2015 Şubat Anneleri

biz işte evde birlikteyiz tek mesaj aşağıdayım kapıyı aç falan=)

Kızlar size bir şey danışacağım, ben çok akıntı ve yanma sorunu yaşıyordum bir sıra doktor fitil vermişti 1,5 ay önce 6 gün kullanacaksın dedi aklımda da tam kalmadı o sıralar sorunum hafiflediği için kullanmadım ama son zamanlar sorunum yine oluştu dedim fitili kullanayım ama doktor bana 6 gün demişti diye aklımda kaldı, sonra içine baktım günde iki tane sabah akşam yazıyordu içinde 12 tane var doktor bunu demek istedi deyip 4 gün kullandım sonra bi baktım kabının ters tarfına bir çizgi var yani doktor 6 gün günde bir kullan demek istemiş ben 4 gün yanlış kullanmışım. Sizce bir şey olur mu? fitilin adı vagi hex gebelikte kullanılıyor ve günde iki gün kullananlarda var.
bence ilk başta doktoruna sorsaydın hemen kafana göre ilaç kullanma ozaman vermiştir ama şimdi belki yararlı değildir şimdide ara sor hemen böle bişey yaptım diye

Kızlar size bir şey danışacağım, ben çok akıntı ve yanma sorunu yaşıyordum bir sıra doktor fitil vermişti 1,5 ay önce 6 gün kullanacaksın dedi aklımda da tam kalmadı o sıralar sorunum hafiflediği için kullanmadım ama son zamanlar sorunum yine oluştu dedim fitili kullanayım ama doktor bana 6 gün demişti diye aklımda kaldı, sonra içine baktım günde iki tane sabah akşam yazıyordu içinde 12 tane var doktor bunu demek istedi deyip 4 gün kullandım sonra bi baktım kabının ters tarfına bir çizgi var yani doktor 6 gün günde bir kullan demek istemiş ben 4 gün yanlış kullanmışım. Sizce bir şey olur mu? fitilin adı vagi hex gebelikte kullanılıyor ve günde iki gün kullananlarda var.
hemen dr ara bu konu başkalarına göre yönlenebileceğin bir şey değil

Benim eşim H harfini söylemiyor, yazmıyorda. Ben makara yaparım diye bir satır bile yazmaz.
Geçen bana diyor ormon testi de mi yaptırdın.anlamadım
, bir kaç kere söyledi. Hee hormon dedim güldüm. çok sinirlendi.
yazık yaa ne demek olduğunu ben biliyorum bende r diyemiyordum ortaokula kadar hep dalga geciyorlardı diksiyon dersi aldım geçti
birgün buraya yazamazsam bilinki nefesimi tutarken ölmüşümdür, kızımızın hareketlerini hissedebilmek için göbeğime dayanıp bana nefes aldırmıyor aşkım o benim :)
onu eşimde yapıyor stateskop aldı dinlemek için

ilacın içinde günde iki tane yazıyordu ama
ben hamileliğin başında idrar yolu rahatsızlığı yaşadım tahlil yaptırdım sonucu dr götürene kadar rahatsızlığımın geçtiğini farkettim dr.da söyledim o yinede kullan kalan mikropları temizlesin dedi. ilaçlarla aram iyi olmadığından ben iyleştim diye kullanmadım bir süre sonra yine rahatsızlandım bu sefer farklı bir ilaç önerdi söylemek istediğim aynı yerde aynı rahatsızlık ama farklı sebepler olabilir dolayısıyla farklı tedavi önerebilirdi. özel hastane değilse en kötü sağlık ocağına sor

Ahh öylemi canm allah diğer bebişine saglık uzun ömür versin hayırlısı buymş demek. Bnmde erken doğurma korkularım var

Öyle demekki canım çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun demiştim başından ber demek hhayırlısı buymus .Sonuçta Rabbimin vardir bir bildigi veren de o alan da :(

selam kızlar.şöyle bi göz gezdirdim geçmiş sayfalara yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz.hepsini okuyamadım.dün annemle pazara gittik aman Allahım bir tezgahla karşılaştık ki adam zara nın ürünlerini 1 tl den satıyor şaka gibiydi valla kıza oğlana ne varsa uygun aldım.bundan sonra pazar pazar dolaşıp indirim takip edicem.

isim bahsi açılmış kuranı kerimde geçmesi şart değil elbbette geçse daha hoş olur ama önemli olan manasının düzgün olması.kuranı kerimde her geçen kelime güzel manaya gelmiyor. sonuçta cennetende bahsediyor cehennnemde.irem ismi kuranı kerimde geçiyor fakat ünlü kafir şeddadın cennete benzetmek amaçlı yaptığı ve daha içine girmeden yanındakilerle beraber gazaba uğrayıp yerin dibine batırıldıkları yerdir.yani bir bilene sormadan her ismi tercih etmemek lazım.

seneler önce bi abla kızlarına mineş ismini koydukalrını ve kuranda geçtiğini ısrarla söylemişti hafız değilim ama arapçam fena değildir meğer euzubillahi mineşşyetan daki mineş çekip almışlar yani min ve şeytan kelimesin şın harfini...yani hiç bir mana ifade etmiyor.dikkatli olmak lazım.

ben hamileliğin başında idrar yolu rahatsızlığı yaşadım tahlil yaptırdım sonucu dr götürene kadar rahatsızlığımın geçtiğini farkettim dr.da söyledim o yinede kullan kalan mikropları temizlesin dedi. ilaçlarla aram iyi olmadığından ben iyleştim diye kullanmadım bir süre sonra yine rahatsızlandım bu sefer farklı bir ilaç önerdi söylemek istediğim aynı yerde aynı rahatsızlık ama farklı sebepler olabilir dolayısıyla farklı tedavi önerebilirdi. özel hastane değilse en kötü sağlık ocağına sor

sordum rahatladım, tamam şimdi kes temizlensin için dedi, gebelikte rahat kullanılabilen fitil dedi ama işte günde iki kullanmayacakmışım, dikkat etmek gerek yine de...

iyi hafta sonları hatunlarrrrr
burayı sıkıcı bulanlarrr kapı açık tutan yok derimm
MUTSUZ 28 sana asla fikir veremem bu konuda yinede içindeki sesi dinle kocanı senden iyi tanıyan olmaz canım kendinede eşinede zaman tanı zaman herşeyin en iyi ilacıdır canım unutma sen bir annesin eşinin yaptıklarına üzülsende bebeişin hiç bir günahı yok onu mutsuz etmeye ikinizinde hakkı yok karşılıklı oturup konuşun bu konuyu bence

bi çok arkadaş yok ta blackberry arkadaşa ne oldu topici devretmiş falan ama ben o sayfaları kaçırdım heralde.ne oldu ki acep ??
canım yaprakgül ikiz annelerini sormuş ben anne olmak vardı onu dedim yaprakgüle blackberiyi bilmiyorum tatlım

Back
X