2015 Şubat Anneleri

I ideal canim sen de benm gibi cok agir gecriyorsun sanirim aynen bahsettgn gibi uc gundur nefes alamiyorum surekli tikali burnum ben de dayanamayıp kizimin Pediatrik spreyinden siktim iki gece o hemen acanlardan onunla bile fayda olmadi inanir misin. Soğuk buhar makinasina suratimi yapistriyorum resmen hava alablnek icin geniz akintim da bitmedi gitti bogazimi da o tikiyor allah sonunu hayr etsin bu haldr bi de yollara duscez. Ben burun tikanikligimi alerjiye yoruyorum artik gripten enfeksiyondan olsa bu kadar surmezdi bu konka denen etler sisiyor ona da tek care anthistaminik ilaclar ama hepsini atastrdim hicbirini gebelkte güvenli bulmamslar kaldik boyle:KK43:

ay canım benim aynı şeyi yaşıyoruz.. hayatımda ilk defa bu kadar tıkanıyorum :( gece olunca kafayı yiyorum uykum geliyor ama uyuyamıyorum nefes alamadığım için, mandalina portakal a dayadım kendimi... eşim eczaneden okyanus suyu alacak doktorumu aradım okyanus suyu al dedi. Nefes alamamak çok zor :(

ay belki gülecen canım ama bana doktor yoğurt sür demişti inan ne kaşıntı ne yanma kaldı. ev yoğurdu varsa o daha iyi olur ama market yoğurdu da aynı işi görüyor. inan ne kaşıntı ne yanma kalıcak bak dene. ama yıkama onu sürünce bekle sonra tuvalete gidince temizlersin. inan zararı yok ben onunla geçirmiştim :)
:))) çok ilginç, bunu da denerim.

Avon kullanma bence bebe yagi bazılarında Alerji yapıyor bende yapmıştı ordan biliyorum kültür yaptir ne varki bi idrar verecen yine doktorunu sevmedim cok problem yoksa dedigi ne acaba sonucta gebeliğin Başından beri sıkıntı yasiyorun diyosun

aslında doktorumu sevdim ama ne bileyim, bu konuda hiç çözüm bulamadım, bayramdan sonra kültür yapacağım.

Bizimde ev batıyor her yer saç tüy ama benim süpürcek halim yok. Halıları bile kaldırmaya üşendim yıkamaya vermeye. Keşke temizletseydim evi diyorum ama onuda tülü falan yıkamaya üşendiğim için yapmadım.
Psikolojik olarak yorgunluk var, yapıcamda ne olacak kafası.
Pis evden de nefret ediyorum.

Bizimde ev batıyor her yer saç tüy ama benim süpürcek halim yok. Halıları bile kaldırmaya üşendim yıkamaya vermeye. Keşke temizletseydim evi diyorum ama onuda tülü falan yıkamaya üşendiğim için yapmadım.
Bende de cok oluyor temizlense ne olacak takmayayim diyorum ama kafamda surekli dusunup duruyorum sonra. Gecen gelen kadin perdeleri de yikadi asti. Duzenli alcam bundan sonra buyuk rahatlik. Verdigim paraya aciyorum ama kafam rahatladi ya deger yani. Sen de bul birini yaptir stres olacagina. Zaten kafan gonlun yorgun bir de tozu pisi dert etme

Selamlar :KK60: herkesin bayramı mübarek olsun :KK60: seneye inşallah Kuzucuklar bayağı büyümüş olur hatta kimisi adım atar :-) Yürür :KK68: benim oğlan erkenciydi belki Buda öyle olur :-)

E2'de belgesel var anne bebek şu anda izlemek isterseniz açın bakın goooooo :-)

Biz yine yoldayiz. Kisa kisa iki yol oldu ama gripten uyuyamadim yatak farkli geldi. bebek hareket etmedi. Sabah kahvaltidan sonra uzandim da nazli nazli iki pitpitladi. Hamile olmak da zor yahu ama guzel de.
Bir de kimse bebek nasil cinsiyeti ne fln sormadi annemler olsa sorardi. Bunlar ogluma cok duskun kizi sevmicekler mi acaba. Oyle insanlar da degiller aslinda

Bende de cok oluyor temizlense ne olacak takmayayim diyorum ama kafamda surekli dusunup duruyorum sonra. Gecen gelen kadin perdeleri de yikadi asti. Duzenli alcam bundan sonra buyuk rahatlik. Verdigim paraya aciyorum ama kafam rahatladi ya deger yani. Sen de bul birini yaptir stres olacagina. Zaten kafan gonlun yorgun bir de tozu pisi dert etme
Valla yıkasa assa para mühim değil ama yaparken yapayım. Paramı alayım kafası olunca baştan savma oluyor. Birde bizim ev dublex ama ikisi normal ev kadar. Büyük bir ev değil. Öyle olunca iki katı para alıyorlar.Eşime kalsa boşver parayı ver gitsin ama bendeki muhasebeci kafası verdiğim paranın karşılığını almalıyım.

ben her banyodan sonra yatak odamı süpürürüm. saçlarım dökülmez ama banyodan sonra kurutma düzleştirme filan illa dökülüyor. o yüzden süpürdüğün de fazla kıl saç olmuyor. pis evden bende hiç hazetmem . doğuma yakın alırsın kadın. artık 6. ayımıza girdik sayılır. az birşey kaldı biraz daha sabredicez.bende psikolojik olarak yorgunum nedense. bazen öyle bir salıyorum ki kendimi toplaya bilene aşk olsun.ben birazcık temizlik yaptım da ne oldu bugün yine heryer aynı yorulduğumla kaldım.

Valla yıkasa assa para mühim değil ama yaparken yapayım. Paramı alayım kafası olunca baştan savma oluyor. Birde bizim ev dublex ama ikisi normal ev kadar. Büyük bir ev değil. Öyle olunca iki katı para alıyorlar.Eşime kalsa boşver parayı ver gitsin ama bendeki muhasebeci kafası verdiğim paranın karşılığını almalıyım.
Istedigin gibi yapani bulana kadar denemeye devam. Bn oyle yaptim bu kadin da nazlandi bi daha gelir ins. Calisiyorum evde kucuk cocuk bir de hamilelik yani o perdeyi esim asacak da ben silcem de. Mecbur yani. Hele bebekle hic yapilmiyor. O uyudukca uyumak gerekiyor

zahide de şehitlerimize dua ettiler mezarlarını gösteriyorlar. onların üzerinde yazılanları okudum da ağlıyorum ya. hamd olsun uzun zamandır şehit haberi almıyoruz umarım da almayız. ama şu yavrular gencecik gittiler.aileler mezar başlarında hala gözyaşı döküyor. rabbim onları en güzel yerde mükafatlandırıyor elbet ama ailelere de sabır versin inşallah. ne zordur bir anne için şu bayramlar :( rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın. rabbim evlatlarımızı korusun kollasın.

yok bu sefer hazırlıklıyız eğer kötü bişey söylerse direkt bursaya gideceğiz
ama başka şansım yok zaten
çanakkalede başka ayrıntılı ultrason yok
bursada da doktor bilmiyoruz
bakalım hayırlısıyla gideyimde bişey çıkarsa o zaman düşüneceğim gerisini
Çanakkale'de üniversite hastanesi ne gitsen uzak mi. Bence de o doktora gitme. Olumlu olumsuz da konussa guvenilmez anlattigina göre.

Biz yine yoldayiz. Kisa kisa iki yol oldu ama gripten uyuyamadim yatak farkli geldi. bebek hareket etmedi. Sabah kahvaltidan sonra uzandim da nazli nazli iki pitpitladi. Hamile olmak da zor yahu ama guzel de.
Bir de kimse bebek nasil cinsiyeti ne fln sormadi annemler olsa sorardi. Bunlar ogluma cok duskun kizi sevmicekler mi acaba. Oyle insanlar da degiller aslinda
Ay sorma canım dünden beri nazik nazik pıtlatıyor bebişim önceden çok sert vuruyordu artık pozisyondan mı ne bilmiyorum amaaa çok merak ediyorum oğluşumu inşAllah iyidir kuzum

kan sulandırıcı iğne kullananlar ya ben bugün 1 saat geç vurdum nasıl aklımdan cıkmış hala kendime kızıyorum
hergün saatinde yapmaya dikkat ederken 1 saat geciktim sıkıntı olur mu içim içimi yiyoo_O

:KK49:Bugün bebeğimi gördümm cok özlemişim:) gözleri acıktı cok tatlıydı kuzum

kan sulandırıcı iğne kullananlar ya ben bugün 1 saat geç vurdum nasıl aklımdan cıkmış hala kendime kızıyorum
hergün saatinde yapmaya dikkat ederken 1 saat geciktim sıkıntı olur mu içim içimi yiyoo_O
Yok cnm bişi olmaz yarım saat bi saat önemli değil bende bazen öyle yapıyorum mecburen için rahat olsun korkma

Çanakkale'de üniversite hastanesi ne gitsen uzak mi. Bence de o doktora gitme. Olumlu olumsuz da konussa guvenilmez anlattigina göre.

üniversite hastanesinde yok malesef canım
kasıma kadar randevu almıyorlarmış kasımda kapanacakmış zaten bölüm

dün akşam kanalları gezdim midem bulandı
bütün kanallarda dizi vardı
birinde kadının kafasını kestiler
diğerinde arkadaş arkadaşını öldürdü
diğerinde töre cinayeti işlendi
diğerinde zaten sürekli kan vahşet şiddet ne ararsan var

dün gerçek bir haber okudum
11 yaşındaki çocuk arkadaşını oynarken yanlışlıkla babasının av tüfeğiyle vurmuş
sonra korkup o korkuyla arkadaşını balkondan aşağı atmış
aşağı inip meyva bahçesine kadar sürüklemiş
sonrada hiçbişey olmamış gibi eve gitmiş
arkadaşının ailesi ona sormaya gelince büyük soğukkanlılıkla bilmediğini söylemiş

her yerde savaşlar ölümler çocuk gelinler
biz böyle bir dünyada nasıl ahlaklı temiz salih evlatlar yetiştirebileceğiz
kesinlikle tv yasaklanmalı
özelliklede şu vahşi diziler yayından kaldırılmalı veya şifreli kanallarda gösterilmeli

Back
X