- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Topikte gebelerin arasında takılayım biraz bana da bulaştırın ben de gebe kalayım diye geldim
Gebe kalamam durumum kronik hal alınca sizlerden nasipleneyim dedim![]()
bulaşır bizden sana merak etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topikte gebelerin arasında takılayım biraz bana da bulaştırın ben de gebe kalayım diye geldim
Gebe kalamam durumum kronik hal alınca sizlerden nasipleneyim dedim![]()
belki inanamazsınız benim mide yanmam daha adetime 1 hafta kala başlamıştı, bazı arkadaşlarım hamilesin sen demişlerdi de daha 1 hafta var ne çabuk belli olacak demiştim , o gün bugündür ara ara yanar durur geçenlerde bir gece sabaha kadar uyutmamıştı .
Ozel bir neden yokmus. Bir suru sey olabilirmis, tansiyon yuksekligine dikkat etmem lazimmis. En kotusu yapabilecegim hic bir sey yokcanım insallah hersey yoluna girer..neden azalıyormus sebebi belli mi ?
amin canim, cok sagol. Hemen deneyeyim.Canım havuç suyu iç,ibrahim saraçoğlu söylemişti,ocak annelerinde uygulayanlar vardı..inşallah düzelir,rabbim şifa versin..
bulaşır bizden sana merak etmeçok uğraşanlar mı ararsın düşük yapıp tekrar kalanlar mı ararsın her türlüsü var bizim topikte bütün deliler burda ama o bulaşmasın
![]()
kahve içmek için bahane olmasın bu :))ya benim midemin yanmasını bol sütlü az kahveli nescafe geçiriyor, çok ilginç değil mi?
bulaşır canım allah gönlüne göre versin inşalahİnşallah bulaşsın bana da..
Takip ediyorum hepinizi uzaktan uzağa...
Yazma fırsatım pek olmuyor forumda dolaşmaktan...
Hepinizin doğum haberlerinide alacam Allahın izniyle..
kan ilaci demedi doktorum. İsine karisiyomus gibi olucam diye de hic bisey diyemiyorum kendime de bu yuzden sinir oluyorum. İns senin de hepimizin de Rabbim sifamizi verir.bol bol su iç canım. benim de biraz azdı düzeldi tekrar azalmaz inş. soluna yat dinlen fırsat buldukça. bir de kan ilacı kullanmıyorsan başla derim
hızlı yürümüş olabilirsin.daha sakin yürümeye çalış.bebek büyüdükçe bazen pozisyonundan dolayı karnına yaslanır gibi olur ozamanda karın çok sertleşir.gerilir. bebek pozisyonunu değiştirince rahatlarsın.bu da olabilir.
Canım eminönü şarkhan da istemediğin kadar kavanoz, çeşitli boylarda şişe bulabilirsiniz. Bilmiyorum istanbuldamısın ama:) ve şarkhan inanılmaz ucuz bir yer. İstanbulda olanlar mutlaka baksın.bir eminönü sevdalısı olarak avucumun içi gibi biliyorum oraları desem yeridir:)evet yapılmayacak sey degıl kavonozla etıketı bulsak cok rahat yapılır
kahve içmek için bahane olmasın bu :))
Canım eminönü şarkhan da istemediğin kadar kavanoz, çeşitli boylarda şişe bulabilirsiniz. Bilmiyorum istanbuldamısın ama:) ve şarkhan inanılmaz ucuz bir yer. İstanbulda olanlar mutlaka baksın.bir eminönü sevdalısı olarak avucumun içi gibi biliyorum oraları desem yeridir:)
ay valla ısırası gelır ınsanın dayanamaz :)bi çıksın bak ben onun o koca poposunu ısırcam zaten sabahtan beri öldüm ağrıdan hala ağrıyo![]()
benim dr.um tsh 2,5 altında olmalı demişti diğerlerini bilmiyorumOLMADI
merhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH = 1,74
serbest t4 düşük ama tek başına bir şey ifade etmez dedi. az çalışıyor gibi geldi ama yıne de ılac kullanacak durum yok. yıne de dahılıye uzmanına gorun dedıydı.
Kansizlik varsa dedim. Etkileyebilir cunku. Olmazsa bi tahlil yaptir degerlerine baktrkan ilaci demedi doktorum. İsine karisiyomus gibi olucam diye de hic bisey diyemiyorum kendime de bu yuzden sinir oluyorum. İns senin de hepimizin de Rabbim sifamizi verir.
bu havuc suyunu ben de duydum bi dene bakalım canım ve en önemlisi stres yapma insallah hersey guzel olur senin içinOzel bir neden yokmus. Bir suru sey olabilirmis, tansiyon yuksekligine dikkat etmem lazimmis. En kotusu yapabilecegim hic bir sey yok![]()
ben sabaha alıyorum canım kahvaltıdan 1 saat once falan uyanır uyanmaz..demir emiliminin azalmaması için kalsiyumlu seyler tuketmemelisin beraberinde o yuzden yemeklerden hemen önce ve sonra kullanma..ama bazıları da gunduz cok acıktırıyor diye gece yatmadan önce iciyor..cok önemli değil gece veya gunduz..hangisi rahatına geliyorsa oyle alabilirsinkan hapına başlıcam bende kızlar acaba akşam mı sabahmı nasıl içeyim eczacı bişi ler söledi ama hatırlamıyom bilen yazsın hele
normade doktor sabah aç karnına iç demıstı bana. ama eczane ıctıkten bır ıkı saat once ve sonra sut urunlerı tüketme dedı. sabah ıcınce ıcım bayılıyor cok acıkıyorum . budakı arkadaşlar gece yatarken ıcıyorlarmıs ben de oyle yapıyorm . oncesınde de sut penır yoğurt falan yemıyorum 1-2 saatkan hapına başlıcam bende kızlar acaba akşam mı sabahmı nasıl içeyim eczacı bişi ler söledi ama hatırlamıyom bilen yazsın hele