- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Âmin inş arkadaşım :)Ah cnm inşAllah Allah hepimize yavrularımızın yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin inş arkadaşım :)Ah cnm inşAllah Allah hepimize yavrularımızın yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin
ya ben sürüyorum goguslerime krem bişi olur mu ki ?10 sn de sürüveriyorum ztn uyarmak sayılır mı o ? önceden sürün diyorlar cunku catlamaması yara olmaması için
Cesitler fazla fiyatlarda bazi urunlerde baya indirim oluyo ebebek bebek arabalarini indirime sokuyo hastaneler fotorafcilar indirime giriyo.oda takimlari eger ordan siparis verirsen uygun oluyoo zaman bu sene göbek partisi yapalım cnr da başka zaman görüşme imkanımız olmayacak
çeşit ve fiyatlar nasıl kuzum
kızlar bu arada şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıran veya yaptıracak varmı
bana sağlık ocağı gün verdi ama çevremden de kimseden duymadım herkes hastanede yaptırmış
doktorum yurtdışında ona soramıyorum
sağlık ocağı 28 ekimde gel dedi ama benim doktorum 30 ekimde tr ye dönecek
ucuz bişi zaten canım ister saglık ocagında yaptır ister özel hastanede basit bi kan testi komplike bişi değilkızlar bu arada şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıran veya yaptıracak varmı
bana sağlık ocağı gün verdi ama çevremden de kimseden duymadım herkes hastanede yaptırmış
doktorum yurtdışında ona soramıyorum
sağlık ocağı 28 ekimde gel dedi ama benim doktorum 30 ekimde tr ye dönecek
Surebilirsn simdiden. Hafifce uyarmadan. Onceden sur ki dogumda fena oluyor. En azindan son ay sur
ne biliyim o kadarcık seyden uyarılmaz heralde o zaman dus alırken falan da uyarılır hiç mi dokunmicaz yani :)ya bunu uzun zaman önce yazmıştım sayfada ben göğüslerden çekiyorum diye doktora sordum ne yapayım diye bana şimdilik bir şey yapma uyarma göğüs uçlarını dedi. bende ondan sonra sallamadım bir daha. doğuma az bir zaman kala başlanıyor diye biliyorum ben krem sürmeye canım. ben ellemiyorum kendi halimde bıraktım göğüslerimi. son zamana sürerim artık bende.
100 gr da ac olman gerekiyor 50 gr da farketmiyor canımYavvv hatunlar seker yuklemesine acmi gidiyoruz:))
ne biliyim o kadarcık seyden uyarılmaz heralde o zaman dus alırken falan da uyarılır hiç mi dokunmicaz yani :)
ilk önce açlık şekerine bakılacağı için beni aç çağırmıştı sonra 75. gramlık şeker yüklemesinden 1 saat sonra yemek yiyebilirsin diye biliyorum.Yavvv hatunlar seker yuklemesine acmi gidiyoruz:))
hadi gözün aydın geçmiş olsun canım artık rahat bi nefes al bakalım :)Allahım herkesin duasını kabul etsin :) şekerim yokmuş veeee suyum ve kızımın kafası normal standartlardaymış o kadar mutluyum ki anlatamam :) :)
valla çatlayanın çatlıyormuş canım. benim mesela göğüslerim hala acır hala dokunamam uçlarına. zaten kabuk kabuk oldular. şuan kremde süremiyorum uyarmamamız gerekiyormuş göğüsleri anca doğum zamanı sürebilirim yada doğumdan sonra. kimine lansilosh muydu neydi o iyi geliyormuş kimine kendi sütü kimine ayva çekirdeği falan herkese farklı etki ediyor sanırım.
ya millet emziriyor bile hmilelik boyunca. Gogus uyarilmasi oyle kremle olmaz. Anlattigin.gibi cok catlaksa simdiden sur. Ben son 2 ay surdum yara da olmadi acidi ama 2 gunde gecti. Dedigin gibi son ay mutlaka surmek lazimyok ben doktora sordum canım şimdilik sürme uyarma diyince bende ellemedim. son ay sürerim o zaman sıkıntı olmaz en azından.son ay mutlaka sürücem.
bende nedense hemşireler bebeği giydiriyorya kıyafet istiyorlar. istedikleri şey olmaz diye bir korku var içimde.
gerçi onlar kendilerinden de giydiriyor ama böyle bir şey olur mesela herkes bilir onun olması gerektiğini ben bilmiyormuşum gibi geliyor.
offf ne dedim ben bile anlamadım.
dışarda hayat devam ediyor. ben sanki dış dünyadaki her şeyi sildim sadece bebek var şu anda. çok enteresan bir durum. ben mi abartıyorum acaba hepimiz mi öyleyiz.
Benimde park besigi bide sallamali anakucagi hazir onlarida annem aldi. Ilk rapor aldigimda baya bisi aldim ordum falan şimdi de bisi yapasim gelmiozaten sadece konuşuyoruzbende henüz bir şey almadım kasım gibi başlıyacağım almaya bende.sadece şifonyeri park yatağı hazır. onlarda hediye geldiği için hazır yoksa bize kalsa ooo
![]()
ya millet emziriyor bile hmilelik boyunca. Gogus uyarilmasi oyle kremle olmaz. Anlattigin.gibi cok catlaksa simdiden sur. Ben son 2 ay surdum yara da olmadi acidi ama 2 gunde gecti. Dedigin gibi son ay mutlaka surmek lazim
ucuz bişi zaten canım ister saglık ocagında yaptır ister özel hastanede basit bi kan testi komplike bişi değil