2015 Şubat Anneleri

Cok guzelmis cnm odasi ona bi yatak alirsin artik kardesi yatip uyur besiginde beraber kullanirlar iste annesi:KK46:
Aynen canım şimdilik öyle düşünüyorum.

Teşekkürler:)

güle güle kullansın kuzun bende kiracıydım aynı senin gibi düşündüm iyi ki almamışım beşiğimiz yetti bize şimdi istikbalden alcam ama kızcem beğendi teyzesiiiii beşiğimizide kurucaz taşınınca kenarda dursun
MaşaAllah büyüyorlarda kendileri seçiyorlar:)

Çok takdir ettim sizi canım.
Teşekkür ederim canım ama bence olması gereken bu:)

günaydın anneler mutlu bir pazartesi olsun inşallah

sabah tsh için kan verdim öğleden sonra çıkacak bakalım

dün kramp girdi bacağıma doktora sordum hocam magnezyum kullananlar varmış kasılmalar için bi de magnezyum bakalım mı dedim , gebelikte magnezyum kullanamazsın kramp olması normal dedi

sayfaları okudum şeker yüklemesi meselesine uzuncaaaa yer verilmiş sıkıldım son 10 sayfa kala daha dayanamadım gına geldi yaptırın yaptırmayın laflarından karatay şunu dedi bunu dedi poffff
Cnm neden magnezyum kullanamazsn dedikii bnm doktorum agrılar kramplr içinn magnzyum verdi ama ben almdım pek ilaç içemedğim için

Cnm neden magnezyum kullanamazsn dedikii bnm doktorum agrılar kramplr içinn magnzyum verdi ama ben almdım pek ilaç içemedğim için
aynen bana da verdi doktor ama 1 hafta kullandım bıraktım işe yaradı ama kramplarım baya azaldı

magnezyum ilaçları rahmi gevşetiyor zararı olur kullanmamalısın dedi, ama kadın doğumcu değil bu doktor dahiliyeci tsh için gittiğimde sordum.

canım kaç kilo aldında çok dedi
4 ayda 9 kilo cnm gecen aybtartilamadim detayliya girdigim icin buaby gittigimde 2 ay olmus olcak tartilmayali bakalim kac cikicam bide ilk kizimda 26 kilo almistim ayni doktorum bildigi icin hizli kilo aldigimi vermedi

Bazen yediklerimiz yetmeyebiliyor. Malt derler bira yapımında kullanılan bir madde var. O B vitamini açısından çok zengin. Onu bulabilirsek onu içelim.
Canım şimdilerde malt içeceği diye birşey çıkmış anneler süt yapsın diye içiyor. Ama zararlarıda varmış. Şöyleki, çok fazla süt olduğunda kanallar tıkanabiliyormuş. Bunu yaşayan insanlar var. Ve çocuk emse bile tam olarak açılmıyormuş. Buda cerrahi müdahale gerektiriyormuş.
Ben bizzat incir suyu tüketmiştim. Çok güzel süt yapıyor aklınızda bulunsun.

Ona benzer kışın içilen bir içecek var şimdi söylemiyim çıkmamıştır belki, insanların canı isteyebilir. Onda bol bol B vitamini var çıksın da içelim :KK66:
hıı iki çeşit ikisini de içmiyorum maalesef.
şimdi baktım da emziren annelerde içiyormuş o malt içeceğinden.
biz neden içmiyoruz yasak falan mı acaba yoksa yine katlı maddelerinden dolayı mı acaba.
yakaladım seni çok soru soruyorum değil mi?

doğum öncesi kilomuza göre mi almalıyız bedenini falan doğumda kaç kg kadar gidiyor çok gitmez herhalde M se L mı alalım daha mantıklı sanki:KK51:
Canim suanki hakine gore alicaksin ustune olmasi onemli cunku dogumdan sonra gobek hemen gitmiyo malesef az bisey inmis oluyo sislikten dolayi deneyip ustune tam olani al dogumdan cikinca ustune olsun tam olarak ben dogumdan bir hafta sonra tartildigimda sadece 7 kilosu gitmisti 3.300 bebekti esi suyu derken 7 si gitti ama sezeryan oldugum icin gobek ayni duruyodu sonradan inmeye basliyo

tansiyonum hep düşük. 11 lerde yani . iki saat yatıyorum canım sürekli yatamıyorum sadece.
glisemi ne demek bilmiyorum.
düşük tansiyon için değil canım gebelikte çıkan yüksek tansiyon erken doğum ve gelişim geriligine sebep oluyor da hipertansiyon için önemli sola yatmak 11 tansiyon düşük Sayılmaz ztn gebelik için iyi bnm 10 a 6 çıkıyor genelde düşükten korkma yüksek tehlikeli

4 ayda 9 kilo cnm gecen aybtartilamadim detayliya girdigim icin buaby gittigimde 2 ay olmus olcak tartilmayali bakalim kac cikicam bide ilk kizimda 26 kilo almistim ayni doktorum bildigi icin hizli kilo aldigimi vermedi
canım sordum çünkü ben toplam 4 kilo aldım ama doktorum çok kilo aldığımı söyledi :) sadece benim doktor mu arıza merak ettim yanlış anlama sormam yoksa kilosunu kimseye

Canım şimdilerde malt içeceği diye birşey çıkmış anneler süt yapsın diye içiyor. Ama zararlarıda varmış. Şöyleki, çok fazla süt olduğunda kanallar tıkanabiliyormuş. Bunu yaşayan insanlar var. Ve çocuk emse bile tam olarak açılmıyormuş. Buda cerrahi müdahale gerektiriyormuş.
Ben bizzat incir suyu tüketmiştim. Çok güzel süt yapıyor aklınızda bulunsun.

Mmmm süt için aklımızda bulunsun ;)

canım nerden aldın çok uygun geldi bana toplam fiyat.Bu arada iyi günler kullansın inşallah:)
saol canım normalde bunların hepsi 3200 falan tutuyo ama eşimin eniştesi mobilyacı hepsini gelişinden aldık 900 tl olan travel araba puset bize 550 ye geldi o yüzden uyguna aldık

hıı iki çeşit ikisini de içmiyorum maalesef.
şimdi baktım da emziren annelerde içiyormuş o malt içeceğinden.
biz neden içmiyoruz yasak falan mı acaba yoksa yine katlı maddelerinden dolayı mı acaba.
yakaladım seni çok soru soruyorum değil mi?

Hamileler içemezmiş diye bişey yok sanırım. Sadece bu tarz vücudun alışık olmadığı şeyleri çok almamak lazım. Bence Malt I bulabilirsek arada içelim B vitamini o kadar etkiliyor ki ruh halini insanın.

canım sordum çünkü ben toplam 4 kilo aldım ama doktorum çok kilo aldığımı söyledi :) sadece benim doktor mu arıza merak ettim yanlış anlama sormam yoksa kilosunu kimseye

O arıza doktordan bi tane de bende var. Toplamda 4,5 kilo almışım. 1 hafta sonra kontrolüm var. Çok korkuyorum bu sefer neler diyecek diye :KK17:

Back
X