Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim saçlarım kıvırcık bende düz saç hastasıyım sanırım sen düz saçlısınKıvırcık mı yoksa. İnşallah benim kızımın kıvır kıvır saçı olur çok seviyorum kıvır saç
doğum ve muayene fiyatı ne kadar
Pkasss ne yaptin merak ettim seni agrilarin gecti mi
S serefraz85
Merhaba iyi geceler.. Ağrılarım geçmedi hatta şuan şiddeti arttıBugün muaynede şikayetlerimi anlattım, hepsi normal yaşıcaksın bunları dedi. Yalancı doğum sancılarıymış . Rahim duvarına baktı, incelme yok görüntü oldukça normal dedi. Erken doğum riskinden şüphelendiğimi anlamış olmalı ki açıklama yaptı çok şükür.. Ayrıca ekleme yaptı Normal doğum yapabilirsin sakın pes etme dedi...
Bu arada şeker yüklemesi de yapıldı , sonuçlarım iyimiş sıkıntı yok dedi doktor .
Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bu saatten sonra zor günler bekliyor,bu sancılar gerçekten çok fena..![]()
Valla hiç iç açıcı gelmedi çatal dedin,kesik desin,dikiş dedin amanınnnnhele o andan hıc korkma kesıden once ıgne yapıyor kı yapmasada cektıgın sancıdan hıssetmezsınkesı yapılırkende anlamıyorsun ıcın rahat olsun..ınsan gözünde cok buyutuyor..sonra doğum oluyor ve sen ıstersen dıkısten once yıne ıgne yapılıyor..korkma o ıgnede acıtmıyor o bolgeyı hıssetmıyorsun ..dıkerkende hıssetmıyorsun..dusun doğum bıttı ebe dıkıs atarken cenesı açıldı benle bır muhabbet etmek ıstıyorkı nasıl..ya dedım sen ısıne baksan ben azcık uyusam nolur
dusun o derece hıssetmıyorsun.. dıkısım atıldı çataldan ındım sedye nerde dedım dedıler ne sedyesı yürüyerek gıdebılırsın..
kalktım yurudum essahtan yuruyebılıyormusum
yatağıma geldım yattım..perfect tı
![]()
Bende caliyorum komsularimda hep çal diyor senin gibi hpslarina gidiyormuş :)
Sevilmezmi mi ama çello calamiyorum o çok ses cikariyo bi laf felan gelir diye unuttum nerdeyse.
S serefraz85
Merhaba iyi geceler.. Ağrılarım geçmedi hatta şuan şiddeti arttıBugün muaynede şikayetlerimi anlattım, hepsi normal yaşıcaksın bunları dedi. Yalancı doğum sancılarıymış . Rahim duvarına baktı, incelme yok görüntü oldukça normal dedi. Erken doğum riskinden şüphelendiğimi anlamış olmalı ki açıklama yaptı çok şükür.. Ayrıca ekleme yaptı Normal doğum yapabilirsin sakın pes etme dedi...
Bu arada şeker yüklemesi de yapıldı , sonuçlarım iyimiş sıkıntı yok dedi doktor .
Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bu saatten sonra zor günler bekliyor,bu sancılar gerçekten çok fena..![]()
Demekki neymiş çocuklarımızı yalnız Bırakmıyormuşuz.ama şimdiki çocuklar zehir gibi bizim zamanda folik asit mi vardı sanki.bıldıgın kahkahayla güldüm... soba demısken annem ve babam mısafırlıge gıtmıstı ..benle benden 1yas buyuk ablam evın ıcınde koşarken sobaya çarptık..yanan soba nın borusu baca delıgınden cıktı benden 8 yas buyuk olan dıger ablam ıste o sıralar lıse talebesı yaslarında kendısı..o sıcağıyla boruyu tutup yerıne sokmuştu..hıc unutmam.. Allah koruyor
Bana güzel görünmedi bu çok boyutlu.pürtlek gözlü çirkin bir şey daa.Ya ne güüzeel bizm manyak ultrasona bakn doktr yanlş yapmş siyah beyaz gorduk hiiç bişey anlamadık diğer aya tekrar gircz ücretsz .bende böyle görmk istıyorumm
Valla hiç iç açıcı gelmedi çatal dedin,kesik desin,dikiş dedin amanınnnn
Sagol cnm. Ona öğreteceğim gunleri sabirsizlikla bekliyorum simdi.Harikasın canım. Senin bebiş şimdiden şanslı desene. Einstein I'n annesi de keman çalıyormuş![]()
Ya seni okurken düşündüm senin ne çok işin var. Çocuktan dolayı sanırım. Ben eve gelip oturuyorum. Yemek falanda yapmak yok.sabah onda işe gidiyorum.sonra yine geliyorum yatana kadar sırtüstü yatıyorum.Eşime su getir Soda getir şunu uzat falan.Yine tekrarlamis msj kendni![]()
Bana güzel görünmedi bu çok boyutlu.pürtlek gözlü çirkin bir şey daa.
Maşallah ya duruşa bak güzel çenelim:)Oku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.