2015 Şubat Anneleri

Selam Kızlar.. hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Doktorum bana sadece decavit multivitamini verdi ama ayrıca bir kan ilacı vermedi. Herkes kan ilacı vermeliydi şeklinde yorum yapınca da, doktorumdan şüpheye düşmeye başladım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Selam bana 3 ayda verdi kan ilacı artı multivitamin
ay bi sürü yüklemiş yanlışlıkla işte ilk cicilerimiz bizimki kendini göstermediği için ortak renkler alıoruz yava çook tatlılar cnm üzerinde de görürüz inşllah

Selam Kızlar.. hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Doktorum bana sadece decavit multivitamini verdi ama ayrıca bir kan ilacı vermedi. Herkes kan ilacı vermeliydi şeklinde yorum yapınca da, doktorumdan şüpheye düşmeye başladım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canem bende ikiz bekliyorum bına rgmen banada sadece decavit verdi başka bişy kullanmyrm ama ıspanak falan yemeye çalşyrm demir olsun die

Kardesimi annem karnindayken hic hissedememis. Hala da cok sakin bir insandir kardesim.
Ama benimki kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor problem bende yani. Sanki çook derinlerde bir şeyler oluyor bazen böyle kaynama gibi ama hayalmi gerçekmi ayırt edemiyorum.
Birde göbek deliğimden çok yukarda. Orda değildir heralde.şu anda göbek deliği hizasında olmalı.

İki gun once bebisim tik tik yapti bir daha da fosss :KK43:
Bende herkesin başını şişirdim oynamıyor da oynamıyor diye. Teselli etmeyen kalmadı. Herkesten Allah razı olsun.
Ayrıca bugün ilk kez kızanıma balık yedirdim

• Beğen
Reactions: ydm
Ablalarım bişi sormak istiyorum. Ben çok ağırlaştığımı hantallaştığımı hissediyorum. Oturduğum yerden kalkarken 10 defa düşünüyorum bel ağrım da çok var ondan mı ki acaba ? Yoksa böyle mi oluyo bu aylarda? Zorlanıyorum oturduğum yerden kalkarken.
Tatlım bende aynıyım toplamda beş kilo almşm ama merdiven çıkarken oturup kalkarlen çok zorlanyrm inan

Ablalarım bişi sormak istiyorum. Ben çok ağırlaştığımı hantallaştığımı hissediyorum. Oturduğum yerden kalkarken 10 defa düşünüyorum bel ağrım da çok var ondan mı ki acaba ? Yoksa böyle mi oluyo bu aylarda? Zorlanıyorum oturduğum yerden kalkarken.
Canım ben de gitgide ağırlaşmaya başladım ama normal Olmalı sonuçta artık kaç aylık olduk :) kendimizi yolmayalım bence fazla

Canım ayrıntılı ultrasona gitmiştim. Bebişin plesantası miyom tarafındaymış ve de bazı kanama alanları olmuş. O yüzden ayrıntılı doktoru dinlendirelim demiş doktoruma. Aspirin içiyodum onu kestik bakalım. Allahım inşallah korur.
Anladim cnm gecmis olsun allahin izniyle hic bisey olmaz allaha emanet kuzular

iki gündür sanki karnımın büyüdüğünü hissediyorum sertleşme yok ama nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum
üzerimde bol kıyafet olmasına rağmen sanki sıkıyormuş gibi daralıyorum

Canım pıhtılaşma iki genimde heterozigot olarak çıkmıştı. Yani homozigot baskın bir pıhtılaşma yoktu. Ama işte prosedürü aspirin ve iğneymiş. Şimdi aspirini bıraktık bakalım. Iğnem de clexane 4ml.
Benimde oyle biseler var homozigot yok.asprin kesip clexane 0,4 basladik.test yapildi mi sana clexane doz ayarlama testi yapildi mi?

Benimde oyle biseler var homozigot yok.asprin kesip clexane 0,4 basladik.test yapildi mi sana clexane doz ayarlama testi yapildi mi?

Yok canım balından beri 0.4ml ile devam ediyorum test falan yapılmadı. Nasıl ayarlıyorlarmış ki?

ay sonunda guncelleme bitmis acilmis burasi. kac gundur giremiyordum umarim herkesler iyidir bebisler kipir kipirdir :)

bebek arabalarina bakmaktan kafayi yicem aklima yatan bi tane var ama onla ilgili internette hic yorum bulamadim.

aranizda Ferrari all in one travel sistem bebek arabasi kullanan varmi? olabilcek tum fonksiyonlara ve parcalara sahip fakat kendiyle es deger ozellikte olan arabalarin yari fiyatinda. 1500 tl en fazla. neden ucuz neden kimse kullanmiyo merak etmekten arabayi satin alamiyorum ve internet disinda bi magazada da bulamiyorum

kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumda :KK43::KK43:geçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın:KK61::KK61:

ay sonunda guncelleme bitmis acilmis burasi. kac gundur giremiyordum umarim herkesler iyidir bebisler kipir kipirdir :)

bebek arabalarina bakmaktan kafayi yicem aklima yatan bi tane var ama onla ilgili internette hic yorum bulamadim.

aranizda Ferrari all in one travel sistem bebek arabasi kullanan varmi? olabilcek tum fonksiyonlara ve parcalara sahip fakat kendiyle es deger ozellikte olan arabalarin yari fiyatinda. 1500 tl en fazla. neden ucuz neden kimse kullanmiyo merak etmekten arabayi satin alamiyorum ve internet disinda bi magazada da bulamiyorum

Ferrari mi hmm bence al gitsin ;)

bende aspirin ve iğne kullsnıyorum doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi siz neden aspirini kestiniz benim 5 genim heterozigot en önemliside faktor V

Merhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)Bende bebeğimin hareketlerini ufak dokunuşlarla hissediyorum..Bu ayın sonuna kadarda böyle gidecek sanırım..Daha çok küçükler ne de olsa..Bende bu son1 haftadır aşırı kabızlık var ve buna bağlı sıkıntılar yaşıyorum bu haftalarda olmasına çok şaşırdım genelde hamileliğin başında yaşanır bu tür şikayetler..Ev yemeği desen ev yemeği meyve sebze desen hepsini yiyorum ama inşallah düzelir..Benim bir sorum var doktorun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullanıyormusunuz?Ben gün aşırı alıyorum genelde çokmuş gibi geliyor bana..Hiç kullanmayanlarda var biliyorum..Ama bazen acaba düzenli içmemekle hata mı yapıyorum diyorum..Sizler bu konuya nasıl bakıyorsunuz?
Canim ben gunluk bir magnezyum bir decavit bir demirhapi kullaniyorum.benim dr boyle tavsiye etti.heralde bunlar olmasa bu tempiya dayanamam

Canim ben gunluk bir magnezyum bir decavit bir demirhapi kullaniyorum.benim dr boyle tavsiye etti.heralde bunlar olmasa bu tempiya dayanamam

progestan artı demir hapı bende kullanıyorum canım magnezyum vermedi doktorum niye böyle oluyor anlamış dğeilim

Yok canım balından beri 0.4ml ile devam ediyorum test falan yapılmadı. Nasıl ayarlıyorlarmış ki?
Ben de aynen.hafrata bi dr a gitcem sirf bunun icin.bi kan testi yapiliyomus.bazilari 0,6 bazilari 0,4 bazilari da gunde 2 tane kullaniyomus

Back
X