2015 Şubat Anneleri

Benim ben. Benim tam 7-8 aylık gibi. Bazen iniyor ama bu çıtır arkadaşların gibi olması mümkün değil.
Hepsi seçili gelmiş.zaten. Forumdan ayrılcam bu nasıl iş. Eskiden bütün hamileler kilo alırdı şimdi kimse almıyor :-(
Sen kaç
Kilo aldın canım

Benim ben. Benim tam 7-8 aylık gibi. Bazen iniyor ama bu çıtır arkadaşların gibi olması mümkün değil.
Hepsi seçili gelmiş.zaten. Forumdan ayrılcam bu nasıl iş. Eskiden bütün hamileler kilo alırdı şimdi kimse almıyor :-(
sen uzulme canim bunlar ne oyle cöp gibi cik cik cik. Teyzeler der ya sen o bebegi besleyemezsin fln biz de citirlara oyle diyelim. Bi utaniyoz gobegi koymaya ezelim onlar da koyamasin aa : ))

Doğumun benden iki gün önce canım :) benim karnım çok büyüdü 6 7 aylık gibi bende 4.3 kilo aldım :) 9 aylık oğlumda 34 kilo almıştım bakalım bunda be olacak :)
iç karın genış olunca fazla buyumuyomuş bide ılk gebeliklerde az cıkıyo dıyo herkes benimde doğum tarıhı ıkı gun gerı gitti nedense.cınsıyet neydı senin.ben 2 kılo aldım

Son düzenleme:
Kızlar bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz yada bebek odası olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mı büyüyen beşikli takımmı?

benıde o cıtırlara katmadın umarım cunkı ben zayıf degilimm malesef 66 olmusumm :)

Kızlar bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz yada bebek odası olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mı büyüyen beşikli takımmı?
benm hayaliim sade beyaz buyuyen beşik cok pahallı degilse dolabını almayı dusunuyorum bıde yada şifonyer

Benim toplamda 8 kilo oldu. Zaten 72 ile basladim cok aldim. Bakalim kacla gidicem doguma. Oglanda 58 le baslayip 85 le bitirmistim.
Almasi iyi de ben oyle dogurunca kilo fln veremiyorum ya da emzirmekten kilo gitmiyor. Spor ve diyet yapmam gerekiyor yazik bana.
aynıyız :( bende 72 ile kaldım şimdi 80 oldum :( bende hep diyet-spor yapmak isteyip yapamayanlardanım birde benim ailemin kadınları doğum kilosuyla yaşayan koca kalçalı ve göbeklidir

Yolu anca yariladik daha 6 saat net yolumuz var ki molalar haric bir kiz icin bi benim icin durmaktan yol da bitmiyor mubarek :KK43:
Aracta olduguma mi nedir minnak kuzuyu da hissedemedm bugun iyidir inşallah icerde keyifler
yarin is var ve benim bu yol yoğunluğuyla gidecek hiiiç halim istegim yok
Iyidir annesi.etrafi kesfetmeye calisiyodur:)

Yolu anca yariladik daha 6 saat net yolumuz var ki molalar haric bir kiz icin bi benim icin durmaktan yol da bitmiyor mubarek :KK43:
Aracta olduguma mi nedir minnak kuzuyu da hissedemedm bugun iyidir inşallah icerde keyifler
yarin is var ve benim bu yol yoğunluğuyla gidecek hiiiç halim istegim yok
Cnm benim arabada uyuyorlar araba sallandıkça tatlı geliyor korkma bide zaten arabada hisstmemen normal sende sabit dinleyemiyorsun sıkma canını sağ salim varın.

Bebek arabası maxi cossi cabrio ana kucağı, araba quinny zapp extra aldım . Yatağın da siparişini vericem ikea hensvik, boyası Ab standartlarındaymış bi de bloggerların yazdıkları beni yönlendirdi

sen uzulme canim bunlar ne oyle cöp gibi cik cik cik. Teyzeler der ya sen o bebegi besleyemezsin fln biz de citirlara oyle diyelim. Bi utaniyoz gobegi koymaya ezelim onlar da koyamasin aa : ))
Ben koyacaktım boyutunu küçültemedim.tel ne yapsın ona boyut küçülünce sığmıyor ekrana. Evet hepsi kuru tahta. Hem bizim memlekette böyle göbekli möbekli olmak makbul.
Yaaa ağlamak istiyorum. Biraz önce yazlıkları kaldırdım 38 beden kotlar.onları giyen benimiydim inanamadım. 40 kilo var eski kiloyla şu dönem arasında. Temmuza kadar 60 olmam gerek. Neyse o kısmına başka grupta.devam ederiz şimdilik bebeciği düşünelim

Back
X