2015 Şubat Anneleri

doğum ve muayene fiyatı ne kadar

Doktorun dogum ucreti + ebenin dogum koclugu + dogum oncesi egitimm hepsi toplmda 4500 tl. Birkac farkli hastane ile calisiyor dogumda hastaneye verecegin ucret kisminda bir fikrim yok o yuzden onceden hastane parasi da dahil 5500 idi hepsi ama simdi hastane disi dr ounca sgk sorun cikarip indirim mi vermiyomus ne oyle bi yasa cikiyornus o yüzden dr kendi kismini dedi hastane degskendir. Ben sgk geciyor diye kosuyolu mefipolu tercih edecegim hebuz fiyat öğrenmedim. Ucretler yuksek ama benim cok da secenegim yok sezeryan sonrasi normal dogum yaptran cok az isim var onlarin fiyatlar hep yuksek genelde ozel çalıştığı için
muayene ucreti 150 tl sik cagrmiyor usgye

Pkasss ne yaptin merak ettim seni agrilarin gecti mi

S serefraz85
Merhaba iyi geceler.. Ağrılarım geçmedi hatta şuan şiddeti arttı :KK61:Bugün muaynede şikayetlerimi anlattım, hepsi normal yaşıcaksın bunları dedi. Yalancı doğum sancılarıymış . Rahim duvarına baktı, incelme yok görüntü oldukça normal dedi. Erken doğum riskinden şüphelendiğimi anlamış olmalı ki açıklama yaptı çok şükür.. Ayrıca ekleme yaptı Normal doğum yapabilirsin sakın pes etme dedi...
Bu arada şeker yüklemesi de yapıldı , sonuçlarım iyimiş sıkıntı yok dedi doktor .

Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bu saatten sonra zor günler bekliyor,bu sancılar gerçekten çok fena.. :KK43:

S serefraz85
Merhaba iyi geceler.. Ağrılarım geçmedi hatta şuan şiddeti arttı :KK61:Bugün muaynede şikayetlerimi anlattım, hepsi normal yaşıcaksın bunları dedi. Yalancı doğum sancılarıymış . Rahim duvarına baktı, incelme yok görüntü oldukça normal dedi. Erken doğum riskinden şüphelendiğimi anlamış olmalı ki açıklama yaptı çok şükür.. Ayrıca ekleme yaptı Normal doğum yapabilirsin sakın pes etme dedi...
Bu arada şeker yüklemesi de yapıldı , sonuçlarım iyimiş sıkıntı yok dedi doktor .

Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bu saatten sonra zor günler bekliyor,bu sancılar gerçekten çok fena.. :KK43:

Oh hadi gecmis olsun sıkıntılı bir durum yok ya buna sukur bisekilde guc verir insallah rabbim

hele o andan hıc korkma kesıden once ıgne yapıyor kı yapmasada cektıgın sancıdan hıssetmezsın :KK66: kesı yapılırkende anlamıyorsun ıcın rahat olsun..ınsan gözünde cok buyutuyor..sonra doğum oluyor ve sen ıstersen dıkısten once yıne ıgne yapılıyor..korkma o ıgnede acıtmıyor o bolgeyı hıssetmıyorsun ..dıkerkende hıssetmıyorsun..dusun doğum bıttı ebe dıkıs atarken cenesı açıldı benle bır muhabbet etmek ıstıyorkı nasıl..ya dedım sen ısıne baksan ben azcık uyusam nolur :KK53: dusun o derece hıssetmıyorsun.. dıkısım atıldı çataldan ındım sedye nerde dedım dedıler ne sedyesı yürüyerek gıdebılırsın..:KK57: kalktım yurudum essahtan yuruyebılıyormusum :KK70: yatağıma geldım yattım..perfect tı :KK52:
Valla hiç iç açıcı gelmedi çatal dedin,kesik desin,dikiş dedin amanınnnn

S Sond iste saclari minigimin uclari dalgali tam kivircik degil de allahtan onlerini kesmisde kat vermis gibi duruyo cadi ya daha neler gorcez bakalim

Eklentiler

• 2014-10-14 23.01.06.webp
    2014-10-14 23.01.06.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 59
Bende caliyorum komsularimda hep çal diyor senin gibi hpslarina gidiyormuş :)
Sevilmezmi mi ama çello calamiyorum o çok ses cikariyo bi laf felan gelir diye unuttum nerdeyse.

Harikasın canım. Senin bebiş şimdiden şanslı desene. Einstein I'n annesi de keman çalıyormuş ;)

Kac saattir utu yapiyorum canim çıktı:KK53: kreste forma olmasini cok isterdim hergun en az uc takim batriyor cadicim yikamaya utulmye yetisemiyorum
kendime giycek bisey bulamiyom deli oldum ya aksi gibi yagmur yagiyor yazlik tunikle gtsem bi dert orta halli ust bas da yok zaten buranin mevsim b acayip herkes kel alaka giyinio bigun sandalet bigun hirka off:KK51:
yarin ne guzel ogleden sonram bostu sinav gorevi yazmislar yine uyuyup dinlnemicem kadin olmak ne zor ya isten cik evde mesai devam valla gucum kalmiyor artik:KK43: rabbim yardimcimiz olsun ben gidip uyuyayim yoksa 6da zor kalkarim bu gidisle herjese iyi uykular bol tepikler bilhassa benim uykucu cadim bugun yeterince yatti icerde duy sesimi tekmeye gel icerde:KK46:

S serefraz85

Geçmiş olsun sukur herşey yolundaymis cnm. Dediğin gibi zor günlere merdiven dayiyoruz Rabbim hepimiz için saglikli doğumlar nasip etsin. Bu arada agrilara normal dedi ama sunu sunu yapma dikkat et felan dedimi ?

bıldıgın kahkahayla güldüm... soba demısken annem ve babam mısafırlıge gıtmıstı ..benle benden 1yas buyuk ablam evın ıcınde koşarken sobaya çarptık..yanan soba nın borusu baca delıgınden cıktı benden 8 yas buyuk olan dıger ablam ıste o sıralar lıse talebesı yaslarında kendısı..o sıcağıyla boruyu tutup yerıne sokmuştu..hıc unutmam.. Allah koruyor
Demekki neymiş çocuklarımızı yalnız Bırakmıyormuşuz.ama şimdiki çocuklar zehir gibi bizim zamanda folik asit mi vardı sanki.

Ya ne güüzeel bizm manyak ultrasona bakn doktr yanlş yapmş siyah beyaz gorduk hiiç bişey anlamadık diğer aya tekrar gircz ücretsz .bende böyle görmk istıyorumm
Bana güzel görünmedi bu çok boyutlu.pürtlek gözlü çirkin bir şey daa.

Yine tekrarlamis msj kendni :KK66:
Ya seni okurken düşündüm senin ne çok işin var. Çocuktan dolayı sanırım. Ben eve gelip oturuyorum. Yemek falanda yapmak yok.sabah onda işe gidiyorum.sonra yine geliyorum yatana kadar sırtüstü yatıyorum.Eşime su getir Soda getir şunu uzat falan.
Bu günleri arıycam sanırım çünkü sana bakıyorum.hep koşturmaca.ondan ben kilo alıyorum başkaları almıyor çok tembelim. Sanıyorum çalışıyorum.diye evde paso yatmam gerek.

Back
X