hastanede bir kadın benim 22 haftalık olduğumu duyunca şaşırdı 7 aylık sandım dedi22 yaşında biri vardı azcık göbek vardı bide 5 kilo almış
Yaw sen onlara bakma canım. Bizim insanımız herşeye konuşur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastanede bir kadın benim 22 haftalık olduğumu duyunca şaşırdı 7 aylık sandım dedi22 yaşında biri vardı azcık göbek vardı bide 5 kilo almış
O zaman baston puset tercih et bence de
Onlar hem hafif oluyor hem tek elde cocuk varken kapatip eline alabiliyosun. Ben dandirik bisey aldim dikkat etmedim arkasi yatiyo mu diye..Arkadi tam yatsin yeter
Yatmayinca cocuk uyuyunca eziyet oluyor
baby2go oneririm avm icin. Hafif ve rahat bebek acisindan.
Kanguru da ergo ya da boba var. 3 aydan sonra kullaniliyor. Otobus vs inip binmek icin harika bizde var kanguru kullandik ma ben gec aldim buyumustu
artık tatlı yok şeker çıksa da çıkmasa da 72 ile hamile kaldım 80 oldumcanım herkesin göbegi bir olmaz ki burda bile fotograflarda kiminin kocaman olmus kiminin daha küçük..sen hastanedeki kadının dediğine ne bakıyorsun..kac kilo aldın su ana kdr? çok hızlı alıyor olsan doktorun uyarır zaten yavasla brz diye..ayrıca bundan sonra da diyetine dikkat edersin daha saglıklı beslenirsin..sıkıntı yapma bosyere kendine
bu cuma bende e bebeğe gıtmeyı düşünüyorum. bızımde hemen herseyımız var sadece bırbeyaz battanıye 3 4 dışarı ıcın takım alıcam..
ılk cocugumda ne pısık kremı ne bakım kremı hıcbırsey almadım hıcte gerek olmadı..kı ben acıkcasıbu tarz seylere de karsıyım..doğal yöntemler herdaım daha cazıp gelır ..mesela kızımı banyo sonrası hep saf zeytınyagını hafıf ısıtıp onunla masaj yaparak yağladım..hıc ısılık, pişik yada derısel bır sorunu olmadı..pişik olduğunda yıne kullanmadım..yıkayıp kurulayıp havalandırıp bezledim..
hastalansa ılac ıcırmek yerıne bıtkılerle tedavı etmeye çalışırım hamdolsun Allah yardım edıyor..
mesele çocuk olunca ınsanın vıcdanı el vermıyor açıkçası ..
O taraflara Gidebilsem almayı çok isterim. Ankara'da aoç sütünden başka güvenenileceğim bişey yok.
Canım benim arabayla bebişini gezdirebileceğin park bahçe varsa al tabii en iyisinden. Bizim apartman girişi bile merdiven. Bir de en aklı başında insanların oturduğu yerdeyiz güya. Onu geçtim kaldırım diye bişey yok zaten varsa da daracık hepsi. Gidiyorsun gidiyorsun önüne ağaç çıkıyor. Kaldırım taşları eski çıkıntılı falan. Eeeee bu durumda habire bebişle birlikte arabayı da kaldırıp indirmek gerekecek. Onun yerine kangru alırım diye düşünüyorum. Ama buradaki kimse bu öneride bulunmadı. Kullanan da yok sanırım.
Herkesin vücut yapısı farklı canım takma kafanaartık tatlı yok şeker çıksa da çıkmasa da 72 ile hamile kaldım 80 oldum
Allah yardımcın olsun, hepimiz yalnızız bi yerde , en azından gelmeyeslışırım denebilirdibıraz once annemle telde konuşurken ne zaman gelırsınız dıye sordum doğum ıcın..bız gelemeyiz al kocanı gıt hastaneye doğur dedı banaevde 3 yasında bır kızım daha olmasa annemıde cagırmam ya.. oda bızımle sefıl olmasın derdındeyım..çocukların mumkun mertebe hastane ortamını solumaması taraftarıyım..
bızde uzağız aılelerımızden kocaelı de yasıyoruz..annemler cankırıda kv deler ızmırde..kv de aramız lımonı bakmak ıcın ölse bıle gelsın ıstemem...annemde oyle dedı bılmıyorum..Allah kerım... bır basıma buyuttum kızımı o zaman MARDINdeydım.. resmen yaslandım o 3 yasını alana kadar..bu sorumluluk hıssı belını bukuyor ınsanın...
Mevla yar ve yardımcımız olsun..kendı adıma benım Ondan başka merhametını umacağım ne bır yakınım ne bır akrabam nede aıle ferdım var...
O taraflara Gidebilsem almayı çok isterim. Ankara'da aoç sütünden başka güvenenileceğim bişey yok.
Kanguruda icine sargi gibi birsey eklenip dogar dogmaz da kullanilabiliyor. Ama normal haliyle 3 aydan sonra, bacaklarini acip duruyor cunku bebek. 3 yasa kadar deniyor ama bebegin kilosuna bagli. 4 ay ve 8-9 ay arasi kanguru icin ideal. Bizim icin tam yaza geliyor. Gazli bebekler kanguruda uyuyor, oglumu dis huysuzlugunda vde kanguruya takip gezerek uyuttum. Ama fiyatlari fazla 300 fln bir kanguru. Ergo ya da boba alirsaniz. Ben ayni tarz yerel uretim aldim ama memnun kalmadim bazi yonlerden. Kizim dogunca once kundak gibi birseye sarip knguruya takarim oglani da elinden tutup markete giderim en azindan. Bbekle gunlerc evden cikmadigin oluyor 10 dk hava almaya ihtiyac oluyor. Bebek arabasini avm disinda kullanamadim. Evden carsiya yuruyeyim dedik araba yolundan gitmek zorunda kaldim kaldirimlar berbat. Ygmurlugu fln olsa da kullanamadim yani.
Sirtina takinca bebegin emzigi dusse baska biri lazim oluyor. Bu yonden one takmak daha kullanisli. Emzirebiliyorsun bile bebegin basinu orten kumasi oluyor. Babaya da cok yakisiyor, tatilde turistk yerleri gezerken babasi takmistiEvet işte aynen bu durum burada da var. Kaldırım yok doğru düzgün. E yolda da gidilmez. Araba alınır ama çok çok iyisi olmasına gerek yok sanırım. Kangruyu çok sevdimsırtına bile asabiliyosun. Benim normal çantam da sırt çantası sürekli bilgisayarımı taşıyorum. Şimdi onun yetine bebiş olsun inşallah
![]()
Ay hamaratsin masallah.iyi akşamlar kızlar :) ben geldim
ayy bugün evsahibimizin kızlarıyla tanıştık evlerinde okuma varmış çağırdılar gittim.
oradaki teyzeler hepsi bana ne güzel bir hamilesin dediler çok hoşuma gitti hamilelik çok yakışmış sana dediler benim ego tavan yaptı ki sormayın
k.validemler yola çıkmış geliyorlar yarın sabah burda olurlar.
Off daha banyodaki ufak tadilat işleri var eşimi bekliyorum gelsin yapacak sonrada lavaboları wcyi yıkıcam.
Alışverişe gitcez gelir gelmez eşim snrada geceden poğaça yapıcam hazır olsun die.
Daha çook işim var çookk![]()
Sirtina takinca bebegin emzigi dusse baska biri lazim oluyor. Bu yonden one takmak daha kullanisli. Emzirebiliyorsun bile bebegin basinu orten kumasi oluyor. Babaya da cok yakisiyor, tatilde turistk yerleri gezerken babasi takmisti
Ama uzun surelerde bebek agirlastikca zor oluyor. Memleketimizin insanlarinin garibine gidiyor kiziyorlar bebegu daraltmissin diye![]()
bende kozmetikten yana değilim bebekler için ama sırf alınsın diye alıcam yani :). bizim kayınvalidemin köyünden gelen saf zeytinyağımız var evde. her zaman bulunur koca koca bidonlarla gelir. teyzeler sağolsun kendi zeytinlerinden çıkarıp yapıyorlar. bende duydum bir kaç yerde zeytinyağı sürün diye en iyisi senin dediğini uygulamak.
Bana da hemen dogurcak muamelesi yapti kadinin biri hastanede. Oglumda da cok kucuk gobegin diye moral bozuyorlardi. Begendiremezsin yani bosverhastanede bir kadın benim 22 haftalık olduğumu duyunca şaşırdı 7 aylık sandım dedi22 yaşında biri vardı azcık göbek vardı bide 5 kilo almış
Engelliler icin konusulur ya hep kaldirimlar. Oglumu bebek arabasina koyup hevesle ilk disari ciktigimda cok uzulmustum halimize. Hadi bzimki bebek gerekirse kucaginda tasirsin. Ama engelliler ne yapsin. Konya gibi duz genis memlekette bile boyleyse kaldirimlar. Duzgun bir kaldirim olsa onun da ortasina agac dikerler..Çok fazla kullanan yok ya ondan garip geliyodur. Aslında geniş kaldırımlarımız olsa evlere giriş çıkışlar düz ayak olsa araba harika olur. Ah evropa evropa diycem yine![]()