hahaha :) gerçekten de. kulüpten arkadaş kurban almak istiyor.gelin kulüplere takılıyor : ))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha :) gerçekten de. kulüpten arkadaş kurban almak istiyor.gelin kulüplere takılıyor : ))))
çakıl mıı :) ben de bambam mı koysamvalla ilginç isim koyacaz diye millet ne yapacağını şaşırdı daha dün eşim söyledi bi arkadaşı çocuğunun ismini Çakıl koyacakmış . belki burdada vardır çocuğunun ismi kendi ismi çevresinden birinin ismi çakıl olan ama Allah aşkına çakıl yani , doğrusu ben sevmedim . aras ismi bence güzel ama anlamını bilmiyodum hiç bi arkadaş yazmış anlamlarından biri mesela at kılıymış , hoşuma gitmedi doğrusu.
işte bizde grubunuz burda. gelen gelir ne yapalım artık. bazıları da vakıt bulamıyor demekkı bir kez yazıp kaybolanda cok.bu whatsapa geçtiler şuraya yazan 5/6 kişiyiz artık bişey sordukmu eskisi gibi 15/20 kişi cevap yazmıyor eskisi gibi konuşulmuyor oldu olcak geri kalanlarda yeni bi grup kloysun listede dünya insan var ama nedense toplasan 10 kişi yazıyoruz
Cnm bdn nefesimi tutuyorum hareket hissedicem diye :) böyle bi manyaklık işte :) ya ben bebeğimi üzücem diye çekiniyorum yani bu ne manyak anne dicek yavrum evladım :) ama ben zaten her işte böyleyim ya her işim böle eee bise söz konusu dünyadaki en değerli varlığımız olunca malumokudum da senin için paylaştım. hissettim mi bilmiyorum göbek deliğimin orda bir şeyler oldu sanki. durup dinledim ama algılayamadım. öyle garip bir şey ki. çocukken serçeler yere konduğu zaman kaçmasın diye sessiz sessiz konuşup izlerdik. şimdi de öylece durup dinliyorum sanki ses çıkarırsam hareket edersem duracak gibi ama işte yine de tam algılayamıyorum. az kaldı sanırım haftaya hissederız artık . bana öyle geliyor.
Hiçbir problem yok canım. Varda bana mı söylemiyo diye çok düşündüm ama hiç kemdine dikkat et demiyo ağır kaldırma demiyo yarım gün hafızlık eğitimi verebilir miyim diye sordum gayet tabi bebeğinde maneviyatı gelişir git gel dedi yürüyorum yani. Ama bıraktırmıyo işte her seferinde bu son kutu diyo. Başta verdiğinde kullanmadım 2 hafta onumu telafi ediyo dicem ama o dediği tarihten sonra 7 hafta geçti. Dozu düştü sadece. Bu arada geçen annemin ilaç dolabını düzeltirken progestan gördüm :) adet düzensizlikleri var farklı şeylere de veriliyo demekki sadece düşük için değil. Rahmi destekliyo heralde. Ben karnım geriliyo dedim de progestan kullandıkça dert etme o korur dedi
evet ya sadece doktoruna sor bence de. Abuk subuk konuşup duruyo insanlar,ben bu aya kadar daha kim cocuk düşürmüş kimin komsusu nasıl dusurmus tüm bu hikayelere maruz kaldım. Sinirimi bozdular boş yere, sen fırsat verme :)hemşire de neye dayanarak söylüyo acaba , gözü radar sanki aman sen boşver onun dediğini herkes diyo ilk gebelikte geç hissediliyomuş diye hatta geçenlerde biri yazmıştı bi arkadaşım 7. ayda hissetmiş diye , kilo bu durumu etkiliyo gibi ama zayıf olup hissetmeyenlerde var .teteno zişini de bence doktoruna sor bence yan etki yapacaksa o zaman progesteronu kullandığın sürece durum aynı değil mi niye sonra yan etki yapmayacak mesela ?? bunu doktoruna sor en iyisi
külübe bi kurban lazımmış emmihahaha :) gerçekten de. kulüpten arkadaş kurban almak istiyor.
kız valla ben iş yerindeyim buraya yazarken müşteriyle konuşuyom hergün listemdeki 200 müşteriyle yapıyom telefon görüşmesi ben vakit buluyom vala burasıda olmasa tek başıma kafayı yerimişte bizde grubunuz burda. gelen gelir ne yapalım artık. bazıları da vakıt bulamıyor demekkı bir kez yazıp kaybolanda cok.
ya benimde böle bazen taş gibi oluyor sanki nefes alamıyorum normal mi bu şimdikarın gerilmesi işine takıldım benimde geriliyo gibi oluyor dün söyledim doktora rahim büyüyo karnın büyüyo o yüzden endişe etme dedi bana
aynen benimde öle ama sağlık ocağına gidiyorum ayda bir kere tahlil yaptırıyorum yapıyorlar zaten hemenevet sorma üzerine uçasım geldi bi ara at koşturacak halleri yok herhalde etleri ne butları ne daha miniklerimizin bu kadar hissediyoruz varlıklarını hissediyoruz zamanla tabiki artacak çok bilinçsizceydi çokkkk
bendede aynı durum var doktorum hiç bi tahlil istemiyor öyle çok bilmişlik yapıp işinede karışmak istemiyorum çok biliyorsan niye geliyorsun dicek ilgileneceği varsa da ilgilenmicek daha önce bi kaç karıştım daen son memlekette tahlillerim yapıldı daha da bir şey yapılmadı yani unutuyorlarmı umursamıyorlarmı anlamadım birde özel devlet olsa vay halimizeeee doğumunuzuda tek başınıza yapın dicekler
![]()
hemşire de neye dayanarak söylüyo acaba , gözü radar sanki aman sen boşver onun dediğini herkes diyo ilk gebelikte geç hissediliyomuş diye hatta geçenlerde biri yazmıştı bi arkadaşım 7. ayda hissetmiş diye , kilo bu durumu etkiliyo gibi ama zayıf olup hissetmeyenlerde var .teteno zişini de bence doktoruna sor bence yan etki yapacaksa o zaman progesteronu kullandığın sürece durum aynı değil mi niye sonra yan etki yapmayacak mesela ?? bunu doktoruna sor en iyisi
ya benimde böle bazen taş gibi oluyor sanki nefes alamıyorum normal mi bu şimdi
bende öyle yapıcam artık canım şimdiye kadar kaydım var sanıyodum meğer benm kaydımda yokmuş eşim yaptırmıştı güya yada hastahanedkilerin birbirinden haberi yokaynen benimde öle ama sağlık ocağına gidiyorum ayda bir kere tahlil yaptırıyorum yapıyorlar zaten hemen
ya benimde böle bazen taş gibi oluyor sanki nefes alamıyorum normal mi bu şimdi
Cnm biz whatsaptada 7 24 konusmuyoruz burayada yaziyoruz ama herkesin isi var yogun olunuyo ama herseyi okuyoruzbu whatsapa geçtiler şuraya yazan 5/6 kişiyiz artık bişey sordukmu eskisi gibi 15/20 kişi cevap yazmıyor eskisi gibi konuşulmuyor oldu olcak geri kalanlarda yeni bi grup kloysun listede dünya insan var ama nedense toplasan 10 kişi yazıyoruz
doktorumun verdiği progestanım bitmek üzere tekrarlamazsa diyerek daha sonraya erteledi canım.. doktoruma soracağım zaten 18. haftamıza kadar çok normal giden bir hamileliğim vardı progestan falan adını bilmiyodum ama 18. haftada k.rengi daha sonra kırmızı akıntım oldu doktorum onun üzerine yazdı ama inş. tekrarlamaz artık
yazanlara lafım yok zaten canım hiç yazmayanlar var paylaşım ortamı sonuçta hepimiz birbirimizin tecrübesinden yararlanıyoruzCnm biz whatsaptada 7 24 konusmuyoruz burayada yaziyoruz ama herkesin isi var yogun olunuyo ama herseyi okuyoruz