dıyunca neyse ikinciyidedevlette yaparsın dedi

Dogum onemli. Hastane ve dr icinize siniyorsa fiyata bakmayin. Tani biraz fazla yazilan miktarlar benim gittigm hastane normal 600 fln. Ama ist.da hep ucuj fiyatlar bn konyadayim. Bir de gittigim hastane kucuk eski bir yer. Dr eskiden bildigim icin gidiyorum

Ah şu korkular. Allah rast getirir inşallah canım benim.

canım normal doğumu karşılarım tabiki ama ya normal doğuramazsam mecbur olduktan sonra 2.700'ü de vericem ama şu anda bi sıkıntımız yok o yüzden normal istiyorum ama fiyatlar çok uçmuş... 6 sene önce özel bi hastanede çalışıyodum şimdiki normal doğum fiyatı o zamanın sezeryan fiyatıydı bide ordaki bazı doktorlardan biliyorum hastayı bir şekilde kandırarak sezeryana alıyodu ben şimdi normal diye gidicem doktorumu ne kadar tanıyabilirim ki belki Allah korusun bebek ters kordon dolanmış diye türlü yalanlar söylerek sezeryan olmalısın diyecek bu bana göre mecburi sezeryana girer ama ya hastane isteğe bağlı sezeryan derse bebeği rehin mi bırakıcam yoksa yok canımızla milletten borç mu isticez....devlet bu konuda hiç takip etmiyor hastaneleri herkes istediği gibi at koşturuyor kim kimden ne koparırsa....

. Canlarım ben napiyim ya jimerde sezeryan 4500 tl eşim arada şskayla söylüyor çok para falan diyede bebişim iyi ve sağlıklı olsun yeter para helsl olsun napalım? Gdçende eltim parayu dıyunca neyse ikinciyidedevlette yaparsın dedi

jimer öyle canım.fiyatlar aşırı malesef. ama tabi verecek durumun varsa koymuyor bu paralar.

Back
X