- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.540
- 448
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
sabah sabah iki bacağıma birden kramp girdi kıvrandım yatakta valla
topal topal yürüyorum hala
Kızlar slm bugün eski bir öğrencimin doğumgünü vardı bende gittim yemekte de ızgara köfte yedim ayıptır söylemesi sma dışarda yiyince bana pişmemiş gibi geliyorçoğunu yiyemedim gerçi ama kafama takıldı uffffff ya dışarda yfmek yemekten nefret ediyorum mecbur olmasam
bugün bebeğimde pek sessiz Allahım kuzumu bi sağlıkla doğursam rahatlıcam valla hergün takacak bişey buluyorum.
Seker yuklemesinde sekeri yuksek cikan varmi bayanlarbenim bugun 50gr seker yuklemesi yapildi 156 cikti pazar 100luk yapilacak insallah seker cikmaz kanimda dusukmus basdonmelerim hep ondanmis hayirlisi
Canım seni iyi anlıyorum. Normalde benim eşim ilgisiz değildir ben yorulmıyım die her türlü işi yapardı ben demeden. Ama bu sanırım annesi gelene kadar böyleydi. k.validem geldi perşembeden beri 3 gündür eşim bana karşı ilgisizleşti yardım etmiyor artık bu gün yemek hazırlarken kasığıma çok feci bir ağrı girdi gittim yatak odasında uzandım biraz gelip nasıl oldun bile demedi. Annesi gelirken yeğenini getirdi k.validem kaynımın oğluna bakıyor onsuz durmuyor die yanında getirdi. eşim onla ilgileniyor oynuyor bana gelip bakmadı bile. biraz yatınca kalktım sofrayı hazırladım yedi kalktı gitti normalde toplamama yardım ederdi sofrayı fln.
Bu değişimi anlamadım çarşmba gününden beride ikimizin arasında bir gerginlik vardı bana söylediği laflar bana batıyordu. çarşmba perşembe cuma hatta hastaneye giderken de gerginlik yaşadık. Üstüne birde annesi geldiğinden beri bariz belli olan ilgisizliği dikkatımı çekti demek annesi varken yardım edilmiyormuş erkeklik damarı tutuyor olsa gerek. Şimdide aldı yeğenini dışarı götürdü k.validem yattı uyuyor bende tek başıma oturuyorum evde.
Bu bir haftadır bende aşırı duygusallık var sözlerinden alınıyorum ama o farkında bile değil bunun, sürekli ağlamak geliyor içimden nie böyle oldu anlamadım bende hepsi üst üste birikti sanırım![]()
24+5 olduk bugün kontrole gittim kızlar bebek Hamdolsun iyi.30 cm 742 gram.bende toplamda 24 haftada 3 kilo almışım o yüzden şeker testi yapılmadı. Bir ay sonra kontrol. Doktor normal dedi ama sanki boyuda kilosuda az gibi ne dersiniz![]()
Cnm toplamdamı 3 kilo aldın24+5 olduk bugün kontrole gittim kızlar bebek Hamdolsun iyi.30 cm 742 gram.bende toplamda 24 haftada 3 kilo almışım o yüzden şeker testi yapılmadı. Bir ay sonra kontrol. Doktor normal dedi ama sanki boyuda kilosuda az gibi ne dersiniz![]()
tatlım senin şeker sonuçları belli oldu mu?Bu aksam cok issiz buralar herkes mac mı izliyor huu huuu
bugun cook yoruldum doktrdan sonrs arkdslarla bulustuk catlyana kadar yedim sabahki acligin gozu donmusluguylesonra da gelsin mide yanmasi siskinlik eziyeti. O mideyi bosaltmk temizlikle olur diyip ise giristim eve gelince ev tertemiz oldu ama esim yardim etmesine rağmen ben bittim artil guc yetmiyor temizliklere su an dehset bir toto agrim var uzandim dinlnmye çalışıyorum arada bi kuzucum durtukluyo icerden agzimi yayiveriyom hemen :)
canım bence iyi maşallah boyu da kilosu da zaten öyle olmasa muhakkak dr söylerdi.bende 25. haftama girdim toplamda 4 kilo aldım ama doktor benden istedi.24+5 olduk bugün kontrole gittim kızlar bebek Hamdolsun iyi.30 cm 742 gram.bende toplamda 24 haftada 3 kilo almışım o yüzden şeker testi yapılmadı. Bir ay sonra kontrol. Doktor normal dedi ama sanki boyuda kilosuda az gibi ne dersiniz![]()
tatlım senin şeker sonuçları belli oldu mu?
benim tokluk 152 çıktı 140 ın üzerinde çıkanlardan 100 lük isteniyor normalde ama dr benden istemedi????Pazartesi arayin dediler bana öğrenemedim bugun aclik 85 cikti ama bi onu bliyom
Magnezyum eksikligi kramplara, alinganliga ve hassasliga neden oluyormus canlar...Canım seni iyi anlıyorum. Normalde benim eşim ilgisiz değildir ben yorulmıyım die her türlü işi yapardı ben demeden. Ama bu sanırım annesi gelene kadar böyleydi. k.validem geldi perşembeden beri 3 gündür eşim bana karşı ilgisizleşti yardım etmiyor artık bu gün yemek hazırlarken kasığıma çok feci bir ağrı girdi gittim yatak odasında uzandım biraz gelip nasıl oldun bile demedi. Annesi gelirken yeğenini getirdi k.validem kaynımın oğluna bakıyor onsuz durmuyor die yanında getirdi. eşim onla ilgileniyor oynuyor bana gelip bakmadı bile. biraz yatınca kalktım sofrayı hazırladım yedi kalktı gitti normalde toplamama yardım ederdi sofrayı fln.
Bu değişimi anlamadım çarşmba gününden beride ikimizin arasında bir gerginlik vardı bana söylediği laflar bana batıyordu. çarşmba perşembe cuma hatta hastaneye giderken de gerginlik yaşadık. Üstüne birde annesi geldiğinden beri bariz belli olan ilgisizliği dikkatımı çekti demek annesi varken yardım edilmiyormuş erkeklik damarı tutuyor olsa gerek. Şimdide aldı yeğenini dışarı götürdü k.validem yattı uyuyor bende tek başıma oturuyorum evde.
Bu bir haftadır bende aşırı duygusallık var sözlerinden alınıyorum ama o farkında bile değil bunun, sürekli ağlamak geliyor içimden nie böyle oldu anlamadım bende hepsi üst üste birikti sanırım![]()
Canim arada kacirmisim bunu magnezyum vermedi mi dr sana o iyi geliyomus ya
Arada bi olur oyle cok takip evhamla kotuyu cagirma canim
Bugun cumartesi diye sonucu pazartrsi alirsiniz dediler bana ins cikmaz korktugum bisey cunku seker umarm seninkinde de buyuk bi sikinti yoktur canm hayrli spnuclar nasip olsun cumlemize
annelerinin yaninda evrim gecrio erkekler takilip uzme kendni de bevisini de kurkcu dukkanina doncek.nasilsa o zaman cikarrsin acini kuzum
masallah gayet iyi olculer.neye gore kucuk oldugunu dusundun ki
canım bence iyi maşallah boyu da kilosu da zaten öyle olmasa muhakkak dr söylerdi.bende 25. haftama girdim toplamda 4 kilo aldım ama doktor benden istedi.![]()
Cnm
Cnm toplamdamı 3 kilo aldın
Arkadaşlar bu kraplar bi de kalsiyum ve magnezyum eksikliği ya da dengesizliğinden oluyomuş magnezyum için her gün 1 muz, kalsiyum için biliyosunuz zatenMagnezyum eksikligi kramplara, alinganliga ve hassasliga neden oluyormus canlar...
evet canım farklı doktor bakıyor ona aslında organları omurgayı falan inceledikleri için önemli ama yine de sen bilirsin yaptırmak istiyorsan yaptır benceIyi geceler anneler:) doktor bana hic ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi...Eşim de gerek yok diyor ama ben istiyorum:)farklı bir doktor mu bakıyor bir de özel randevumu alıyoruz:)bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen:)
Canım benim dr ismemişti randevuyu ben aldım bi doçentten aynı zamanda da perinatolog ki bu perinatologlar türkiyede sınırlı sayıda var dr söyledim iyi yapmışsın dedi sonuçları bana da getir dedi bende cuma gittim kontrole çok şükür bişi çıkmadı çarşambada kendi dr uma götürecem geç kalmadan git bence sanırım 25. Haftadan sonra olmuyo die biliyorum.Iyi geceler anneler:) doktor bana hic ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi...Eşim de gerek yok diyor ama ben istiyorum:)farklı bir doktor mu bakıyor bir de özel randevumu alıyoruz:)bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen:)
Aynı dertten muzdaribiz canım... Erkeklik damarı tuttu yada annesi sana yardım ediyo zannediyordur. Ne anlayışsızlar ya hamile kadına yatılı misafir mi gider ? Hemde çocuklu. Yazık yemin ederim. Kendi kızlarına yapılsa kıyamet kopar. Sen yimede dert etme canım. Napcaz işte bizimkiler de böyle. Senin ki annesi gidince eskiye döner benimki aynı hiç bir değişme yok hep bana zahmet versin. İlgisizlikleride çıldırtıyo hani. Bugün birazcık bebeğime alışveriş yaptım da kendime geldim canım. Eve kapan ağla ağla yüzüne bakan yok bunalmıştım artık.ötavsiye edrrim :) ben takmıycam artık o ne yaparsa misliyle tepki vercem. Hep mi ben alttan alcam. Hamileyken şımartılmazsam ne zaman şımartılcam ?Canım seni iyi anlıyorum. Normalde benim eşim ilgisiz değildir ben yorulmıyım die her türlü işi yapardı ben demeden. Ama bu sanırım annesi gelene kadar böyleydi. k.validem geldi perşembeden beri 3 gündür eşim bana karşı ilgisizleşti yardım etmiyor artık bu gün yemek hazırlarken kasığıma çok feci bir ağrı girdi gittim yatak odasında uzandım biraz gelip nasıl oldun bile demedi. Annesi gelirken yeğenini getirdi k.validem kaynımın oğluna bakıyor onsuz durmuyor die yanında getirdi. eşim onla ilgileniyor oynuyor bana gelip bakmadı bile. biraz yatınca kalktım sofrayı hazırladım yedi kalktı gitti normalde toplamama yardım ederdi sofrayı fln.