2015 Şubat Anneleri

kız maşallah allah nazardan saklasın iyi beslemişsin bebeğini gördün mü bak senle aramızda 3 gün var belki benim kızçede o kadar olmuştur pazartesi detaylıya gircem söyler orda heralde
Bende pazartesi gidicem bakalim kac gr olmus sipalar burdan kilolarinida takip ederiz dusuk kilolu falan cikarsa ona gore biseyler yer iceriz:)

Güzel anneler İstanbul Anadolu yakasında normal doğumu destekleyen doktor ve hastane tavsiyesi verebilir misiniz? Kısmetse ekim ayında İstanbul'a taşınmış olacağız, doktor arıyorum? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler... :KK66:
Cnm benm hastanem ve doktorum normal dogumda israrci

selamlar evi topla banyo yap derken bu saat oldu işte. :) bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza. :KK23::KK23:
bende deli gibi karnıbahar haşlıyorum fena halde canım istiyordu eşim aldı getirdi. şimdi pişsin hafif tuzlayıp yicem. aman karnıbaharda istemesin canınız D: söylemeye korkuyorum artık. sabah birşey söyledim çok üzüldüm arkadaşın canı isteyince. neyse karnıbahar heryerde heran bulunabilir.

bu arada bu benim oğluş arada iç tarafada tekme atıyor oda içimi çok tuhaf yapıyor bazen idrar torbama filanda yapıyor zor yetişiyorum tuvalete :confused::confused:
canım karnabahar tsh yükseltir çok aşırı tüketmemeni öneririm

Anneme güveniyorum allahim başımdan eksik etmesin :) çok sıkışırsak teyzoşuma da sararim :KK66:
malesef benimkiler uzaktalar
bir de herşeyi kendim seçmek istiyorum aslında.. doğum iznine ayrılsam vakit bulurum belki ama şimdi işten çok yorgun geliyorum zaten hiç enerjim kalmıyor ..
ayrıca neler gerekli tam bilemiyorum...acil ihtiyaç listesi gibi bişi olsa süper olcak :)

malesef benimkiler uzaktalar
bir de herşeyi kendim seçmek istiyorum aslında.. doğum iznine ayrılsam vakit bulurum belki ama şimdi işten çok yorgun geliyorum zaten hiç enerjim kalmıyor ..
ayrıca neler gerekli tam bilemiyorum...acil ihtiyaç listesi gibi bişi olsa süper olcak :)
Ben internetteki listeleri kaydettim onlara gore alisverisini yapacaz kismetse, gecen hafta işten ayrıldım :)

Kizlar oglum bana benziyomu bakin bakalim

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-26-20-02-49.webp
    Screenshot_2014-09-26-20-02-49.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 69
Kızlarrrr ya bende soğuk algınlığı oldum sonunda okulda herkes hasta zaten :( napıcam ya canım çok sıkıldı

Back
X