2015 Şubat Anneleri

Bide herkes neden bebeği sıcağa alistirmayin diyo ya çocuk donsunmu
Ya cünki cok sıcağa alşınca bu defa en küçük serin havada falan hmen hAsta oluyo o yüzddendir.ama tabi incecikte gydrmiyeceksin :) bak ben demin hastane cıkışı battaniyeleri faln aldım cok içime sindi

Depresyon kötü bişiymiş. İnşallah hiçbirimiz depresyona girmeyiz. Dönem dönem bişiler takılıyor olabiliriz belki hava da etkiliyordur. Dua edelim Allah yardımcımız olsun inşallah.
inş :) ama konusunca sızınle acıldım biraz :) tesekkurler

hiç bana göre değil. ben indirimli diye giderim en pahalısını alır çıkarım. o konularda aşırı yeteneksizim . kar ettim diyip zarar ederim.
:) aklıma ben geldimm sen böyle deyınce bugün mağazadan hastane ckışı battanye cıtcıtlı badilr faln aldık annmler indirim yaptrcak en sonunda ben ayy cok ucuz tutttu deyıncee kynvldm annm bna öyle kötüüü baktıkii kadında başta bişylr yaparıız demşti ben öyle deynce indrm faln yapmadıı:))

Bnde
eskiden olduğu gibi sımsıkı değil tabi ama bebeğin irkilerek uyanmasını engellemek için hep bi ince battaniyesine sarılı olacak benimki . daha sağlıklı olduğunu duymuştum.
bende ince bttniyeye sarılı olacsk hep ztn kundaga gerek yok bnce

Aa neden?ben de bi yerde okumustum hamilelikte dondurma tuketin diyodu

Yeme demişti sanırım donma işlemi sırasında bazen bakteri üremesini tetikliycek durumlar oluyormuş. Sadece dondurma değil donmuş tüm gıdalarda sorun olabiliyormuş. Zaten çok aramam o yüzden yemedim. Ama bazı Dr lar da özellikle sütlü diye öneriyorlar. O yüzden yiyene de bişi demem.

ay cok hoşsun ya :) aç doğurucam yazmışsın ya :))) öf kasmayalım kendimizi gerçekten ya, yürüyüş yapalım biraz öle dengeleyelim fln, kilo takibinden yorulduk ayol
Şişman olan ben siz kasıyorsunuz. Geldim eve kendimi zor atttım yemek yok tabii kepek ekmekten sandviç yaptım yerken okuyordum baktım yemekten bahsediyorsunuz. 4 kg almış kişi dert ediyor dedim ben yiyorum.utandım cidden

mrb kızlar bugün annemle konuştuğumda yavaş yavaş çantanı hazırla dedi başlayalım artık:KK52:

slm kızlar çok öksürüyorum önerebileceğiniz birşey var mı
Gecmis olsun.adacayi demleyip,sik sik gargara yap ki bogazinda dezenfektan gorevi yapsin.ayrica balli ihlamur cayi icebilirsin,bulursan bu caya ayva yapragi ekle,bogazi cok guzel yumusatiyor...

Back
X