• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bu arada niye şeker yüklemesi zararlı :S bana 75 gram şekerli su diye yazdı doktor kağıda. yediğimiz bir çikolata kadar anca S: birde ben korkuyorum bu şeker olayından en yakınımın başına geldi çünkü dayımın eşi hiç bir şeker rahatsızlığı yoktu. ama bu testten sonra insülün kullandırdı doktorlar baya yüksek çıkmıştı. tabi gebelik bitince o şekerde kayboldu.ben hiç tereddüt etmedim kabul ettim bakalım ne çıkıcak sonuç. hayırlısıyla sunuda atlatsak.

Canim 5 kez yapilirsa omurboyu koruyucu oluyo
Ben 3 kez mi 2 kez mi ne yaptirdim simdi hamileligin sonunadogru 1 dozyapilck

Ömür boyu değil bebişi korusun yeter şimdilik. Peki 1 kez vurulsam yeter mi canım bebişi korumaya? Daha önce de olmuştum ama on yıl geçmiştir üzerinden.

bu arada niye şeker yüklemesi zararlı :S bana 75 gram şekerli su diye yazdı doktor kağıda. yediğimiz bir çikolata kadar anca S: birde ben korkuyorum bu şeker olayından en yakınımın başına geldi çünkü dayımın eşi hiç bir şeker rahatsızlığı yoktu. ama bu testten sonra insülün kullandırdı doktorlar baya yüksek çıkmıştı. tabi gebelik bitince o şekerde kayboldu.ben hiç tereddüt etmedim kabul ettim bakalım ne çıkıcak sonuç. hayırlısıyla sunuda atlatsak.

Karatay demiş :)

:KK64::KK64:Kızlar günaydın bir haftalık tatilin ardından yine burdayım yoruldumda geldim :KK70:Ama değişiklik çok iyi geldi bu cuma bende ayrıntılı ultrasona gidicem çok heyecanlıyım bebişimi daha net görücem için :KK73:Şeker yüklemesi mecburmuki ya hiç istemiyorum yaptırmak kafam karışık bu konudada:KK64:

Ömür boyu değil bebişi korusun yeter şimdilik. Peki 1 kez vurulsam yeter mi canım bebişi korumaya? Daha önce de olmuştum ama on yıl geçmiştir üzerinden.

ben ilkokulda yapıldığımı söylediğimde bana o 1. doz dedi. ben 2. dozu olmuşum daha da çağırmadı aşıya filan :S sanırım yeterli bu daha da yaptırmam kolum hala acıyor :D

günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum
rüyamda tatlımı tatlı bir kız çocuğu doğurdum
normal doğum yapmışım nasıl kolay oldu anlatamam
bebeğimde çok sağlıklıydı sağa sola gülücükler saçıyordu
anneeemmmmm deyip deyip sevdim
annesiyle aynı gün doğdu meleğim dedim hep
hayır olsun inşallah
o kadar mutluydumki uyanırken bile gülümseyerek uyandım reklamlardaki gibi :KK68:

ben ilkokulda yapıldığımı söylediğimde bana o 1. doz dedi. ben 2. dozu olmuşum daha da çağırmadı aşıya filan :S sanırım yeterli bu daha da yaptırmam kolum hala acıyor :D

Iki doz sanırım hayatı boyunca hiç yaptırmayanlar için. Bize bir doz yeterlidir herhalde canım. Sorunca yazarım yine buraya inşallah.

Renkli diye bişey yok canım. Kırmızı mavi kan akışını gösteren renkler var o kadar. Diğer siyahbeyaz ultrasondan farkı bebeği üç boyutlu görebilmen. Onun rengi de açık turuncu gibi. Yüzünü falan gösteriyor doktorlar.
Ya sevindim bak simdi ben normal ultrason gibi organlarini falan incelicek ama renkli net olarak goremicem saniyodun:)

günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum
rüyamda tatlımı tatlı bir kız çocuğu doğurdum
normal doğum yapmışım nasıl kolay oldu anlatamam
bebeğimde çok sağlıklıydı sağa sola gülücükler saçıyordu
anneeemmmmm deyip deyip sevdim
annesiyle aynı gün doğdu meleğim dedim hep
hayır olsun inşallah
o kadar mutluydumki uyanırken bile gülümseyerek uyandım reklamlardaki gibi :KK68:

Hayır olsun canım rüyan çok güzel. Ben de hala abuk sabuk rüyalar görüyorum.

bende iki hafta sonrasına alacağım randevuyu sanırım ama tam bayram haftasına denk geliyor 22. haftam. o haftamı almalıyım daha erken mi daha geç mi bi bilgin var mı? bende korkuyorum ayrıntılı ultrasondan inşallah hiç bi sıkıntısı yoktur bebeğimin. doktor geçen hafta muayene ederken 4lü ultrason yazalım dedi asistana, yaşın 25i geçmiş dedi, öyle deyince bende korktum acaba bişey mi gördü diye, ama başka da bişey demedi, belki para için istemiş olabilir :) ama tabii takacak bişey arıyoruz ya kafamıza :KK43:
Cnm bizmde bayrmdan sonra 22. Haftaya denk geliyo doktorm ayrıntılıya girsen iyi olur demiştii benide şüphelendirdin bişeymi gordü dıye öyle söyledi acabaa,,

kızlar merhabalar herkese ,

uzun zamandan sonra tekrar burdayım . yoğun bir süreçten geçtim. işyerindeki kavgalar gürültüler tartışmalar derken yaklaşık 3 haftadır görüşemedik .

sizlerden yardım rica ediyorum . göbeğimde bir acı var . ara ara oluyor . sanki göbek deliğim batıyor .

kızlar merhabalar herkese ,

uzun zamandan sonra tekrar burdayım . yoğun bir süreçten geçtim. işyerindeki kavgalar gürültüler tartışmalar derken yaklaşık 3 haftadır görüşemedik .

sizlerden yardım rica ediyorum . göbeğimde bir acı var . ara ara oluyor . sanki göbek deliğim batıyor .

hoş geldin canım ama göbek deliğindeki acı acaba içi pişmiş olmasın aklıma başka bir şey gelmedi.terleyince filan olur ya genelde. birde rahim büyüdükçe karnımız geriliyor ondan da olabilir.

hoş geldin canım ama göbek deliğindeki acı acaba içi pişmiş olmasın aklıma başka bir şey gelmedi.terleyince filan olur ya genelde. birde rahim büyüdükçe karnımız geriliyor ondan da olabilir.

yaa pişik değil bu 2,3 dk bir oluyordu şuanda birşey yok ama sabhatan beri 5 veya 6 kere oldu . resmen gerilirmişcesine batışma oluyor. acı veriyor ama.

Karatay demiş :)

Açıkçası eğer normalde hiç şekerli bi şey tüketmiyosanız (meyve de dahil) Karatay'ın dediği mantıklı ama 50 gr-100 gr şeker hiç mi almıyoruz Allah aşkına. 1 baklavada kimbilir ne kadar var... Bana mantıksız geliyo. Bebeğime 4 ay sürece zarar vereceğime 1 sefer yaptırırım geçerim. Bu bencesi tabi herkes farklı düşünebilir :KK58:

Cnm bizmde bayrmdan sonra 22. Haftaya denk geliyo doktorm ayrıntılıya girsen iyi olur demiştii benide şüphelendirdin bişeymi gordü dıye öyle söyledi acabaa,,

ya özür dilerim kimseyi huzursuz etmek istemem şüphelerimle, ama bence gerçekten öylesine söylüyorlar doktorlar, hani mesela 2li testte istiyorlar, bişey gördüklerinden mi hayır, tedbir olsun die, sürekli kan testi istiolar tedbir olsun diye fln. bunları istemedikçe işlerini yapmamış hissediolar sanırım :) içimizi ferah tutalım, Rabbim meleklerimizi korur inşallah :KK68:

bende yaptıracam sanırım şekeri yükl. daha doktorum bişey demedi zamanı var diye heralde , iş arkadaşım yaptırmıştı şeker hafif yüksek çıkmıştı diyet falan yapmıştı dengelemişti falan , önlem almış oldu yani , iyi bişey

yaa pişik değil bu 2,3 dk bir oluyordu şuanda birşey yok ama sabhatan beri 5 veya 6 kere oldu . resmen gerilirmişcesine batışma oluyor. acı veriyor ama.

ozaman gerildiği için acıyordur. internettn baktımda. sebebi rahim ve karın büyüdüğü için olabiliyormuş. olmadı doktoruna sor canım. en doğru bilgiyi o verir. çünkü başıma gelmedi öyle bir acıma hissi.

tecrübeliler cevap verebilirseniz sevinirim
ben yürürken karnımın sallandığını hissediyorum aşağı düşecek hissi var özelikte evde yürürken tutarak yürüyorum dün artık tülbent bağladım rahat ettim bunun nedeni ne olabilir bilen veya fikri olan yazarsa sevinirim

bizde 2li test yaptırdık kan idrar vs hersey normal. ama 4lü de istedi. orda ayrıntılı bakcaz organlarına vs dedi. kontrol bunların hepsi birşey olduğundan değil.

Back
X