2015 Şubat Anneleri

evet aç olarak gittim ben.
benımde ıstemedı gıttım sağlık ocağında yaptırdım gidince doktoruma da gosterıcem.
ben sağlık ocağına kılodan dolayı yaptırmak ıstıyorum dedım.
sende halsızlık var ondan dersın.
yoksa bazı doktorlar her seyı düşünmüyor nedense.
eskiden üniversite hastanesine gıdıyordum. orda ilk ay yaptılar test sonra 3 ay bıttıkten sonra tekrar yaptılar ve ayrıntılı olarak her seye bakıyorlardı. benım doktor hıc ıstemıyor valla.
Bgn gittim saglık ocgına aşı için çağırmşlardı kan tahlilinide sordum aç gel yapalım dediler yaptrayım sonucu göreyim bnde

Bende yaparmı bilmiyorum , genelde çok kilo alımında yaptırıyor doktorlar yada nebilim kafalarına göremi acaba :))
Doğru söylüyorsun, arkadasıma cok kilo aldın o yüzden yapıcaz demişti doktoru , belki cok kilo almazsak o zamana kdr yapmaz , iyi bi cocuk olursak şirinleri bile görebiliriz hem :))

Kızlar malum anlatmıştım ev aldık Kasım sonu gibi taşınıcaz mutfağımızda renk olarak mürdüm ve beyaz seçtik
Kullanan var mı ? Memnunmusunuz :)
{Aslında sormak için çok geç ama olsun:KK55:}
Birde benim şimdiki evim de mutfak perdem stor orda stor değil de ip perde alalım diyorum , önerirmisiniz ??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar ayıptır sorması eşlerinizle olan cinsel yakınlaşmadan sonra birşey oluyormu ? benim karnımın şekli bile değişiyor. Geriliyor. Çok sert oluyor . Normal mi ??
bende çok geriliyom zaten bu ara nedense istemiyorum psikolojik heralde bebeğe zarar vercekmişim gibi geliyo:S

Evet evet bize düşkün olsunlar :) en Sevdiğim sey cocuğun anneye gelince susması yaa bitiyorum o ana
bende hasretim ayoll benim uçan cadı babasının tek aşkı sanki sonradan gelen kumaymışım gibi davranıyordu bana 2 li yaşlarda babadan başka kimse öpemezdi ben bile kandırarak öpüyordum düşün artık şimdi biraz biraz iyi olduk ama oğluşummm bana düşkün olsun gerçekten çok isterim

yine de doktoruna danışderim kullanmadan önce bazı gebelere önerilmiyor

Benimki omega 3 ün etkisi hamilelikte kanıtlanmadı daha dedi. Üçmek istiyorsan içebilşrsin dedi. O hap ismi vermediği için ben de araştırıyorum işte. Hatta balık yağını kapsülle değil de şişeden kaşıkla mı içsem diyorum. Sabahları zeytinyağı içe içe yağ içmeye alıştım zaten.

bence kendi aile hekimini ara benide aramadı ebe ben kendim arayıp sordum ne zaman geleyim diye

Onlara kalsa çoktan gitmem lazımdı :63: Ama siz burda konuştukça korktum,doktorumla da konuşmadık hiç bunu. O yüzden kararsızım :KK64:

1411134992496.webp Bu Mevlüt şekerini de ben yaptım nasıl o küçük sisenin içine de çörek otu ve cevsen koyucam üstüne de bebeğinin ismini yazicam

Benim eşim dokunmaya korkacak durumda su ara :)) kardeş kardeş ŞEFKAT içinde uyuyoruz:)) o yüzden bilemedim

Benim ki hiç korkmuyor valla , Allah ne verdiyse :) Yalnız fantazi die bişe kalmadı , her seferinde gülmekten ölüyoruz . Ama senin içinde bebek var diyor gülüyor bende gülüyorum sonra tak fişi bitir işi :KK23:

de haydiii sabunu koydum legene gör başıma ne geleeee ben gider kızı almaya gazam mübarek olsun hepinizi öpüyoreeeee

Kızlar malum anlatmıştım ev aldık Kasım sonu gibi taşınıcaz mutfağımızda renk olarak mürdüm ve beyaz seçtik
Kullanan var mı ? Memnunmusunuz :)
{Aslında sormak için çok geç ama olsun:KK55:}
Birde benim şimdiki evim de mutfak perdem stor orda stor değil de ip perde alalım diyorum , önerirmisiniz ??
BENimde çatı katı var camı oval olduğu ıcın ip perde aldım ama şu birbirine sarılmış kalın sicim gibi olanlardan. memnunum çok güzel duruyor. yıkarken de karışmasın dıye bağlıyorum ortadan yıkıyorum bir sorun yaşamadım.

bende çok geriliyom zaten bu ara nedense istemiyorum psikolojik heralde bebeğe zarar vercekmişim gibi geliyo:S
Bebeğe zararı yokmuş aslında , hatta eşler arasında yakınlaşma ilişkiyi de güçlendirdiği için iyimiş. Sadece çoğul gebelikler kanaması olanlar düşük tehtidi olanlara yasak. Fakat bizde durum daha da değişik. Çok ama çok geriliyor. Hatta bi süre ağrı yaşıyorum.

Eki Görüntüle 1247675 Bu Mevlüt şekerini de ben yaptım nasıl o küçük sisenin içine de çörek otu ve cevsen koyucam üstüne de bebeğinin ismini yazicam
alkışşşş çok beğendim bende tembel olmayaydım da yapaydım nirdeeeeee benim işim başımdan aşkın neler düşünüyorum onuda şekerci yapıversin bi zahmet ama ellerine sağlık çok şirin görünüyor inşşşşş o günleride görcez hep beraber

BENimde çatı katı var camı oval olduğu ıcın ip perde aldım ama şu birbirine sarılmış kalın sicim gibi olanlardan. memnunum çok güzel duruyor. yıkarken de karışmasın dıye bağlıyorum ortadan yıkıyorum bir sorun yaşamadım.

Hem tül gibi problemde yaratmaz . Çıkarır yıkarım pratik olur . Teşekkür ederim :)

Back
X