2015 Şubat Anneleri

ya ben sürüyorum goguslerime krem bişi olur mu ki ?10 sn de sürüveriyorum ztn uyarmak sayılır mı o ? önceden sürün diyorlar cunku catlamaması yara olmaması için

ya bunu uzun zaman önce yazmıştım sayfada ben göğüslerden çekiyorum diye doktora sordum ne yapayım diye bana şimdilik bir şey yapma uyarma göğüs uçlarını dedi. bende ondan sonra sallamadım bir daha. doğuma az bir zaman kala başlanıyor diye biliyorum ben krem sürmeye canım. ben ellemiyorum kendi halimde bıraktım göğüslerimi. son zamana sürerim artık bende.

o zaman bu sene göbek partisi yapalım cnr da başka zaman görüşme imkanımız olmayacak :KK70:

çeşit ve fiyatlar nasıl kuzum
Cesitler fazla fiyatlarda bazi urunlerde baya indirim oluyo ebebek bebek arabalarini indirime sokuyo hastaneler fotorafcilar indirime giriyo.oda takimlari eger ordan siparis verirsen uygun oluyo

kızlar bu arada şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıran veya yaptıracak varmı
bana sağlık ocağı gün verdi ama çevremden de kimseden duymadım herkes hastanede yaptırmış
doktorum yurtdışında ona soramıyorum
sağlık ocağı 28 ekimde gel dedi ama benim doktorum 30 ekimde tr ye dönecek

ben ben ben sebebi ise doktora randevuyu 28. hafta falan vermesi özel değil ki hemen alayım randevuyu da yaptırayım ama yok vermiyor. bende sağlık ocağındaki hemşireye yazdım watsaptan bana kasım 3 de sabah aç karnınla gel yapalım dedi. o yüzden sağlık ocağında yaptırıcam.

kızlar bu arada şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıran veya yaptıracak varmı
bana sağlık ocağı gün verdi ama çevremden de kimseden duymadım herkes hastanede yaptırmış
doktorum yurtdışında ona soramıyorum
sağlık ocağı 28 ekimde gel dedi ama benim doktorum 30 ekimde tr ye dönecek
ucuz bişi zaten canım ister saglık ocagında yaptır ister özel hastanede basit bi kan testi komplike bişi değil

Surebilirsn simdiden. Hafifce uyarmadan. Onceden sur ki dogumda fena oluyor. En azindan son ay sur

yok ben doktora sordum canım şimdilik sürme uyarma diyince bende ellemedim. son ay sürerim o zaman sıkıntı olmaz en azından.son ay mutlaka sürücem.

ya bunu uzun zaman önce yazmıştım sayfada ben göğüslerden çekiyorum diye doktora sordum ne yapayım diye bana şimdilik bir şey yapma uyarma göğüs uçlarını dedi. bende ondan sonra sallamadım bir daha. doğuma az bir zaman kala başlanıyor diye biliyorum ben krem sürmeye canım. ben ellemiyorum kendi halimde bıraktım göğüslerimi. son zamana sürerim artık bende.
ne biliyim o kadarcık seyden uyarılmaz heralde o zaman dus alırken falan da uyarılır hiç mi dokunmicaz yani :)

ne biliyim o kadarcık seyden uyarılmaz heralde o zaman dus alırken falan da uyarılır hiç mi dokunmicaz yani :)

şöyle bir durum vardı ama bende benim aşırı kaşıntı vardı ben çatır çatır kaşıyordum doktora sorunca biraz bekle geçer dedi dediği gibi de oldu tam o genişlediği zaman lar aşırı kaşınmıştı o zaman sormuştum. ama ben normal göbeğim için bile sürmüyorum ki üşengeçlikten :D o yüzden düzenli bir şey kullanamam ben çatlarsa sürerim kafasındayım :D

Yavvv hatunlar seker yuklemesine acmi gidiyoruz:))
ilk önce açlık şekerine bakılacağı için beni aç çağırmıştı sonra 75. gramlık şeker yüklemesinden 1 saat sonra yemek yiyebilirsin diye biliyorum.

valla çatlayanın çatlıyormuş canım. benim mesela göğüslerim hala acır hala dokunamam uçlarına. zaten kabuk kabuk oldular. şuan kremde süremiyorum uyarmamamız gerekiyormuş göğüsleri anca doğum zamanı sürebilirim yada doğumdan sonra. kimine lansilosh muydu neydi o iyi geliyormuş kimine kendi sütü kimine ayva çekirdeği falan herkese farklı etki ediyor sanırım.

Onuda duydumda 1 ay öncesinden bu kremlere başlanırsa çatlamıyormuş diye okudum,ya da başından geçenler doğal bir yöntem var mı olmadan yapabileceğimiz diye öğrenmek istedim...

yok ben doktora sordum canım şimdilik sürme uyarma diyince bende ellemedim. son ay sürerim o zaman sıkıntı olmaz en azından.son ay mutlaka sürücem.
ya millet emziriyor bile hmilelik boyunca. Gogus uyarilmasi oyle kremle olmaz. Anlattigin.gibi cok catlaksa simdiden sur. Ben son 2 ay surdum yara da olmadi acidi ama 2 gunde gecti. Dedigin gibi son ay mutlaka surmek lazim

ben aç gidince seker yuklemesindeki içtigimiz seyi midemde tutamiyorum, istifar ediyorum
kizimda 3 kere denedim olamdi, dorduncuye doktor az bisey atistir git dedi oyle yaptim çikarmadan durabildim

bende nedense hemşireler bebeği giydiriyorya kıyafet istiyorlar. istedikleri şey olmaz diye bir korku var içimde.
gerçi onlar kendilerinden de giydiriyor ama böyle bir şey olur mesela herkes bilir onun olması gerektiğini ben bilmiyormuşum gibi geliyor.
offf ne dedim ben bile anlamadım.
dışarda hayat devam ediyor. ben sanki dış dünyadaki her şeyi sildim sadece bebek var şu anda. çok enteresan bir durum. ben mi abartıyorum acaba hepimiz mi öyleyiz.

esoba 5 li acil hastane çıkışı var,iç zıbın,dış zıbın,pantalon,şapka eldiven ilk etapta hemşirelere o veriliyormuş,kanı,pisi ona bulaşsın diye,hastane çıkışı kirlenmesin diye,beyaz bişey zaten....

zaten sadece konuşuyoruz :D bende henüz bir şey almadım kasım gibi başlıyacağım almaya bende.sadece şifonyeri park yatağı hazır. onlarda hediye geldiği için hazır yoksa bize kalsa ooo :D
Benimde park besigi bide sallamali anakucagi hazir onlarida annem aldi. Ilk rapor aldigimda baya bisi aldim ordum falan şimdi de bisi yapasim gelmio :( hevesimmi kacti bilemedim :(

ya millet emziriyor bile hmilelik boyunca. Gogus uyarilmasi oyle kremle olmaz. Anlattigin.gibi cok catlaksa simdiden sur. Ben son 2 ay surdum yara da olmadi acidi ama 2 gunde gecti. Dedigin gibi son ay mutlaka surmek lazim

ne sürüyorsunuz,markası ne?

ucuz bişi zaten canım ister saglık ocagında yaptır ister özel hastanede basit bi kan testi komplike bişi değil

ben parasında değilimki
yani ebe neden bana sağlık ocağında yaparız dedi benden başka kimseye dememişler sanırım
doğum yapanlarada sordum herkes hastanede yaptırdım sağlık ocağı öyle bişey demedi dedi
ondan sordum

Back
X